Jump to content
GIGN Forum

EKR Sports

Mirstīgais
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

EKR Sports's Achievements

Nūbiņš

Nūbiņš (2/23)

0

Reputation

  1. Paldies par tavu atbildi! Jāuzsver, ka tas nav būtiskākais jautājums. Tāds bija tikai viens un tika ievietots aptaujā, jo iedomājāmies, ka iespējams beigās varēs kaut kādas sakarības savilkt kopā.
  2. Diemžēl, anketa ir konstruēta sportistiem, bet būšu priecīgs par ikvienu atbildētāju. Lai gan šis nav sportistu forums, tomēr ceru, ka pāris unikāli respondenti salasīsies. Noprotu, ka tu runā par sporta jautājumu - jā tā ir un tas ir ar mērķi. Iepriekšējās anketās pierādījies, ka ļoti daudzi to neuzskata par sportošanu, bet gan kā brīvā laika pavadīšanu, tādēļ tāds jautājums. Paldies par tavu piebildi! Veiksmi videospēlēs!
  3. Foruma dalībniek!EKR padara sportistu un mūzikas klausītāju ikdienu vienkāršāku.Šoreiz vēlamies uzzināt Jūsu mūzikas klausīšanās paradumus, lai noskaidrotu vājos posmus. Tāpēc, ja vēlies palīdzēt mums un vēlies uzlabot savu dzīves kvalitāti nākotnē, ērti klausoties augstas kvalitātes mūziku jebkurā brīdī, lūdzu aizpildi pilnīgi anonīmu un ātri aizpildāmu anketu - http://ej.uz/anketatev
×
×
  • Create New...