Jump to content
GIGN Forum

GestapoLV

Game Admin
  • Posts

    271
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    2

Everything posted by GestapoLV

  1. Jā, mana steam kolekcija ir uz 300€, varu atļauties pirkt spēles, kuras spēlēju un varu atļauties maksāt arī par internetu.
  2. Muļķības, ja mērķu piepildījums nav rauties maximā pie kases, tad te var labi pelnīt.
  3. Ja 9€ ir par dārgu, izdzēsies no interneta.
  4. Tu gan esi čalis, drīkst ar Tevi draudzēties?
  5. šķiet, ka vēl netgames laikos spēlēja, rec un ar visu votemap, 4 kartes pa riņķi iet, mēdz būt de_nuke2x2, ka visiem nepietiek slotu utt. bardaks vopšim,
  6. Nekas nenotiek, kā ieeju, tā wh ir standartā dažiem, bet gadās arī spīdhakeri un aimeri. Diezgan drūmi.
  7. 1. Atcelt regniku, admini jaur ir, bet neredz jēgu maksāt par tukšu serveri. 2. Voteplugins, kas katras kartes beigās izmet 4-5 variantus ar next map. 3. Manuprāt, maptime ir biki par garu, - 5 min varētu. 4. Esmu redzējis fīču, ka mazās un lielās kartes kartes votei piedāvā plugins, kas iziet no spēlētāju skaita, noderīgi. Maz, spēlējamam mazās, daudz, maucam dd2. 5. Vajag main adminu, kādu, kas kaut ko dara, nevis teorētiski ir, bet praksē nav. 6. Pārlikt adminus visus pa jaunam, pilnīgu acc restartu lai nekarājas kaut kādi aizvēsturiski acc, lai tauta piesakās, tad redzēs konkrētus ciparus, cik vispār ir aktīvu adminu. Nu kaut kā tā uz pirmo mirkli.
  8. GestapoLV

    jauns PC

    SA, vai topika autors ir norādījis, ka taisās forsēt procesoru, ka esi izvēlējies K proci un tādu mātes čipsetu? Cik lasu, tad nav. Autoram ieteiktu palasīt vairāk vai mazāk profesionāļu viedokļus PC komplektēšanās dažādās cenu grupās, nevis - a man viens čalis no gign foruma ieteica http://www.logicalincrements.com/#importantInfoToggle Ar tādu budžetu būtu par nieku labāk ņemt šādu karti http://www.amazon.com/Gigabyte-GDDR5-4GB-2xDVI-Graphics-GV-R929OC-4GD/dp/B00HS84DFU/?tag=logicaincrem-20
  9. Es to teicu postam pirms manis Noliec vārdnīcu, izvelc pistonas, atslābsti
  10. Iemācies pirms palīgteikuma ielikt komatu. Rec. Es gadu atpakaļ jau teicu - c.s 1.6 admini ir viena kasta, bet css, csgo ir cita.
  11. zināji, ka Tavs reasons ir pilnīgs sūds?..... Labrīt
  12. Acc off, nenobriedis puišelis.
  13. R. man vnk mazliet krīt uz nerviem, ka Tev ir slinkums izlasīt 1 postu un saprast, par ko vispār ir lieta, bet nav slinkums mesties runāt par mani un vircsnieku ar savu vīzdegunīgo attieksmi, tipa ko mēs te darām puba topikā. Ja aizvien neesi izlasījis pirmo postu, tad vēlreiz atkārtošu, ka u mad prasa acc arī war3 un tāpēc, manuprāt, gan es gan arī vircs var te izteikt savu viedokli. Un par puba acc arī Tu kaut ko esi izfantazējis vai pārpratis, jo man tur nekā nav un neatceros, ka būtu rakstījis tur pieteikuma tofiku. Biju gan ieminējies, ka derētu veidot globaladmin iekš 1.6. dēļ adminu trūkuma, bet tas netika īstenots, jo tāpat visiem po.
  14. Brilli, lauķi, stiprāku nopērc.
  15. Būtībā ir tā. Ka nav nekā. šitam runkulim var ievērt acc bet ar mutes pievaldīšanas kuponu. Satikšu, ka lej savu parasto lejamo, ievilkšu smagi. Tā kā apvaldies.
  16. Dulls frageris un zadrots. Tāpēc REC. :>
  17. Paldies par noderīgo postu ��
  18. No manis rec, Spēlē labi, spēlē daudz un spēlē tīri. Adminus vajag ļoti.
  19. Plika diršana, iemesls, ka ir daudz admini, nevar būt par iemeslu, lai nepieņemtu adminu. JO adminu nekad nav par daudz.
  20. brahhh, Es Tev piekrītu, ka situācija NAV normāla, bet saprotiet arī mani, ka es nevaru viens pats administrēt serveri 24/7, ja man par to nemaksā, man jejebogu ir bijusi doma reinstalēt cs un likties mierā, jo pa lielam man nav laika spēlēt, es pārsvarā kādu specoju, jo viena nobanotā čītera vietā ir 3 citi, nemaz nerunājot par mutes palaidējiem un bugeriem. Manuprāt, serveris šobrīd vēl ir glābjams ar VISMAZ dažiem adminiem, kas var banot un ar labāku mapciklu, kas tiks piedāvāts brīvākā brīdī. Saprotu, ka vajadzētu ievērot visas prasības, bet dodiet man tos cilvēkus, kuri tām atbilst un kuri raksta pieteikumus, cik tādu ir? Pateikšu priekšā - 0 Par online time, paskaties manā skrīnā pāris postus iepriekš kādi vispār ir spēlētājiem online, tak samērā nesen visus status nonesa.
  21. Es 36 neatceros no vecajiem laikiem, bet nu par to nav runa, ierakstīs acc pieteikumu, tad labprāt dzirdētu kādu vārdu no Tevis, Puukj.
×
×
  • Create New...