Jump to content
GIGN Forum

Iv4IkS*

Mirstīgais
  • Posts

    37
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Gender
    Male

Iv4IkS*'s Achievements

Nīkulis ar potenciālu

Nīkulis ar potenciālu (3/23)

0

Reputation

  1. Iv4IkS*

    Nakts Riita Spams

    Pagarini un sāc svinēt jau tagad
  2. Kādus ultimātus? Es darīšu tad to, kas ir adminam jādara
  3. Ja jau tikšu pie tiesībām, tad jau skatīšos.
  4. Katrs cilvēks ir savādāks un spriest par to kurš ir labāks, nav manā garā. Katram ir savi + un -. Nu aktivitāte tagad aug, jo skola man praktiski ir beigusies. Pirms tam nebija tik liela, jo 4 dienas nedēļā bija uz lekcijām jāiet un atlikušās dienas lielākoties pagāja mācoties, tagad ir vairāk brīva laika. Aimerus, protams, ir vieglāk atpazīt, bet wh nav. Neesmu no tiem, kuri skraida pa serveri un bļauj, ka kādam ir wh, lai gan nav. Ja man rodas aizdomas, tad pavēroju viņu un tad saku adminam, par tālāko jau atbild admins. Kad tas notiek, parasti admins jau ir uz vietas un tad reportā nav jēgas ko rakstīt. Par + no adminiem prasīju arī Forest, bet viņš uz doto momentu palika neitrāls Tāds ir mans šī brīža stāvoklis, tavā aprakstītajā situācijā.
  5. Īstajā vārdā esmu Ivars. Vecums : 19 Nodarbošanās : Students IT fakultātē. Pieredze : CSS šis ir sestais gads ar dažāda izmēra pauzēm, bet bez pauzēm spēlēju pēdējo pusotru gadu. Kāds GIGN būs labums, ja tev tiks piešķirtas tiesības uz kāda no GIGN serveriem? Aktīvs pašā serverī un centīšos paaugstināt aktivitāti foruma dzīvē, lai gan neesmu tik liels forumu lietotājs. Esmu adminējis arī battle.lv. Es uzskatu, ka veiksmīgi, jo sūdzības netika saņemtas. Laiki, kuros tu spēlē GIGN serveros : Priekšā palicis viens easy eksāmens un tad jau viss pirmajā kursā. Serverī varēšu ieiet praktiski jebkurā laikā, kad būšu pie pc. Linki uz spēlētaju statos : http://stats.gign.lv...nfo&player=5056 Niks ir reģistrēts. Admini : JEW/JITSU, MsV | Keda Stundu skaits nav vajadzīgais, bet nu tagad sākoties brīvajam laikam, tas pieaugs. Posti arī nav pietiekamā daudzumā, jo jau teicu, ka neesmu foruma cilvēks.
  6. Problem solved ar mat_dxlevel
  7. Iv4IkS*

    Iesakam Mūziku

    http://www.youtube.com/watch?v=fhPTqbAfels
  8. r_propsmaxdist 1200 cl_detailfade 400 cl_detaildist 1200 cl_maxrenderable_dis 3000 Visi kā default Problem solved ar mat_dxlevel
  9. Tātad šis man jau ir kopš laptopa iegādes. Visu laiku piecietu, bet nu apnika, jo gign serverī tas rada mazas problēmas. Esmu settingus cssam mainījis vivisādi, pārinstalējis css, arī datora ekrāna iestatījumus mainījis. Problēma ir tāda, ka dažās de mapēs(de_aztec, de_dust2 u.c) paliekot lielākam attālumam no manis un kāda cita spēlētāja vai atsevišķām mapes sastāvdaļām, tās lietas vnk izbalo un spēlētāja modeļus vairs nevar atšķirt un bieži vien nepaskatoties radarā sanāk pa savējo iešaut. Varbūt kāds ir saskāries ar ko līdzīgu vai vismaz zin risinājumu, jo māte google man nepalīdzēja(vai arī nemācēju pareizi sameklēt ). Otrajā attēlā var redzēt ka uz tiltu aiziet viens spēlētājs, bet reāli nevar atšķirt to. Ceru uz palīdzību!
  10. Iv4IkS*

    Nakts Riita Spams

    Pret Šveici tiesneši labi notiesāja, paši vien bijām vainīgi pie ielaistajām ripām, jo spēle kaut cik aizgāja. Lai gan uzskatu, ka tomēr mūsējie pēc mača ar amerikāņiem atslāba
  11. Iv4IkS*

    Nakts Riita Spams

    Nu kompānijas dēļ var Tādos gadījumos tiešām pērku, kas man garšo, bet nu tie nav no tiek lētajiem :/
  12. Iv4IkS*

    Nakts Riita Spams

    Kāda jēga sevī mocīt iekšā ja neiet?
×
×
  • Create New...