Jump to content
GIGN Forum

xyu

Mirstīgais
  • Posts

    486
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    2

xyu last won the day on July 26 2012

xyu had the most liked content!

Profile Information

  • Gender
    Male

Recent Profile Visitors

4936 profile views

xyu's Achievements

Uubergeks

Uubergeks (10/23)

55

Reputation

  1. xyu

    Ielugums fano

    Nosūtīju. Esi rātns!
  2. xyu

    KAS NOTIEK AR GIGN ?

    Laiki mainās. Un mainās arī kibersporta scēna. Cs 1.6 laikus atceros ar saldskābu sajūtu. Bija forši un zinu, ka vairs nekad nebūs tā kā bija.
  3. xyu

    Nakts Riita Spams

    Apsveicam Mairi! Patīkami, ka krievu kanālā komentētāji bija par viņu. Pribalķika tomēr tuvāk.
  4. 1) Kādu pārtiku Jūs lietojāt uzturā[..] Vienkāršu pārtiku. Gan ciets, gan mīksts. Vispār neko baigi mīksto neatceros. Grauzu visu, ko varēja sagrauzt. 2) Vai elpojat caur muti? Gandrīz nekad. Varbūt vienīgi pēc kāda sprinta/pārslodzes. Nekad no rīta nav sausa mute - vienmēr turu ciet. 3) Vai Jums ir alerģijas? Cik zināms, tad nav. 4) Vai Jums ir problēmas ar stāju, kad lietojat datoru vai šēžat pie galda? Proti, vai esat sakņupuši? Sēžot pie datora tiešām esmu 'sakņupis'. Laikam sekas no jaunības gadiem un bezatbildīgas sēdēšanas pie datora. 5) Vai Jums ir šķirba starp zobiem, vai arī nepietiek mutē vietas zobiem? Man tākā augšējie zobi ir pāris mm uz priekšu (tieši sakodiena laikā) - tas tā kā ir pieļaujams? Kaut kad bija doma iet pie sava zobu daktera - uz ikgadējo pārbaudi. Būs jāuzjautā. (iepriekš nekad netika par to aizrādīts) 6) Vai Jums ir izrauti vai arī ieauguši gudrības zobi? Ieauguši. Bet itkā apstājušies. Teica, ka būs jārauj, ja sāks traucēt blakus zobiem (+ sāks sāpēt)
  5. Un man jau likās, ka esmu vienīgais, kam daudz vairāk ieinteresēja izpētīt folderīšus uz desktopa nekā skatīties uz to LTC lapu.
  6. xyu

    GGWP Reviews

    + Esi atraktīvs + Teksts ir nostrādāts; pārdomāts (neteikšu gan, ka tie joki būtu baigi smieklīgie) + Tehniskā puse ir +- kārtībā (audio;video) - Manuprāt intro ir par garu - Pārāk daudz tie 'izgriezumi' (īpaši pēdējā video)
  7. Offtopiks- Man vienmēr licies interesanti, ka ja kāds prasa padomu par preces X iegādi ar nosacījumu par summu līdz teiksim skaitlim Y, tad apmēram puse ieteiks preci X ar summu ~Y vērībā (bet parasti ne lētāku. Jo nu..nauda tak jāiztērē) un pārējie ieteiks to, kas viņiem liekas kruts/labs, vispār neskatoties uz cenu. Un pēctam būs - nu piemet tos 20€; nu piemet tos 50€; nu piemet tos 1000€... Offopika beigas.
  8. Nopērc pašu lētako spoguli, kas atrodams ss un iemācies fotogrāfēt. Pēctam jau pašam būs skaidrs, ko vēlies, un topiks tam nebūs nepieciešams.
  9. xyu

    Nakts Riita Spams

    Paskaties vai VLC nav skaļums uzlikts virs 100%. Tad viņš parasti kropļo.
  10. Teddybear hostelis. Super lēts (ja ņem istabiņu, kur nakšņo vairāki); skaisti izremontēts; pašā centrā.
  11. xyu

    smartphone 50 ļs

    http://www.salidzini.lv/search.php?q=SAMSUNG+S5380&cn=50 Kā reiz 50Ls un izpilda visas tavas funkcijas.
  12. xyu

    game4pts ..

    Dod referāļa linku. Ietestēsim.
  13. xyu

    Sveiki!

    Negatīvie! Ir taču Ziemassvētku laiks! P.S. Čau!
  14. xyu

    Nakts Riita Spams

    Patika: 9 un 20 Nepatika: 7 un 17
  15. xyu

    Nakts Riita Spams

    Jā. Šodien negribot nogiezu ceļu vienai škodai un burtiski 20 sekundes vēlāk vienam autobusam (Nezināju, ka viņam vajag kreiso joslu.Domāju, ka no pieturas izbrauks uz labo) Tā kā. Jā. Tiešām. Iespamoju, jo..šis ir spama topiks.
×
×
  • Create New...