Jump to content
GIGN Forum

Hazzer

Mirstīgais
  • Posts

    290
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Everything posted by Hazzer

  1. Hazzer

    Nakts Riita Spams

    Limpy baigais zellis, izdomā savus foruma noteikumus... jauki
  2. Hazzer

    Nakts Riita Spams

    Paga, Tu ar baiku brauc>?
  3. Hazzer

    Nakts Riita Spams

    max puls gan taka profam spēcigā gonkā
  4. Hazzer

    Nakts Riita Spams

    kamon! šitā profi trenējās. Tu tāds nav, manuprāt
  5. Hazzer

    Nakts Riita Spams

    Kas Tev liedz viņu reģistrēt Latvijā, un tipa iebraukt izbraukt no valsts katrus 3 mēnešus? Gūd, ko Tu te stāsti cilvēkiem, jāgeris ar užavas gaišo alu ir pats labums p.s. cik tad krī norulēji?
  6. Nu viņš izmaksāja 800 eur savā laikā. Pa daļām arī drošvien nav vērts atdot un kuram gan viņas vajadzēs. eh. Varētu vēl iztikt bez tā tochpada - tāpat ar pelīti darbojos visu laiku, atslēdzu to touchpadu.
  7. Labsvakars! Vajadzētu sačinīt portatīvo. Ir vairākas vainas - zirneklis(tikai displejs, tā aizsargplastmasa ir vesela.), Bija līki pirksti un uzpilēja nedaudz vīns uz touchpada - sāka iet uz īso, pieņemu ka tas arī jamaina/diezvai varēs salabot. Tīrot podziņas nedaudz parcentos un norāvu vienu nost, kā rezultātā tas klipsītis, aiz kura viņa turējās ir pi*dģecs. Ja tam ir kāda nozīme - samsungs q330 ir modelis. Ir kādi ieteikumi, kur šito visu, vienviet varētu salabot. Varbūt remonta cenas būtu kosmiskas un vieglāk viņu atstāt mētājamies turpat - galīgi nav pieredzes ar portatīvā remontiem.
  8. šausmīgi neinteresantas grupas.
  9. attiecībā uz mūbijveidošanu, biju dzirdējis ka var pievienot lielāku failu editošanai, ko itkā nevarot izdarīt ar vecākiem vegasiem.
  10. pēc visa darītā tiek secināts ka būs jaatrod kāds privātskolotājs kurš strādās ar mani induv. jo īsti nevaru neko atrast kas man palīdzētu apgūt to fckin štelli.
  11. man nav vispār saskarmes ar krievalodīgājiem ikdienā. nū vt tad jau diezgan daudz laika iztērēts būs. ir problēmas ar dažu vārdu pareizu izrunāšanu - tāpēc tādu vārdnīcu meklēju, tieši tādu kura izrunā vārdus kā tildes latv val vārdnīca izrunā angļu. es domāju tas būtu liels + priekš manis.
  12. Tur jau tie sū*di - nav man saskarmes jau diezgan ilgu laiku ar krieviski runājošiem brīnumcilvēkiem. Kādreiz diezgan labi runāju krieviski, tagad nav runāts kādus gadus 4 varbūt pat tā pastāvīgi un ir baigais aplauziens.
  13. Heij. šodien konstatēju vienu diezgan man negaidītu faktu - es nehuj* nemāku runāt krieviski. Saprotu gandrīz visu, līdz kādiem 90 % noteikti, bet kad jāver mute vaļā un gribās kautko pateikt tad ir dibens, pietams liels. Sen nav kustināta un tagad kad tieši vajag ir vienkāršā tūtē. Kur es pašmācības ceļā diezgan lielos apgriezienos varētu apgūt krievu valodas runāšanas prasmes un papildināt krievu valodas zināšanas? Ok - lasīt visu krievu valodā, ne tikai pie sevis, bet gan izrunāt visu. Skatīties daudz filmas krievu valodā ( parasti skatos orģināvalodā ), tagad tas būs jāmaina. Bet varbūt ir kādas daudz iedarbīgākas metodes, par kurām es nezinu Varbūt kāds zin kādu vārdnīcu kur es varu paklausīties kā pareizi izrunā attiecīgos vārdus vai to salikumus? Tildē izrunā tikai angliskos, vismaz man nerāda ka izrunāt kādu krievu valodas vārdu. Vai arī paklausīties kādu krievu radio staciju biežāk. ir kādi ieteikumi? eradio kautko man never nevienu vaļā?! Ceru uz sapratni.
  14. nu kamфn. kвrtзjie dzзruma murgi.
  15. Hazzer

    Darbs Dānijā

    Par Dāniju nemaz nav tik liela šaize. Jau divi paziņas ir prom tur, sameklēja kontaktus paši. Darba devēji visu sakārtoja, darbs nav nekāds sarežģītais, bet nauda laba, bet papīru kaudzes esot daudz jākārto. Abi aizbrauca ar tīro angļu valodu. spried pats. O.K ceru ka nedabūšu vārnu, neapskatījos pēdējā posta datumu.
  16. Hazzer

    Nakts Riita Spams

    hmmm, atkal jau havana un 7 cilvēki serverī, ar hltv. how cool is that?
  17. Hazzer

    Nakts Riita Spams

    vienkārši "burvīga" VOTE! GING'ā, dienas laikās, deviņi cilvēki skraida pa serveri.
  18. Hazzer

    Mopēds

    tak beidz niekoties ar mopēdiem - paņem kārtīgu javelli. bieži vien laukos kādā šķūni vien tik mētājās un pat labi saglabājušies, tik nedomāju ka opīši maz zin kas ir ss el vē. pašam bija veseli, vienam tik bija sačakarēti relleji, nomainīju no otra un do tik ručkā.
  19. Hazzer

    Tf2

    vispirms man jātiek skaidrībā ar tf2, ko viņš tā negrib iet, bet noteikti piečakarēšos tev vt un jautāšu to kas man nebūs skaidrs. Nu jā man ir tāda problēma - konektējos, tūīt jau piejoinošu serverim, bet figu. Nekas nenotiek diezgan ilgu laika sprīdi. Tad paskatos task menedzerī un rāda ka not responding, značit pakāries. mēģināju vairākas reizes, vienreiz atsāju un aizgāju uztaisīt maizīti, atnācu un biju pievienojies serverim. Prieks bija īss, gignā neviens nebija un pēc apmēram 4 minūšu saudīšanās ar reķetēm mani izlidināja vienkārši no tf2. varbūt kādi draiveri vainīgi vai directx, tie man nav mūžibu mainīti, ja nu vienīgi directx - kad uzinstalē kādu spēli tad tā citreiz uzmet kautko tam directxam.
  20. kāpēc kso serveris ir tik populārs un apmeklēts, bet Gigns nav nemaz? o.O nepārprotiet, nevēlos lai kopē kso vai tamlīdzīgi.
  21. Hazzer

    Tf2

    šodien tā arī neizdevās palaist TF2, tā nu vien būs jāmeklē rīt kas par problēmu - tūlīt jau piekonektēšos serverim, bet tad viņš maita pakarās un beigta balle edit: vai tf2 iet tikai ar gforce kartēm? o.O
  22. Hazzer

    Fyi

    vienkārši izvēlos stīma profilu un bams?! man uzreiz +15 fps? edit: man tagad ir kautkāds mistisks konflikts ar kautkādiem cloud failiem, veseli divi faili grib konfiklēt. what now?
  23. Hazzer

    Tf2

    mjā, tā laikām būs jādara. Tai pašā csā jau tā vien tik samācījās. 90 %. ā, vēl gribēju jautāt - kautko esmu dzirdējis par krit serveriem un no krit serveriem. Kas tā par šaizi?
  24. Hazzer

    Tf2

    Heij. Es tiko esmu veiksmīgi iemainījis savu CS;S pret TF2 un tagad nu tik būs spēlēšana, bet palasot te šo un to izrādās ka kautkas tomēr ir jāzin, piemēram csā es zinu ka iešaujot ar awp kājā, ja viņam ir 100 hp un armors viņam paliks sarkanie. Šeit es saprotu tik vienkārši nemaz nav. Jeb te vienkārši iet un bliež? Kas tie par daudziem apdeitiem? o.O Nu jā - atzīšu esmu slinks, par ļoti lai gūglotos un sameklētu šito, bet līdzīgus postus gan neatradu. Ceru uz atasaucību pret njūbu.
  25. Hazzer

    Scam Or No?

    es pirmstam prasīju kas ietilpst full bank details, šis gribēja kodus no kartes Tur tak nav nekāds sakars ar karti. es piedāvāju caur MB, nodomāju savākt piķi un uzmest līko, bet šis nekā - uzstājīgi uz banku.
×
×
  • Create New...