Jump to content
GIGN Forum

pikaso

Game Admin
  • Posts

    1232
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

pikaso last won the day on September 24 2012

pikaso had the most liked content!

About pikaso

  • Birthday 03/14/1989

Profile Information

  • Location
    UK
  • Gender
    Male

Contact Methods

  • Website URL
    http://tikainesakinevienam.lv
  • ICQ
    0

pikaso's Achievements

w00t wr1t3r

w00t wr1t3r (13/23)

62

Reputation

  1. Labs topiks. Paldies! Roccat Savu ZOWIE EC1 eVo Dilemma.
  2. Nav nekas pretī. Lai Tev tiek!
  3. Maddn, silti iesaku nepirkt kompi zem 250. Piekrāj savus 80-100 Ls un nopērc normālu.
  4. pikaso

    Iesakam Mūziku

    http://www.youtube.com/watch?v=i-gyZ35074k
  5. pikaso

    Nakts Riita Spams

    Varbūt šeit ir bijis. http://www.youtube.com/watch?v=jofNR_WkoCE
  6. Gribi redzēt triku, kā tu paliec debīls visu savu atlikušo mūžu? Oh, wait... tas nav triks. That's really happening. P.S. Man vispār šeit ir vislielākā vienaldzība par notiekošo, es tikai gribēju iesmiet par jums. Made my day.
  7. Ahahaha, vislielākais dirsējs šeit esi tu. Mazs, resns čigāns ar lielu muti. Tavs vārds šeit nevienam neko neizsaka, par jums 2 idiņiem tesco staffs tikai iesmej. Good luck, biznesmeņi, ahahah.
  8. Es nepīkstu, mani vienkārši kaitina tādi mudaki kā jūs, kas ne par ko kāš naudu. Reāli visas šīs darba vietas ir pieejamas bez maksas. Bet nu, visādi pumpainie geimeri gan jau labprātāk noalgo kādu, kas to izdara viņu vietā - vienalga. Parādi kaut vienu jauniņo, kurš pēc nostrādātiem 6 mēnešiem ir pelnījis vairāk par 10 paundiem (svētdienās maximums ir 10.63). Jauniņajiem defaulto līgumu piedāvā pēc nostrādātiem 2-3 mēnešiem. Istabu, māju un dzīvokļu Hārlowā ir ļoti daudz, gan centrā (kas ir 20 min no darba), gan arī jebkurā citā vietā. Viss, kas jādara, ir jāpazvana un viss. Pats varu piedāvāt istabas centrā. Inductioni notiek tādēļ, ka pēc Tesco slēgšanas augustā, ļoti daudz cilvēki ies projām un tie, kas paliks tiks transfēroti uz Dunenhemas pilsētu.
  9. Tesco tiek klapēts ciet, tādēļ nezinu vai šī būtu prātīga izvēle. Darbinieku skaits tika nenormāli samazināts, darba ir ļoti maz. Nerunāsim nemaz par to, ka 11 GBP/h neviens tur nekad nav pelnījis. Neieteiktu izmantot arī viņu piedāvātos mājvietu piedāvājums - iedos kaut kādu pritonu stundas attālumā no darba. Ja stāsta, ka iekārtos jebkurā maiņā, vienmēr būs darbs utt, tās ir muļķības. Čaļi vienkārši kāš savējiem naudu par neko. Lai dabūtu darbu - viss, kas jums ir jāizdara, ir jāuzzin, kuros datumos šajās darba vietās ir induction un jāierodas uz noteikto datumu šajā darba vietā. Nekādas liekas izmaksas.
  10. Var būt arī asinsspiediena rezultātā.
  11. Ja sportsdirects ieved mantas no ASV, tad apģērbu izmēri atšķiras - normālam XL t-kreklu čalim pat L ir kā palags. Ar apaviem arī dažādi, bet nu, 80% gadījumu izmēri ir daudz maz vienādi.
  12. Gaumes lieta. Nākamreiz izmanto youtube gameplay video un pats noskaidro, vai patīk/nepatīk, nevis uztraucies par citu cilvēku viedokļiem.
  13. Naudas ziņā nekāda ekonomija nebūs, ja 500 GB ārējā cietā diska vietā pirksi lielizmēra flašku. Tie 500 GB tomēr kādreiz var noderēt arī citiem mērķiem un, ja viņi ir, nebūt nenozīmē, ka viņi ir jāizmanto... Ieteiktu paskatīties uz ārējo, kas pats sevi baro no pievienotā avota un nav nepieciešams barotājs. Izkrita no galvas, kā to varēja noskaidrot. http://www.1a.lv/datortehnika/arejie_cietie_diski/seagate_25_expansion_portable_drive_500gb/12552778/ http://www.1a.lv/datortehnika/arejie_cietie_diski/western_digital_25_elements_portable_se_500gb_usb_30/6939740/
  14. Cenšos kaut ko tur paspaidīt, bet sen vairs nav kāres kādu uz šo spēli vilkt, jo spēle vienkārši ir pārvērsta par kaut kādu murgu. Rokenrols
×
×
  • Create New...