Jump to content
GIGN Forum

kaza4ok

Mirstīgais
  • Posts

    1430
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by kaza4ok

  1. kaza4ok

    Kontests

    Gabals, jau nenokritīs ja nospiedīsi LIKE - no offence... Savējiem ir jāpalīdz.
  2. kaza4ok

    Kontests

    Wassup tauta, re ku es atnācu. Ir tāds kontests, kur ir samērā liela iespēja paņemt 1kLs. Diemžēl, pēdējā dienā tika mainīti noteikumi un jāvāc "Like". Tātad ir vienkārša iespēja uzkačāt karmas punktus vien nospiežot "Like". http://goo.gl/LcCMhO http://goo.gl/etoBRS Aktīvākajiem jaunas zeķes no mums, vai vnk aliņš/jointiņš @ RIGA Lūdzu esi savējais un palīdzi savējiem, paldies. Peace out
  3. kaza4ok

    Merķeļa Iela

    o haļava man paldies
  4. kaza4ok

    Merķeļa Iela

    Topiks visu izsaka par sevi. Man no stacijas vajag tikt uz Merķeļa ielu 11, būtu forši, ja pateiktu kādu tramvaju/trolejbusu/autobusu, kurš pieved tuvāk pie tā spota. Thx
  5. kaza4ok

    Nakts Riita Spams

    bļe kurš izdomāja pohas
  6. domāju, ka pēc uzvedības to varētu pateikt. varbūt apgrūtināti, bet var. cik tev tajā offisā ļaudis?
  7. kaza4ok

    Microsoft Webs?

    wow, paldies. negaidīti vienkāršs risinājums.
  8. kaza4ok

    Microsoft Webs?

    Man kkas savāds kompim noticis, nevaru piekonektēties microsoft.com. Caur vienalga kādu proxy viss strādā, bet man vajag, lai setups (.net framework) vai pieslēgties. Kas varētu būt par problēmu?
  9. Varbūt pameklē kā scratch? http://www.youtube.com/watch?v=Wn6s1FE-yKQ&feature=related EDIT: varī arī no šejienes paņemt:
  10. Hm, saprotu, ka tas bija kāds no sezonas darbiem? Apsveru iespēju, ka viņam arī tur kāds pazīstams cilvēks vēl ir, varbūt vari painteresēties?
  11. Atvainojos jau iepriekš par paceltu topiku. Tā persona man atrakstīja, ka tur varot izdzīvot un padzīvot, bet ne nopelnīt. Jādzīvo treilerī un jābūt kārtībai, pretējā gadījumā var tikt uzlikt sods. Vārdu sakot, pati viņa neieteica, lai brauktu tur. Noyd, uz tevīm ar prieku pagaidīšu. Jebkurš variants šobrīd būtu atktuāls.
  12. Paldies, aizsūtīju vēstules pāris cilvēkiem, kas ar šo firmu ir saskārušies. Uzzināšu precīzāk, kas un kā. Tikmēr ir arī brīvi piedāvāt, ko citu
  13. Tātad, nosaukums visu izsaka. Man ir cerība, ka šeit atradīšu kādu cilvēku, kam ir sakari ar darbu Holandē bez nekādām aģentūrām. Vēršos pie jums pēc palīdzības. Ir 3 brīvprātīgie (18, 20, 21 gads), kas ir ar mieru braukt uz turieni ar garantētu vietu darbā (izklausās naivi). Izskatīšu visus piedāvājumus, iepriekš jau liels paldies!
  14. kaza4ok

    Nakts Riita Spams

    laikam pedejo 100lapu tema skaidri zinama sorry par garumzimem; telefonam nav. Varbut kads zin, kur uz n97 mini qwerty klavu dabuut LV?
  15. kaza4ok

    Nakts Riita Spams

    spēlēju sick turnīru pokerstaros 333K prize pool un pagaidām tīri normāli iet. wish me luck! wow, 8888 topika posts!
  16. kaza4ok

    Nakts Riita Spams

    vōuūū, es tagad tā padomāju, kāda ir iespēja, ka šis topiks nogrims
  17. Sist gan nevajadzētu. Dzīvoju kopā ar 3 kollijiem (1 - 1,5 gadi un 2 (čalis un meitene) ~9 mēneši laikam). Parasti ar to jauno čali ir problēma. Ja baigi lecās, tad vienkārši vajag paņemt purnu ar roku, aizspiest. Tad ar otru roku nospiest pie zemes, lai nomierinās. Kāmēr ir beidzis stresot un jūti, ka ir padevies - tu esi vinnējis strelku. Kādu laiciņu apvainojas, bet pāriet un tev pieskaitās respekta pointi. Vardarbība? Ok, bet savādāk nemaz nevar. Ar bābām nav problēmu. Vienīgais, ja tā čaļa māsa vēl mēģina viņu aizstāvēt. Tur vnk atliek pacelt balsi un ar to pietiek.
  18. kaza4ok

    First!

    <3 augšējo josliņu, kā vecajam forumam
  19. kaza4ok

    First!

    Tieši tas pats kombo, bet viss rukā.
×
×
  • Create New...