Jump to content
GIGN Forum

Hocherzs

Mirstīgais
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Hocherzs's Achievements

Nūbiņš

Nūbiņš (2/23)

0

Reputation

  1. Sveiki atkal. Skatos, ka esmu saņēmis 6 spēlētāju rekomendācijas - liels paldies. Tālāk, kāds būs galīgais lēmums? STEAM_ID pieregošu, kad pēc tā būs vajadzība, tb., - kad būs galīgais lēmums, jo tas jau neaizņem veselu dienu, bet gan pāris minūtes.
  2. Teddy gribēja dzirdēt kaut ko no Tevis sakarā ar acces piešķiršanu man. Kāpēc no Tevis? - tāpēc, ka arī tu MW komūnā esi vai biji, tāpēc pieņemu, ka tur mani zini, jo nu tomēr arī es MW komūnā esmu admins visos serveros kā arī Moderators MW webā. tāpēc gribēja atsauksmes kādas no tevis.
  3. Vecums; 21 gadu jauns. Nodarbošanās; Pielāgojos visiem apstākļiem - šobrīd strādāju ATU (autotransporta uzņēmumā) Pieredze CS - spēlēju jau 8gadus, ar pārtraukumiem, adminēju un esmu moderators MW projektā apm. 6gadus, bet tas jau velk pēdējās dienas/mēnešus. (manuprāt). Kāds GIGN būs labums, ja tev tiks pieškirtas tiesības uz kāda no GIGN serveriem? 1) WAR3 nebūs tāds bardaks kā līdz šim. Kā jau minēju, cilvēku netrūkst vakaros, bet tur 24/7 ir kāds patstāvīgais spēlētājs ar kubiem. Laiki, kuros tu spēlē GIGN serveros - kā sanāk, pielāgojos darba grafikam, kas savukārt katru mēnesi ir savādāks. Pārsvarā pa dienu vai vakaros. Linki uz spēlētaju statos - http://stats.gign.lv/cs/player.php?id=22672 PUB - http://stats.gign.lv/war3ps/player.php?id=5424 WAR3 Niku reģistrēšu, ja būs nepieciešamība pēc tā. Zinu, ka stundas nav tik daudz kā vajadzīgs, forumā esmu zaļš, bet situācija ir ļoti bēdīga gan WAR3, gan PUB serverī. Vienmēr ir iespēja noņemt acces. Rekomendācijas - ...domāju, ka ir kāds/kādi, kas mani zin kā spēlētāju GIGN serveros. btw. Dj Erix - ceru arī uz tavu rekomendāciju.
×
×
  • Create New...