Jump to content
GIGN Forum

desina

Mirstīgais
  • Posts

    310
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

desina last won the day on August 20 2012

desina had the most liked content!

desina's Achievements

Uubergeks

Uubergeks (10/23)

10

Reputation

  1. desina

    Nakts Riita Spams

    Pārmocījies sesija .......... tik tā pateicu, lai būtu vairāk teksta, jo vispār gribēju teikt palasot pāris lapas... DEGREDĀCIJA, nē man ir pohuj , bet tomēr ! (nekā personīga ir interesants raidijums) Jauku vakaru
  2. desina

    LV>UK

    xyu tev vari droši turpināt..... Jo noteikti LV ir skaistākas un vieglākas meitenes....
  3. desina

    Nakts Riita Spams

    murrrrrrr kaķīšu, zaķīšu nekad nav par daudz....
  4. desina

    Kārtējā anketa

    jā grafīti ir kūūl , tik ne pārak daudz ! Kāds tad ir sods?
  5. desina

    hey desinas

    Game over ! Paldies , kas nobalsoja !
  6. desina

    hey desinas

    Nu jā retardos tev 7 balsis bija, tā kā maziņais viss kartība !
  7. desina

    hey desinas

    Pāāāldies ! Bet nu jā pašlaik 470 apm pret 670 huh ! Tā kā tikai ar padošanu citiem ir iespēja uzvarēt !
  8. desina

    hey desinas

    Sveiki! Mēs te esam kā viens kopums , un tapēc vēlos nākt pēc jūsu palīdzības lai jūs nobalsotu par šo skaisto meiteni http://www.draugiem.lv/rietumuradio/gallery/?pid=288773000 Līderīte viņu šodien apsteidza , bet nu neko darīt viņai daudz draugu, tapēc vēršos pēc jūsu palīdzības puikas ! Kaut arī sīkums, bet tomēr meitenei patīkami ! Būtu superīgi ja padodu tālak ! Balsošanas foto konkurs notiek līdz 23. datuma vakaram , tas sanāk līdz šodienas vakaram ! DESIŅAS SAROSĀS !!!! p.s Es kaut arī esmu kluss , bet vienmēr izpildu jūsu testiņus vai nobalsoju par ko jums tīkamu ! Būtu lieliski ja šodien sarosītos un tā kārtīgi sabalsotu! Jo līderei ir apm 600 balsis un skaistajai meiteine tikai 400 pašlaik ! Ja viss izdosies nākamaja gigna tusā , es būšu desiņu sponsors un tad tik dzeramais būs uz jūsu sirdsapziņas ! Vēlams padod tālak, jo 200 balsu starpība ir liela un šodien līderei nez no kurienes uzradās ap 300-400 balsīm , tā ka neaz kas rīt būs ! PAALDIESS !!!
  9. Es Tevi saprotu ! Tikai spēcīgākajiem cilvēkiem ir nospļauties ko par viņiem domā pārejie un dzīve ir daudz rožaināka , bet tev viņa tomēr nav tik rožaina vai ne ? Un tu to visu izliec te, jo virtuāli tas ir pofigs! Bet tomēr ir arī jasaprot, ka šeit ir atslodze no visa pārēja un Tu reāli traucē, varbūt tapēc tev tā neveicas dzīve ka tu traucē pārejiem, pat tāda sīkuma kā šajā forumā !?!
  10. desina

    Soda apmērs?

    un Tu arī esi reāla persona. Minka neraksti ja nezini , tā ir ka neuzrāda, bet nu tie sūdi jau ir tik daudz ka nevar zināt !
  11. desina

    Soda apmērs?

    Es arī esmu tos sūdus uzpīpējis , bet nu nekāds agresīvais , drīzāk bailīgais un draudzīgais! Kādas tad sajūtas tev tajā brīdi bija, pilnīga bezfilma? Bet topicu lasīju ar smaidu , paldies Sods gan jau zem 100ls apmēram būs , bet nu galvenais lai tevi retardos nepieskaita
  12. par godu jeynai pārbalsoju un nūģis Surrounder , Beefs bieži garām trāpa.... p.s un Ziediņš nav lohs viņam vienkārši ir salauzta ledus sirds !
  13. desina

    Nakts Riita Spams

    Nevajag daudz dzert , kad spēle ! Es pagājušo nedēļ biju apslimis, domāju viskījs 0,7 palīdzēs, + temperatūra vienkārši tāds vilnis bija + pokeru spēleju , tā nu norīta atčuhnījos kad 600 ls mīnusā , bet tagad jaturpina dzīvot!
  14. desina

    Nakts Riita Spams

    Heh nu Dināmo jau reālu mīnusus uzstaisījuši , mazs ticu tagad viņiem. Kā liekas šodien 100 % uzvara? Gribās pēdejos 100 ls uzmest , vismaz 60 ls plusā būtu , kā liekas Liepajnieki uzkurbulēsiet tribīnes, lai šodien beidzot uzvara un nedaudz naudiņa beidzot plusos ?
  15. Dievs Tev vienmēr sekotu, jebkuram no mums , kā mēs uz mammas labāko draudzeni fapojam un domājam par seksu ar viņas mazo meitiņu kurai ir 16 gadi ,vai skaties gay porn ... u.t.t tad viņš mums ievēlk ļaunos ķeksīšus , kad tu sakrāj 333 ļaunos ķeksīšus tu nokļūsi ellē , bet pirmstam izdomās kurā ellē nokļūsi , jo ir 3 veidu elles : elle gejiem , kur diezgan bieži tev sanāk ņemties ar sātanu, kuram ir aitas galva un uzkačāts govs ķermenis un tev jasūc visu laiku viņa tesmenis , otrajā ellē tu nonāksti dīvaini funkcionējošā vietā kur visur ir murgains sviests, līdzīgs šim topikam un tu nesaproti kas notiek līdz iegrimsti elles disfunkcījā ! Trēšais elles veids ir elles ellle kur notiek tikai tas kas tev liekas pretīgs vai nepatīkams : lido čūskas tev visur apkārt un neviens tev neļauj skatīties Simpsonus! Bet ja Tu dzīvo cool dzīvi un nedomā un nepakļausies Dieva būšanai , bet uzskati ka Dievs Tu esi pats sev , un dzīvo saskaņā ar sevi kas tev patīk un kas nē , ļoti iespējams ka tu tiksi "debesīs" jeb sāksi jaunu dzīvi piemēram , kā skaista čiksa ar tvirtām krūtīm !
×
×
  • Create New...