Jump to content
GIGN Forum

MaR'z

Game Admin
  • Posts

    238
  • Joined

  • Last visited

2 Followers

Profile Information

  • Location
    Jēkabpils
  • Gender
    Male

Contact Methods

  • Skype
    rolandssilins1

Recent Profile Visitors

2815 profile views

MaR'z's Achievements

Kēkss

Kēkss (8/23)

20

Reputation

  1. Protams, cilvēks ar raksturu, that's all.
  2. 1)Vārds; Rolands. 2)Vecums; 20. 3)Kāds GIGN būs labums, ja tev tiks pieškirtas tiesības uz kāda no GIGN serveriem? Esmu adminējis no 1.6 atceros no tādiem lielākiem projektiem vecajā pracctime.lv kurš rīkoja turnīrus un bija pa kādam projektam 2nedēļu, bet nosaukumus neatcerēšos, tagad esmu administrātors Source serverī šeit, un vēlos iegūt tiesības 1.6 serverī jo tagad sanāk bieži uzturēties tur, un ir mirkļi kad prasās karti nomainīt vai ir kāds čīters serverī. 4)Laiki, kuros tu spēlē GIGN serveros; Pārsvarā brivdienās un pēc darba. 5)Linki uz spēlētaju statos; http://stats.gign.lv/cs/player.php?id=9939 6)Administrātori kuri var rekomendēt mani kā pilntiesīgu administratoru serverī; Iekš 1.6 tādu laikam nebūs, bet cerēšu uz atsaucību, kas zina no CS: S, tie zinās kāds kandidāts esmu tur. 7)Piebildes; Esmu pārgājis arī uz 1.6 un tur esmu sastopams katru dienu, iespējams kāds mani ir redzējis un ir gadījumi kad uz vietas nav administratoru. Stundu varbūt nav pietiekami, bet es esmu tāds pats cilvēks kā citi kam ir darbs, privātā dzīve un viss pārējais, bet viss biežāk esmu sastopams vienozīmīgi pēc darba. Serverī cenšos būt kārtīgs gan pret administrātoriem, kā arī tā pret spēlētājiem citiem, aizrādu par lamuvārdiem, un cenšos izsaukt administrātoru kad tas nepieciešams. Paldies par uzmanību un ceru uz atsaucību.
  3. Mēs tiksim ar tevi vai bez tevis, tavs viedoklis netiks ņemts vērā, es domāju tu to pats zini, un tas arī visiem pārējiem tie kas bāž savus pirkstus topikos bez bazara, ir vieta kur izteikties forumā offtopikā, tur veči runā no visa par visu, lūdzu, dodās un izsakās.
  4. Man nekas jauns nav sakāms, varu piekrist Squeez.
  5. Pieteikums nav pēc parauga, piekrītu es pārējiem. Redzējis es no tavas mutes laikam es neko manījis neēsmu, varbūt tāpēc kad serverī pēdējā laikā esmu retāk bet es arī teikšu nē, piedod, uzticos es savējiem un cienu adminu viedokli, no manis arī nebūs.
  6. Nah, viens otrs strēb dvuškas visu dzīvi, pīpē primu un nodzīvo ilgāk nekā tas kurš "kopj" sevi.
  7. ... piedevām ja tas tā būtu 80euro/l tad es jau būtu miljonārs.
  8. Sarosās, jātaisa būtkemps lai varam elpot pilnvērtīgi,pirst un dirst a ja nē, noslaucīs kad nepaspēs aci pamirkšķināt,aizies gulēt un hz vai pamodīsies vel kādreiz.
  9. MaR'z

    SR ir trollis?

    Īpaši viņš izcēlās topikā kad runa gāja par puisi kuram vajadzēja ziedot smagas slimības dēļ, idiotismu izārstēt nevar.
  10. Lai es kādreiz kko pirktu no lombarda, nu nahuj, viss sapists un nozagts, labāk nopērku dārgāk bet ar garantīju kad viss iet un ir uzticams.
×
×
  • Create New...