Jump to content
GIGN Forum

FreeLancer

Mirstīgais
  • Posts

    703
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    3

Everything posted by FreeLancer

  1. Noreks tak pat no pagalma knapi varēja izbraukt Pasākums super, paldies visiem! Ar bembi ieslidinātais futbola laukums bija ģeniāls, lifeguards Kaamis ļoti labi tika galā ar bumbām upē, Worma grieztie kartupeļi zupu padarija awesome, Afro ar kleitu baļļā bija labi smieklīgi un otrās nakts dziedāšana bagāžniekā bij reāli super. Un teleports uz mājām arī riktīgi patīkami Mazie svētki!
  2. $$$$ pārskaitiju. Labprāt pieteiktos arī uz to pašu gultu, kurā esmu jau 3x šogad gulējis
  3. Atkal bij fun .. de_survivor un neikeds ar savu jobano shieldu viena pārdoma, myb ir vērts nākošreiz maptime pagriezt drusku uz leju, lai izejam vairāk oldskūlam cauri? Ar 30min katrai kartei, plus vēl kautkāds laiks lai savāktos sākumā, izdomātu to nextmapi, utt - sanāk ka pa divarpus stundām izšāvām tikai inferno, aztec, survivor un vertigo.
  4. Bij labi .. Pēc csgo nedaudz dīvaini, bet kārtīga nostaļģija. Iceworld ftw!
  5. Svētdienu rītos strādāt arī nav labs piemērs
  6. Iesim skatīties Coja videoklipus?
  7. Metaxu gandrīz izdzērām .. Bet kopumā - paldies Jums, paldies mums, bija forši!
  8. Šodien ~3h nostāvēja autobetteris, un nevienu betu nesanāca uzlikt
  9. Pieregots steamID cik saprotu Tev dod slotu visos gign cs,tf2 un minecraft serveros .. Bet iespējams ir vērts pierakstīt, ka csgo ir problēmas, kamēr nav īsti nekāda risinājuma. Un būtu forši, ja admini nekikotu ārā cilvēkus, kuri iejoino spectos!!
  10. Nu ne velna nemet nevienu ārā .. Kopumā 3.50eur mēnesī, lai vienmēr varētu paspectot gignu nav sliktākais darījums ever, bet izskatās, ka arī to man neatļaus. Moš tomēr tam var atrast kautkādu risinājumu? +-[Access denied]---------------------------------------------- | ADMIN: Andr | REASON: spec | EXPIRE in 4 minutes +------------------------------------------------------------- Disconnect: Kicked by Console : KICKED! Reason: spec! Temporary anti-reconnect ban will expire in 4 minutes.. Disconnect: Kicked by Console : KICKED! Reason: spec! Temporary anti-reconnect ban will expire in 4 minutes..
  11. Cik saprotu viņš vienk neizmet laukā čali, bet ielaiž regoto spēlētāju serverī
  12. Jā, ja es ieeju spectos, tad no servera neizlidoju .. Bet komandas abas enīvei rāda "full", tb es tur vienk iesprūstu.
  13. Šodien tupa netieku komandā, ja serveris ir pilns. Un mirklī, kad jānostrādā autojoinam es izlidoju no servera.
  14. Vēlviens šodienas jaunums .. Pēc tam, kad izspēlēju kautko valves serverī, "connect go.gign.lv" nokrešo spēli
  15. Hai .. Jautājums/problēma sekojoša - regniks uz steamid aktīvs, mostly viss ok. Bet ik pa brīdim (šodien principā visu laiku), ieeju serverī, un man raksta "all teams are full" un es izlidoju ārā. konsole ar neko baigi interesantu man nepasaka, pēdējās rindas lieliem sarkaniem burtiem myb kko nozīmē? ... ] connect go.gign.lv Connecting to public(195.60.249.3527015) ... Server using 'public' lobbies, requiring pw no, lobby id ffffffffffffffff Connecting to public(195.60.249.3527015) ... Server using 'public' lobbies, requiring pw no, lobby id ffffffffffffffff Connected to 195.60.249.3527015 Counter-Strike Global Offensive Map de_train Players 21 (1 bots) 20 humans Build 5906 Server Number 19 SignalXWriteOpportunity(3) Got pure server whitelist sv_pure = 1. Unable to initialize DirectSoundCapture. You won't be able to speak to other players.+-[Checking access]---------------------------------------------- STEAM_0018602677 OK. Your access - Audrey Hepburn connected. CColorCorrectionSystem Missing '' Net channel ratelimit exceeded for 195.60.249.3527015 67 packets rejected. --- Missing Vgui material vgui..vguimapsmenu_thumb_default Unknown command clientinpconfig FCVAR_SERVER_CAN_EXECUTE prevented server running command gameui_allowescapetoshow FCVAR_SERVER_CAN_EXECUTE prevented server running command gameui_allowescapetoshow FCVAR_SERVER_CAN_EXECUTE prevented server running command setpause ... Tam ir kautkāds skaidrojums? pāldies
  16. es skatos tu seko līdzi notikumiem
  17. es esu protams nofočēts pēc garas sarunas ar kapteini
  18. Nu kurš gan satraucās par kautko, kas tiek pateikts dzīvē .. kamõn
  19. Ai dzīvē visi kruti .. Pasaki man to internetā! Bloodlords izdzīvoja?
  20. Es ar visu to pirkstu tur norm fragoju, tākā nevajag xD
  21. RED TEAM WINS!! Cash Tu vienk nerubi ko ar shieldu dariit .. piesakies pie testa uz privatstundaam Riktiigi labs pasaakums, paldies visiem kas piedalijaas, paldies Busas un Andrim par riikoshanu. Traumatologiskajaa gan uzlika man gjipsi uz 3 nedeeljaam, bet tas ir siikums
×
×
  • Create New...