Jump to content
GIGN Forum

redhot

Mirstīgais
  • Posts

    183
  • Joined

  • Last visited

About redhot

  • Birthday 06/03/1911

Profile Information

  • Location
    vēl Latvijā
  • Gender
    Male

redhot's Achievements

Apgreidots geks

Apgreidots geks (7/23)

0

Reputation

  1. Tātad noteikti te ir kādi, kas nodarbojās ar kādu sporta veidu. Ja ne, tad noteikti tādi, kas kādreiz ir nodarbojušies ar sportu. Kā jau sportistiem pienākas, pienāk sacensību dienas. Pirms tām gan jau katrs par kautko domā varbūt nedomā, koncentrējās, utt... Gribētu uzzināt jūsu viedokļus kā jūsuprāt vislabāk varētu noskaņoties pirms sacensībam, spēlēm or whatever. Kādi speciāli paņēmieni kā atbrīvoties no uztraukuma, liekajām lietām, utt. Zinu, ka katram vairāk vai mazāk jābūt sava pieeja, bet nu varbūt ir kautkas, kas īpaši nostrādā.
  2. Domā no slokas dz. st. līdz Rīgas MTS? Viņi ik pa 10-15 min kursē. 1188 saraksts: http://www.1188.lv/satiksme/starppilsetu_a...elected_to=8270 EDIT: ngEAr, tie jau arī ir tie mikroautobusi.
  3. redhot

    Arī Tā Gadās

    Ray William Johnson? ;D
  4. Kr4 problēma tāda. Man ir rūteris + visi vajadzīgie štrunti ar savu wireless networku (WPA). Pieeja ir zem paroles tātad tikai manam laptopam un PC noslogots traffiks tur nevarētu būt. Viss itkā normāli, internets strādā bet ik pa brīdim, pat teiktu bieži PC tiek pazaudēts connection\'s un/vai svārstās signāla stiprums. Rūteris neatrodas nekādā dirsā, utt. Vai ir kādi efektīgi veidi kā uzlabot, nostabilizēt signālu, kautvai kautkādi softi, utt...?!? Nets pazūd tādos gadījumos, kad tas vienkārši stāv, netiek izmantots, kautvai 5min vai pieņemsim kautko spēlēju. Tā sērfojot browserī viss notiek un ātrums arī ir labs. EDIT: problēma ir tikai PC, laptopam viss notiek.
  5. redhot

    Jauns Smailijs

    what da hēl? paint..
  6. redhot

    Wireless

    Man arī viskautkas ir vajadzīgs. shēma varētu būt: Man -> vajadzīgs <- viskautkas. Šitais kautkas sūdzību forums?
  7. ehh nebūtu sākumā tas 0:2.
  8. tipisks latvieša viedoklis. tik cik ir ir, vairāk nevajag. Nu bet protams ko tur vēl censties pret Krieviem vai čehiem. mēs jau skatamies uz uzvārdiem un sejām kas tur spēlē, tapēc jau uz laukuma neko nevar izdarīt.
  9. Tikpat labi skeletonā varam izcelt piemēram pirmo un trešo vietu. Martins protams pēc sasniegumiem ir augstāk, bet tieši treniņbraucienos Tomass apguva to trasi bik ātrāk un uzradīja labus laikus. Kr4 medaļai jābūt, tikai kādai?
  10. no piektdienas uz sestdienu.
  11. Es tev tagad pateiksu kapēc tev liekas, ka LV ir tāda taktika. Tapēc, ka bļeģ latvijai bļaģ nav bļaģ normāls čalis no ahūjēna labas līgas, kurš spēlē ieliks savu 1 banku kā likts + kādu piespēli iegrūdīs (es jau to biju teicis bet nu poh). Tapēc arī ir jāgriež tās piespēles līdz nelabumam kamēr kāds nonāks labā metiena mozīcijā. Par vārtiem kuri jāiemoca ar gaļu vispār neiet runa, vienīgi kautkādi rikošeti. Pret Krieviem tas izpaudās ļoti skaidri, kāds no mūsējiem uzsāk uzbrukumu vai vienkārši sāk mudīties uz vietas, ok vienam tiek garām, nākamais šo apstādina. Vienīgais, kas centās kautko saasināt, kautko ņemt uz sevi bija miķelis.
  12. Īstenībā paši krievu līdzjutēji jau nedaudz biksiņās ielaiduši. Pagaidam tikai 1 bronza, un priekš tādas lielvalsts bik škrobīgi ja latvieši šos paņems pie rīkles. Nezinu vai pluss vai mīnuss ka sacelta milzonīga ažiotāža ap šo spēli.
  13. Īsti nesapratu par ko Kreipāns tur tik ļoti jūsmoja sakarā ar Rastorgujevu. Čalis ar potenciālu un gribasspēku pirmajā olimpiādē ticis 60niekā. Nekas nenormāls tas nav. Cerams ka izaugs jauns izlases līderis.
  14. ehh, būtu Bricis bik jaunāks...
  15. MUMS NAV KAS IEMET CILVĒKI MĪĻIE.
×
×
  • Create New...