Jump to content
GIGN Forum

pleasure

Mirstīgais
  • Posts

    389
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    formlv
  • Gender
    Male

pleasure's Achievements

Uubergeks

Uubergeks (10/23)

0

Reputation

  1. edit: es biju domājis par Jankas bildi pleasura avatarā. tev un nak3dam, tapēc ka viņš tur izskatās tā nofailojis, vienkārši kad ieraugu to bildi rēcu ļoti smagi, tapēc, lai katru reizi nav tā jāsmejās, tad ieliku avatara, lai redzu katru dienu un lai atbesās viņa, bet pēdējas divas dienas vienalga esmu pārsmējies. :D:D :superlol:
  2. http://www.gign.lv/forum/index.php?showuser=196 wl mainijies un rembu pazudis, nav jautri. l1nk1ns arī ir smieklīgi stūlbs
  3. es nepiedalos, vienkārši tā rakstu. ķip, es ierodos pirmaja, bet otraja netieku un mani neņem finālā. ķip no kāda cita, ai nu, idioti neiebrabuks. un kas tev dirsu plēš, splēleju vai nē, čitotu mani diskvalificētu i vsjo.
  4. Nu to es saku, pirma reize apsoliju ka bushu 100 % un arī biju otrajā neko neapsoliju, jo neesmu vainigs, ka atcēla.
  5. Tas jau arо nebыs godоgi, pagaiрajв reizз(оstajв) reize kad bija jвnotiek, tad arо nebija cilvзku, esmu vainоgs? Tad lai tiek finвlв tie, kas ieradвs pirmaja reizз nevis tie, kas ieradвs otrajв reizз. Tas nav reali. bпв vispвr nav normвli taisоt darbadienвs, vislabвkais ir svзtdienas, citas dienas normвli sыkв. btw; nвkammreiz organizз kвds normвls cilvзks, nevis hiveminds, bпв bыtu normвls organizвtors bыtu cita lieta, zbu.
  6. bļāāāāviens, kā jums randoma visu laiku var kirst? :@ man 2 cepures tikai ir izkritušas randoma :@ viena no taam ir barda
  7. tankeri, wtf? ir jau tas updeits, ka endžijam ir šitas weps?
  8. steama tagad ir R.U.S.E beta pamēģini to, par velti.
  9. kas tad tu tāds esi, ka tev būtu jāspēlē? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD nevelkam garumā raujam vaļā.
  10. saskatījies ekstrasencu cīņas esi? mēs nemākam noteikt kāds spēles tev ir, protams arī palīdzi mums saprast ko tu uzrakstīji.
  11. Nejau serverim, pats sev uzliek kādu krāsu grib ar con_color
×
×
  • Create New...