Jump to content
GIGN Forum

Pusdzīvais

Mirstīgais
  • Posts

    3041
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    45

Pusdzīvais last won the day on February 10 2017

Pusdzīvais had the most liked content!

1 Follower

About Pusdzīvais

  • Birthday 05/04/1994

Profile Information

  • Gender
    Male

Recent Profile Visitors

8669 profile views

Pusdzīvais's Achievements

Foruma opis!

Foruma opis! (17/23)

476

Reputation

  1. Pa lielam ātri sakot visi klasiskie beņas motori iekš e9x sūkā un gludeklis brauc joprojām ar to pašu e90, ir apmierināts. es brauktu arī ar savu e91, ja man viņu nenozagtu
  2. Pēc mēneša gign balle notiek kā parasti, visi laipni aicināti ierasties un wormam iemest ar alus pudeli. Es varu mest pirmais, lai iedrošinātu citus
  3. Pusdzīvais

    iphone

    Pilnīgi piedirsas..
  4. Šis laikam ir GIGN vēsturē ir vienīgais topiks, kur autors ir ar reālu naudu un ar reāli k-ko beigās nopērk Apsveicu gludekli ar jauno autiņu, tīri simpātisks e90. Pēc papīriem gludeklis vel nav īpašnieks, bet tās tik formalitātes, auto ir atrasts, izkratīts, iztestēts un atdzīts par labu. Vairāk ganjau gludais ko pateiks.
  5. Man labāk patīk šis Pastāsti man ar, kā var sākt normāli dzīvot pa 25e
  6. n47d20 motoriem ir problēmas ar ķēdēm. Daudziem jau viņas ir mainītas pa garantiju, to var pēc vin pateikt vai ir izdarīts pie jebkura dīlera. Diagnostiskā ar dzirdēs vai ķēde ir sākusi staipīties, un ja tā, nav nekāds kosmos viņu ar nomainīt. Sūdi protams ir tad ka viņa plīst. Tāpat kā jebkurā cienījamā servisā pateiks sprauslu stāvokli. Tāpēc tas maksā ~ 60e. Ir jāatceras, auto ir lietots. Vis plīst. Ejat palasīt laimes stāstus par gadīgiem qashkajiem un insignijām. Kā jau teicu, katrai markai, katram modelim ir kāds trūkums. Ja tik ļoti bail - e-talons. Ja ar uzpeldēs kāds e90 preLCI, ar reāliem ~150k km, tad cena būs x2. Ir jāpērk auto kurš patīk un apmierina, pēc tam pilnīgi visu var saremontēt.
  7. taa honda gadaa ir nobraukusi 360km jaa protams. es shajas brivdienas nobrauci 400km ja brauc 360km gadaa tad ertak un letak ir braukt ar taksi neka nopirkt un uztureet sev auto.
  8. Nebiju pamanījis Tavu postu. Ja auto būtu lv pirkt tad būtu reāli tie ~180k. Tas akords pēc numura spriežot ir nācis no francijas, es lieku galvu ķīlā, ka tur odometrs ir x2. tirgo klasisks perekups. Par autoDNA ir dzirdētas visādas lietas, lielākoties cilvēki ir vīlušies, atskaitē ierauga ss.lv sludinājuma bildes un odometru bet paprovēt noteikti var. Es ieteiktu uzzvanīt dīlerim un pajautāt vai nevar iedot info. Bet kā jau esmu teicis, mašīna ir jāpērk pēc pilnas apskates un diagnostikas, nevis pēc odometra un perekupa pasakām.
  9. Vari dīlerim pajautāt par to vin, bet nemāni sevi, ja auto ievest no k-kurienes, tur noteikti nebūs 20k gadā braukts. Es pa LV nobraucu 20k maz braucot. Vairums tomēr brauc 30/40k gadā, nemaz nerunāsim par Vāciju kur normāli gadā vīlē 50k. It īpaši, ja tas auto ir labas komplektācijas, viņi pērk ērtas/jaudīgas mašīnas ne kia ceed lai vīlētu 100k gadā, Jā, ir izņēmumi, bet tādus brīnumus parasti netirgo tirgus cenā ar perekupa cienīgiem tekstiem.
  10. man liekas visiem e9x motoriem ir ķēdes, bet dažiem ir problēmas ar to un ķēde ar jāmaina jo izstiepjas drusku. Bet tas pavisam cits stāsts. Pa to nav jāmīž un tāpēc nepirkt auto. Uzreiz noteikti ir jāmaina eļļas un filtri. Lai ar ko pārdevējs saka ka mainījis un ko rāda kompis. No šī gada CSDD izdevumi nav lieli jo atcēla pirmās ŗeģistrēšanas nodokli kosmisko. Tagad ir jāmaksā par numuriem (protams ja nav glabāšanā kādi savi), teh pasi un gada nodoklis autiņam. (e90 320d varētu būs kādi 140e) ganjau vel k-kas jāsamakā, bet ne daudz. Ja atmiņa neviļ, tad čaļi uz treļa no vācijas pat līdz kādi 500e, pieliec vel kāda cilvēka darbu meklējot, dokumentu kārtošanu vācija utt, tad 1K neliekas nemaz tāds kosmoss. Jā ir kosmos, bet bļed par visu ir jāmaksā. Pa lielam mašīnas uzturēšana ir dārga un jo svaigāka mašīna jo viss ir dārgāk. Ja šo nevar pieņemt vai liekas nepareizi, tad rīgas satiksme vai golf nr3 ir īstais ceļš. (tas nav domāts gludeklim, es tā, vispārēji čīkstētājiem, ka viss tik dārgs dārgs) edit: jā, OCTA un KAKO tik pie LAVRx, tur bazara nav.
  11. Principā, jebkuru mašīnu var uztaisīt smuku. Galvenais ir - krāsa + diski + drusku piesēdināt Arī smuks aparāts uz jobaniem diskiem un spaiņa krāsā izskatās pēc mēsla. Bet šie divi pēdējie posti nekādi nepalīdz gludajam, nu tik cik nepirkt mašīnu spaiņa krāsā
  12. Gludais negrib unīti un tie volvo ir vienkārši katastrofāla plastmasa. Salons reti pretīgs tam v50 Par 1K e36 sanāks tikai galvassāpes, normāls e36 diemžēl maksā virs 2k. So piepičkāts e46 FL pa ~4K neliekas kosmos. Nav jāķer pirmais kas ss.lv stāv pa tādu ciparu. var atrast labu, par to šaubu nav. Jā, liekas daudz par pacmit gadīgu auto, bet ja esam godīgi, paskatāmies citu marku/modeļu cenas tiem gadiem, +/- tas pats, ja neiet runa par kādu mazmotora brīnumu. e39 te iesaki tik līderis divītis, to postu var neņemt galvā vispār.
  13. ok, es tinos no shi topika, diviitis staasta gudriibas. ieteikt cilvekam ka pirmo auto vecu pieciiti un vel teikt, ka tur nav visadi elektroniski mesli ir tiesham gudri. un vel pazinjot, ka tikai savileta dizelis ar 300 zirgiem speec uzveikt vinja 2,8 benciinc ieksh smaga veca pieciisha tur vispar komentaaru nav. gludajam ir tieshi plaanaa plivinat ar 200km/h pa lv un ieradit vietu visiem dizeljiem. bljed zeme atveries.
  14. Nē, nē, gludeklim toč nevajag e39, viņš plīsīs un būs dārgāks par e46. Ja varētu atrast labu, pliku e90 pa 6k, tā būtu laba izvēle, bet diemžēl pagaidām neatradīs. Tāpat būs kasko jāpērk pa ~300e, eļļas/filtri ~200e un vel kādi remonti, takā sākuma budžetu tad vajag vismaz 7k. Pēc kāda gada varētu jau sanākt. FL e46 vel labi tirgojas, so nebūs problēma pēc pāris gadiem nopārdot. Un gludajam kā pirmais auto e46 būtu uber āles p.s. man ir čipsots e91 ar M57TÜ2D30 un par jaudu nesūdzos. edit: Gludais, ko saki par E87 tb pirmo sēriju? Viņš ir lētāks par e9x un gads būs kā e9x.
  15. e46 ir jāskatās tikai feislifti, respektīvi tik virs 2002 gada. un principā lielākā problēma e46 ir rūsa. viņi pūst traģiski. Palasi e46.lv forumu, daudz ko var uzzināt. pārdevējs nenometīs 10/15%, max kādus 5% dīzelis ir nosacīti jaudīgāks, dīzelis uzvar ar nenormālo griezi, kas ir divas reizes lielāka kā beņai. tas ir tas, kas iemet Tevi krēslā pie krustojuma.
×
×
  • Create New...