Jump to content
GIGN Forum

Traffic

Mirstīgais
  • Posts

    3764
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    14

Traffic last won the day on June 1 2017

Traffic had the most liked content!

About Traffic

  • Birthday 01/21/1993

Profile Information

  • Location
    Rīga
  • Gender
    Male

Contact Methods

  • Website URL
    http://www.last.fm/user/Traffiks
  • ICQ
    0

Recent Profile Visitors

10018 profile views

Traffic's Achievements

Foruma opis!

Foruma opis! (17/23)

64

Reputation

  1. Traffic

    Nakts Riita Spams

    Šis ir nesen kā beidzot salabots. Ja vien video kvalitāti vēl uzlabotu... Jo tur 1080p strīmi izskatās tā pat vai pat sliktāk kā twitchā 720p.
  2. Traffic

    Nakts Riita Spams

    Latvieši diemžēl vairāk pa YT dzīvojās. Vai arī es nezinu tādus palielākus twitchā.
  3. Traffic

    Lan party games

    Man patīk Dead By Daylight. 1v4 spēle, kurā ir 1 killers un 4 survivori. Ja esat tieši 5, tad varat custom game taisīt un likt game settingus kādus gribat, bet ja mazāk kā 5, tad spēlēt kopā kā survivori publiskā mačā.
  4. Traffic

    Ps 1

    Šitais tak visiem bija atkodēts un pats varēja spēles diskos rakstīt.
  5. Discords nebūtu slikta doma. Gign serveris - tas būtu tā, ka BlueHole/PUBG teams/whatever piešķir pieeju vienam no viņu serveriem, kuru vari administrēt. Serveris parādītos custom game serveru sarakstā. No LV pagaidām laikam tikai pubg.lv tāds ir, uz kura notiek turnīri.
  6. SR netika banots? Būtu baigi kruti, ja gigns tiktu pie PUBG servera, bet to vairs laikam nav tiek vienkārši realizēt kā sākotnēji.
  7. Imo reddits arī pie vainas. Jautājumi, diskusijas - visam būs vairāk, plašāki posti, atbildes.
  8. Tom., huļi tavi posti pazuduši?
  9. Rakstīju uz mans.lattelecom support formu. Pateica tā, ka par cik ar kabeli viss iet ok, tad no viņu puses viss ir OK. Tas nekas, ka viņu iedotais modems sūkā. Teica, lai slēdzu klāt savu rūteri. baigie pidari...
  10. Traffic

    Nakts Riita Spams

    Pašam bieži sapņos gadās redzēt ļoti random cilvēkus. Tādus, ar kuriem sakari tik pat kā netiek uzturēti vai no redzes loka vispār pazuduši. Mazliet creepy liekās Par sapņiem runājot - kāds ir mēģinājis lucid dreaming? Tjipa tu apzinies, ka sapņo un vari visu kontrolēt, ko vien fantāzija atļauj. Baigā štelle Es pāris gadus atpakaļ mēģināju. 2x uz īsu laiku kaut kas sanāca, bet tas arī viss. Tur pārāk daudz visādu ierobežojumu un lietu, kas jādara, lai tas viss normāli sanāktu. Šito mēģinot 2x arī dabūju miega paralīzi, kad paliec ar acīm vaļā, ķermeni pakustināt nevari un sāk rādīties ļoti sliktas halucinācijas Viena no sliktākajām dzīves pieredzēm
  11. GG, pie brīvā laika pavadīšanas nav videospēļu. Patīk šitās aptaujas, kur vienā variantā ieliec 'nē' un tālāk jāatbild uz jautājumiem tā it kā iepriekš būtu ielicis 'jā'.
  12. Traffic

    MU online

    Sapratu, kāpēc neviens theme song neko neatsauc atmiņā - biju izdzēsis visas skaņas izņemot jewel drop sound. Tad varēja uzgriezt tumbas, autoclickeris, un iet darīt ko citu. Vajadzēja tik atnākt un savākt jewelu
×
×
  • Create New...