Jump to content
GIGN Forum

pikaso

Game Admin
  • Posts

    1232
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Everything posted by pikaso

  1. Labs topiks. Paldies! Roccat Savu ZOWIE EC1 eVo Dilemma.
  2. Nav nekas pretī. Lai Tev tiek!
  3. Maddn, silti iesaku nepirkt kompi zem 250. Piekrāj savus 80-100 Ls un nopērc normālu.
  4. pikaso

    Iesakam Mūziku

    http://www.youtube.com/watch?v=i-gyZ35074k
  5. pikaso

    Nakts Riita Spams

    Varbūt šeit ir bijis. http://www.youtube.com/watch?v=jofNR_WkoCE
  6. Gribi redzēt triku, kā tu paliec debīls visu savu atlikušo mūžu? Oh, wait... tas nav triks. That's really happening. P.S. Man vispār šeit ir vislielākā vienaldzība par notiekošo, es tikai gribēju iesmiet par jums. Made my day.
  7. Ahahaha, vislielākais dirsējs šeit esi tu. Mazs, resns čigāns ar lielu muti. Tavs vārds šeit nevienam neko neizsaka, par jums 2 idiņiem tesco staffs tikai iesmej. Good luck, biznesmeņi, ahahah.
  8. Es nepīkstu, mani vienkārši kaitina tādi mudaki kā jūs, kas ne par ko kāš naudu. Reāli visas šīs darba vietas ir pieejamas bez maksas. Bet nu, visādi pumpainie geimeri gan jau labprātāk noalgo kādu, kas to izdara viņu vietā - vienalga. Parādi kaut vienu jauniņo, kurš pēc nostrādātiem 6 mēnešiem ir pelnījis vairāk par 10 paundiem (svētdienās maximums ir 10.63). Jauniņajiem defaulto līgumu piedāvā pēc nostrādātiem 2-3 mēnešiem. Istabu, māju un dzīvokļu Hārlowā ir ļoti daudz, gan centrā (kas ir 20 min no darba), gan arī jebkurā citā vietā. Viss, kas jādara, ir jāpazvana un viss. Pats varu piedāvāt istabas centrā. Inductioni notiek tādēļ, ka pēc Tesco slēgšanas augustā, ļoti daudz cilvēki ies projām un tie, kas paliks tiks transfēroti uz Dunenhemas pilsētu.
  9. Tesco tiek klapēts ciet, tādēļ nezinu vai šī būtu prātīga izvēle. Darbinieku skaits tika nenormāli samazināts, darba ir ļoti maz. Nerunāsim nemaz par to, ka 11 GBP/h neviens tur nekad nav pelnījis. Neieteiktu izmantot arī viņu piedāvātos mājvietu piedāvājums - iedos kaut kādu pritonu stundas attālumā no darba. Ja stāsta, ka iekārtos jebkurā maiņā, vienmēr būs darbs utt, tās ir muļķības. Čaļi vienkārši kāš savējiem naudu par neko. Lai dabūtu darbu - viss, kas jums ir jāizdara, ir jāuzzin, kuros datumos šajās darba vietās ir induction un jāierodas uz noteikto datumu šajā darba vietā. Nekādas liekas izmaksas.
  10. Var būt arī asinsspiediena rezultātā.
  11. Ja sportsdirects ieved mantas no ASV, tad apģērbu izmēri atšķiras - normālam XL t-kreklu čalim pat L ir kā palags. Ar apaviem arī dažādi, bet nu, 80% gadījumu izmēri ir daudz maz vienādi.
  12. Gaumes lieta. Nākamreiz izmanto youtube gameplay video un pats noskaidro, vai patīk/nepatīk, nevis uztraucies par citu cilvēku viedokļiem.
  13. Naudas ziņā nekāda ekonomija nebūs, ja 500 GB ārējā cietā diska vietā pirksi lielizmēra flašku. Tie 500 GB tomēr kādreiz var noderēt arī citiem mērķiem un, ja viņi ir, nebūt nenozīmē, ka viņi ir jāizmanto... Ieteiktu paskatīties uz ārējo, kas pats sevi baro no pievienotā avota un nav nepieciešams barotājs. Izkrita no galvas, kā to varēja noskaidrot. http://www.1a.lv/datortehnika/arejie_cietie_diski/seagate_25_expansion_portable_drive_500gb/12552778/ http://www.1a.lv/datortehnika/arejie_cietie_diski/western_digital_25_elements_portable_se_500gb_usb_30/6939740/
  14. Cenšos kaut ko tur paspaidīt, bet sen vairs nav kāres kādu uz šo spēli vilkt, jo spēle vienkārši ir pārvērsta par kaut kādu murgu. Rokenrols
  15. pikaso

    LV>UK

    Neaizmirsīsim to, ka latvieši jebkurā pasaules malā ir un būs latvieši. Vienmēr starp 10 latviešiem būs kādi 2 cirvji, bet get real, tā tas ir ar jebkuras tautības pilsoņiem. Atrašanās vieta neko par cilvēku nepasaka... Viss ir atkarīgs no cilvēka paša.
  16. pikaso

    LV>UK

    Skatoties kādu pārskaitījumu veici. Defaultais, jeb ekonomiskais nonāk kontā 3 dienu laikā, ekspresis tajā pašā dienā, ja nauda ir izsūtīta rīta pusē. Varbūt kaut kas pa šo laiku jau ir mainījies. Tā tas bija pus gadu atpakaļ. Iečeko swedbankas mājaslapā, tur viss ir rakstīts.
  17. pikaso

    smukas meičas

    Būtu ļoti pateicīgs, ja kāds varētu padalīties ar bildēm, ieteikt avotus, kur šādas bildes atrast. Vēlams būtu pietiekami lielā un kvalitatīvā formātā, bez erotiska satura. Šīs atradu spokos, bet nu, nav tas parocīgākais veids un pateicīgākā vieta, kur meklēt. Kā var redzēt bildēs, meičām ir savs stiliņš, kaut kas saistošs. girls with attitude... And soooooo on... tanks.
  18. pikaso

    Palīdziet!

    http://www.gamefront.com/files/3678191/hltv-models/
  19. Aizmirsti, stundu par maz.
  20. pikaso

    Eiro Latvijā

    Interesanta diskusija. Runāšu kā aizbraucējs no Latvijas, jo to pirms pāris mēnešiem pametu zemās ekonomiskās izaugsmes dēļ un augstāka darba atalgojuma dēļ, tikai tādēļ, lai atrisinātu problēmas, kas agri vai vēlu piemeklē visus Latvijas iedzīvotājus. Lai kaut ko nopirktu, vienmēr ir jāņem kredīts vai jāpērk prece līzingā. Tas ir nenormāli kaitinoši. Kamēr esi jauns, arī mērķu, sapņu un ideju ir daudz. Ir neiespējami samaksāt par izglītošanos kādā no skolām, kaut ko nopirkt sev un vēl samaksāt 100 citus izdevumus. Vienkārši, kad lielākā daļa Latvijā saņem 220-300 Ls lielu algu, es strādājot Anglijā tādu naudu saņemu nedēļā, turklāt, tas ir gadījumā, ja nav paveicies ar darba stundām. Šobrīd Latvija nav tā vieta, kur kāds vēlētos atgriezties un varbūt tieši EIRO jautājums varētu kaut ko atrisināt. Es labprāt atbalstītu EIRO ieviešanu Latvijā, pie nosacījuma, ja tas tiktu ieviests vienlaicīgi uzreiz visās valstīs, kur tas vēl nav izdarīts, varbūt atskaitot Angliju. Kādēļ? EmptyZiepes daļēji jau visu paskaidroja manā vietā. Mēs vairs nedzīvojam 19.-20. gadsimtā. Viss tik tiešām iet uz priekšu un attīstās. Labprāt gribētu redzēt izaugsmi Latvijas ekonomikā. Vismaz ilūzija par to, ka viss nav tā kā agrāk būtu pietiekams iemesls, lai atgrieztos. Vismaz alga nebūtu 250 Ls, bet 300 EUR. Cipars lielāks, būtību tas nemaina, bet nomierina. Tiesa gan, EIRO ieviešana daļēji sabrucinātu Latvijas kultūru, jo Lats pagaidām ir viens no retajiem kultūras mantojumiem, kas vēl nav iznīcināts. Varat strīdēties par šo daudz un dikti, bet viss, kas bijis vēsturē ir un paliks vēsturē. Šobrīd esmu pārguris un nespēju ļoti nopietni pieiet šai diskusijai, bet gign, way to go. Vairāk šādas diskusijas.
  21. S2 ar diviem kodoliem spēj visu bez aiztures pavilkt. Kāda jēga no telefona ar 4 kodoliem? Tikai tādēļ, lai bateriju nokautu 1 dienas laikā? Ja telefonā neliek kaut kādu jaunu, neaizstājam funkciju, tad tie 4 kodoli ir nekam nevajadzīgi. Par cik es savu S2 neizmantoju nedz spēlēm, nedz kaut kādām multimēdiju programmām, es šo telefonu uztveru kā samērā lielu sūdu. Būtu labāk pircis kvalitatīvu biznesa klases spaidāmo telefonu, nevis bezjēdzīgu 2 kodolu kluci. Edit: Jā, par austiņām vari aizmirst. Neviens tev tādu dāvanu nepasniegs.
  22. 10 minūtes paspēlēju un apnika... Sūdīga šaušana, ber, ber pa tiem mošķiem, bet nekāda efekta. Ja nebūtu par velti, būtu smagi nožēlojis pirkšanu, bet tā, free stuff is free stuff. Paldies!
  23. pikaso

    Mountain bike

    Man šķiet, ka tas Cube svēra samērā daudz...
×
×
  • Create New...