Hazzer Posted February 13, 2010 Report Share Posted February 13, 2010 heh, tralie fanāti te savākušies. Nu man gan nav nekādu īpašu panākumu, bet vairāk spēlēju mtt, kādreiz centos cash table, bet sapratu ka tas nav priekš manis. sng arī īsti necepī un spēlēt uz 10 bakšiem kā small blaindu arī īsti neceļas. Tagad nedaudz pētu headsup šitu, bet kad būs nopietns brīvs kapitāls tad pamēģināšu pa savam un redzēs kas tad notiks. Par profitiem, man labpatīk domāt esmu tā pa nullēm. to darek, esmu dzirdējis ka ventiņos ir kautkāds pokera klubs, iespējams sadarbībā ar expekt. Tad nu uzzināt kautko vairāk gribētos par to, do u have any information? Link to comment Share on other sites More sharing options...
aar4ijs Posted February 13, 2010 Report Share Posted February 13, 2010 mans pirmais ... Royal Flush Link to comment Share on other sites More sharing options...
desina Posted February 13, 2010 Report Share Posted February 13, 2010 nu lawl ši kombinācija dieva laime starp citu kur tu spele ? iedo majas lapu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
aar4ijs Posted February 13, 2010 Report Share Posted February 13, 2010 ši kombinācija dieva laime starp citu kur tu spele ? iedo majas lapu! jū, laimi! tas džeks pa labi vēl arī normāli kkādus 300 liek. es all in un viņš call p.s. pokerstars.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
novijas Posted February 13, 2010 Report Share Posted February 13, 2010 tas džeks pa labi vēl arī normāli kkādus 300 liek. es all in un viņš call p.s. pokerstars.com Spēļu nauda, ftw.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Bass Posted February 13, 2010 Report Share Posted February 13, 2010 tas ir freerols nevis speelu nauda ftw Link to comment Share on other sites More sharing options...
xyu Posted February 13, 2010 Report Share Posted February 13, 2010 Kāds šeit spēlē <Full Tilt Poker> ? Šodien piereģistrējos, tad caur tiem play-money izspēlēju sitngo, paliku otrais un ķipa iedeva $1000 eventa ticketu, bet kur viņš man parādās? Kā lai zinu kad notiks utt.Ā un man tur obligāti jāiegulda, lai vispār izņemto kaut ko ārā (ja nu tomēr). Esmu iesācējs šajās inter-pokera lietās. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FreeLancer Posted February 13, 2010 Report Share Posted February 13, 2010 nekad nevajag domāt, ka pokers ir iztikas avots biggrin.gif Tev myb nee Neviena azartspele nav muzhigs pelnjas avots true, bet pokeris nav azartspeele .. <3 downswiiiiiiing .. pa peedeejaam 2 ned esu apm -1k Ls .. jauki neatceros, kad buutu vinneejis kaadu coinflipu peedeejo reizi Link to comment Share on other sites More sharing options...
R._ Posted February 13, 2010 Report Share Posted February 13, 2010 Šodien piereģistrējos, tad caur tiem play-money izspēlēju sitngo, paliku otrais un ķipa iedeva $1000 eventa ticketu, bet kur viņš man parādās? Kā lai zinu kad notiks utt.Ā un man tur obligāti jāiegulda, lai vispār izņemto kaut ko ārā (ja nu tomēr). Esmu iesācējs šajās inter-pokera lietās. Es spēlēju tikai fulltilt. To biļeti var redzēt pie request -> registered in tournamets. Vieksmi tev tajā turnīrā, kautgan stipri šaubos vaiksi tālāk par 1k playeriem, jo tajos freerollo tur tādi donkiji spēlē, ka nav jēgas nemaz tur nopietni spēlēt. Vienkāršak un interesantāk ir pašam ielikt kādus 30 $ un spēlēt to, kas vislabāk padodas. Pašlaik savus 30 $ esmu desmitkāršojis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FreeLancer Posted February 13, 2010 Report Share Posted February 13, 2010 FTP FTW .. tur vieniigi low (un mazaakos) steikos speelee 12854084320 cilveeki, so PT lielaakoties izmantojas, lai veerotu savus status, jo mega reti tu dabuusi izspeeleet vairaakas sesijas ar vienu un to pashu cilveeku, kur nu vel vairaakiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
pleasure Posted February 14, 2010 Report Share Posted February 14, 2010 kāds nezina pw betwaya, uz lietuvas frīrollu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
xyu Posted February 14, 2010 Report Share Posted February 14, 2010 Tagad spēlēju to full tilt poker, vairākas reizes uzvarēju sitngo, bet no tiem punktiem īsti jēgas nav. Varbūt kāds var ieteikt saitu, kur sākumā iedod tos ~$50, kuri tev jāapgroza, gribas pamēģināt uz naudu. Ā un pirmajā dienā 2x Straight flush. Clubs vispirms, tad Spades. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aar4ijs Posted February 14, 2010 Report Share Posted February 14, 2010 Man pašlaik tādi ņečo rezultāti, it īpaši skatoties uz to, ka neko neesmu ieguldījis. $ 7.89 pokerstāros. tai skaitā $ 5.50 dabūju Daily Eighty Grand freerollā, kur 8.-60. vieta dabū 5.50 bet 1.-7. vieta kkādu biļeti. Kopumā 20 000 spēlētāju, paliku 47. vietā. Šodien arī spēlēju, bišķi nepaveicās, paliku 334. vietā. Man QQ pretiniekam AA. Aizstūmu all-in - 80k un uz galda iznāca KKA un vēl kkādi divi nesvarīgi mēsliņi. Pārējo vinnēju $1.20 sit'n'go turnīros. Iesākumam labi, bet salīdzinot ar tiem, kas 100 lašus dienā noliek pokerā... nu nezinu. Es noteikti tā nevarētu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaza4ok Posted February 14, 2010 Report Share Posted February 14, 2010 ārčij, tu tā tagad saki, ka nevarētu, jo spēlē bez jebkāda ieguldījuma(depozīta) Link to comment Share on other sites More sharing options...
pleasure Posted February 14, 2010 Report Share Posted February 14, 2010 (edited) būtu piķis varētu! edit; kaza4ok dabuji tos 10 ara no betsafe? Edited February 14, 2010 by pleasure Link to comment Share on other sites More sharing options...
pikaso Posted February 14, 2010 Report Share Posted February 14, 2010 Zinu cilvēku, kas dien dienā spēlē pokeru un vidējais pots ir ap 100$. Šim ir iekrāti vairāki tūkstoši. Pats nevēlos ar šo iesākties, jo zinu, ka var arī aiziet azartā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
R._ Posted February 14, 2010 Report Share Posted February 14, 2010 Ā un pirmajā dienā 2x Straight flush. Clubs vispirms, tad Spades. Es piemēram no 20 ftp vispirms vinnēju satelītu, kur dabūju 3600 ftp un tad izspēlēju to 3600 ftp biļeti un vinnēju 255 $ . Tā kā no tiem pukntiem ir diezgan liela jēga. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Bass Posted February 14, 2010 Report Share Posted February 14, 2010 tikko ari izspeleju 200k double deuce uz kuru caur satelliitu tiku. paarbrauca man vinjaa paari pilniigi visam sakot ar QQ<JJ beidzot ar AA<97 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaza4ok Posted February 15, 2010 Report Share Posted February 15, 2010 pleasure, es to hu*ņu nespēlēju vairāk. Ja jau viņi šitā darās Link to comment Share on other sites More sharing options...
pleasure Posted February 15, 2010 Report Share Posted February 15, 2010 a cik tad tev tos punktus tur vaidzēja, lai izņemtu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted February 15, 2010 Report Share Posted February 15, 2010 kaa jums jaunais expekt dizains? bljin es kautka nevaru iebraukt pokerstaros..par teim friirolliem kad vinji ir? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pleasure Posted February 15, 2010 Report Share Posted February 15, 2010 diversant, SAME!!! bļā vienīgie, kas metās tie ir tie hubbles, un uz play moneyi kur real moneyu nevar vinēt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
redhot Posted February 15, 2010 Report Share Posted February 15, 2010 pokerstaros iepriekš bija tikai tie hubbli, tagad ir kkāds eighty grand freerolls. Ar4ijs laikam par viņu rakstīja, 1-7 dabū tiketu, 8-60 $5.50. reg. sākās pēc 1h. Pats turnīrs pēc 1h 30min. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pleasure Posted February 15, 2010 Report Share Posted February 15, 2010 (edited) o tajā jāreģistrējās! kad liek naudu uz pokerstrāra, kas ir tas "BONUS CODE" ? wtf Edited February 15, 2010 by pleasure Link to comment Share on other sites More sharing options...
novijas Posted February 15, 2010 Report Share Posted February 15, 2010 kad liek naudu uz pokerstrāra, kas ir tas "BONUS CODE" ? wtf 100% Initial Deposit Up to $600, Plus $1,000 in monthly tournaments! -- Use Initial Deposit Bonus Code: STARS600 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now