Jump to content
GIGN Forum

IndeM

Mirstīgais
  • Posts

    148
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

IndeM last won the day on February 10 2015

IndeM had the most liked content!

1 Follower

Profile Information

  • Gender
    Male

IndeM's Achievements

Advancēts malacis

Advancēts malacis (6/23)

16

Reputation

  1. Um, varbūt mūsu lower bracket spēli ieliks loungā, redzēs. Manuprāt, mūsu labākā karte ir cache, ar mirage ir kā kuru dienu.
  2. Mums in game līderis ir "uuDEE", mid roundā palīdz arī Flushed's, kurš pieliek vislielāko effortu saistībā ar komandas spēli, taktikām.
  3. Mēs jauno overpassu nebijām praccojuši ne reizi, un old overpassu praccojām pirms kādām 2 nedēļām, varbūt pat vairāk pirms ESEA spēles.
  4. Plāni ir tikt esea main līgā, kur ir ļoti daudz labu, zināmu profesionālu komandu. Pagaidām spēlējam Intermediate līgā, par to visu var uzzināt esea lapā. Plāni ir būt Baltijas labākajai komandai, piedalīties visos iespējamajos Baltijas turnīros (Klaipēdā jau 1. vietu pacelām), kā arī pavasarī ir ieplānots piedalīties kādā lielākā turnīrā, tēmējam uz CPH games, bet jāskatās vai visi tajos datumos būs brīvi. Cik reāli sasniegt tos? Pa visam reāli, ja ir atdeve, motivācija, sapratne starp komandas spēlētājiem, jāturpina arī strādāt individuāli. Nebūs nekādas sastāva maiņas, pirms neilga laika nomainījām flexxch pret prelideN saprotamu iemeslu dēļ. image spēlē pokeru, un pat, ja viņš spēlētu tikai cs:go nopietnā levelā, mēs viņu neņemtu. Tam nav vajadzības, jo ar awp spēlēju es, ja vakar skatījies turnīru un citi neko negrasās un negrib mainīt. Zem skillz.lv spēlējam, jo viņi mums apmaksā dalības maksas online turnīros, arī šajā RGN, kā arī apmaksā premiumus ESEA, apmaksā lan turnīru izmaksas (viesnīca, dalības maksa, etc). Sponsorē arī CKRAS serveri. Mēs esam samērā jauna komanda. Lietuvas turnīrā spēlējam zem nGu.lv, kuri mums sponsorēja tikai ceļu, tāpēc aizgājām zem skillz.lv, jo bija izdevīgāk. Lietuvas turnīrs bija decembrī, un es pats piejoinoju komandai pēc GIGN/Capital neo turnīra, kur spēlēju zem mix komandas rollin, un Flusheds atnāca tikai kā (+) uz Klaipēdu, beigās sanāca tā, ka viņš spēlē ar mums komandā. Tagad vienkārši praccojam, koncentrējamies uz ESEA līgu un kaut kā tā. Vairāk par mums var lasīt pašā skillz mājaslapā.
  5. Paldies. Šis ir tikai sākums visam, daudz jāspēlē, daudz jāpracco un vēl ir ESEA līga, starladder līga.
  6. Jūs, veči, esat labākie spēles analizētāji ever. Nav jābeto uz mums, ja kāds to arī darīja, nebūsiet dusmīgi. Tas ir tikai sākums.
  7. Es pat uzskatu, ka šogad Latvijai ir labāks sastāvs nekā last time, bet Igaunijai sliktāks, bet neiet kā gribētos.
  8. Laikam joko? Latvija jau pagājušo gadu izdr**a igauņus, to pašu izdarīs arī tagad. Gan jau nezini Latvijas izlases sastāvu.
  9. Nerunā to, ko nezini. Complexity spēlē šo turnīru gandrīz kā mix un pieturās pie savas spēles. Pirms turnīra viņi vispār nebija gatavojušies.
  10. Mark my words - Uz NiP / mouz / Titan nekad neej all-in, vai arī almost all-in. Never go full retard.
  11. Ņem nost 1-3 hp bez bruņām, ja uzsprāgst pie kājām. Ar flash arī var.
  12. Uzraku kaut ko šādu, varbūt pats atceries, jo uploadots tikai pirms 3 dienām Rēcīgs frags. https://www.youtube.com/watch?v=hMyuCOBIhgo
×
×
  • Create New...