Jump to content
GIGN Forum

GestapoLV

Game Admin
  • Posts

    271
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    2

GestapoLV last won the day on May 5 2013

GestapoLV had the most liked content!

Profile Information

  • Gender
    Male

GestapoLV's Achievements

Taiperis >.<

Taiperis >.< (9/23)

41

Reputation

  1. Jā, mana steam kolekcija ir uz 300€, varu atļauties pirkt spēles, kuras spēlēju un varu atļauties maksāt arī par internetu.
  2. Muļķības, ja mērķu piepildījums nav rauties maximā pie kases, tad te var labi pelnīt.
  3. Ja 9€ ir par dārgu, izdzēsies no interneta.
  4. Tu gan esi čalis, drīkst ar Tevi draudzēties?
  5. šķiet, ka vēl netgames laikos spēlēja, rec un ar visu votemap, 4 kartes pa riņķi iet, mēdz būt de_nuke2x2, ka visiem nepietiek slotu utt. bardaks vopšim,
  6. Nekas nenotiek, kā ieeju, tā wh ir standartā dažiem, bet gadās arī spīdhakeri un aimeri. Diezgan drūmi.
  7. 1. Atcelt regniku, admini jaur ir, bet neredz jēgu maksāt par tukšu serveri. 2. Voteplugins, kas katras kartes beigās izmet 4-5 variantus ar next map. 3. Manuprāt, maptime ir biki par garu, - 5 min varētu. 4. Esmu redzējis fīču, ka mazās un lielās kartes kartes votei piedāvā plugins, kas iziet no spēlētāju skaita, noderīgi. Maz, spēlējamam mazās, daudz, maucam dd2. 5. Vajag main adminu, kādu, kas kaut ko dara, nevis teorētiski ir, bet praksē nav. 6. Pārlikt adminus visus pa jaunam, pilnīgu acc restartu lai nekarājas kaut kādi aizvēsturiski acc, lai tauta piesakās, tad redzēs konkrētus ciparus, cik vispār ir aktīvu adminu. Nu kaut kā tā uz pirmo mirkli.
  8. GestapoLV

    jauns PC

    SA, vai topika autors ir norādījis, ka taisās forsēt procesoru, ka esi izvēlējies K proci un tādu mātes čipsetu? Cik lasu, tad nav. Autoram ieteiktu palasīt vairāk vai mazāk profesionāļu viedokļus PC komplektēšanās dažādās cenu grupās, nevis - a man viens čalis no gign foruma ieteica http://www.logicalincrements.com/#importantInfoToggle Ar tādu budžetu būtu par nieku labāk ņemt šādu karti http://www.amazon.com/Gigabyte-GDDR5-4GB-2xDVI-Graphics-GV-R929OC-4GD/dp/B00HS84DFU/?tag=logicaincrem-20
  9. Es to teicu postam pirms manis Noliec vārdnīcu, izvelc pistonas, atslābsti
  10. Iemācies pirms palīgteikuma ielikt komatu. Rec. Es gadu atpakaļ jau teicu - c.s 1.6 admini ir viena kasta, bet css, csgo ir cita.
  11. zināji, ka Tavs reasons ir pilnīgs sūds?..... Labrīt
  12. Acc off, nenobriedis puišelis.
×
×
  • Create New...