Jump to content
GIGN Forum

LeChuck

Mirstīgais
  • Posts

    169
  • Joined

  • Last visited

LeChuck's Achievements

Apgreidots geks

Apgreidots geks (7/23)

4

Reputation

  1. Jā, Šveicei vajag vienu uzvaru un vienu neizšķirtu un tad ceturtdaļa ir garām.. Godīgi sakot, šodienas spēli ņemu uz sevi. Ieslēdzu hokeju otrajā periodā, kad bija 3-0, otrā perioda beigās 3-3, tad arī izslēdzu spēli. Būtu skatījies līdz galam, rezultāts būtu cits. Sorry..
  2. jā, bija diezgan laba spēle. Beigās mazliet samisējās kaut kas. Bet Merzļikins reāli tur izlases vārtusargu godu. Vispār ļoti patika Čehijas spēle, otrais periods vispār kaut kas traks, kādas 4 minūtes Krievija bija viņu zonā un tikai lādēja pa vārtiem, tā arī neielika. Starp citu, youtubē var skatīties visus atkārtojumus labā kvalitātē.
  3. njā, man tiešraides neder, vajag atkārtojumu. Tur kādos no tiem saitiem ir iespēja skatīties spēlētās spēles? tv3play.lv man laikam neiet.
  4. Ir doma skatīties hoķi, bet man galīgi neizdevīgā laikā viņu rāda. Laicīgi sagatavoties gribēdams prasu jums, vai kāds nezina, kur varēs atkārtojumus skatīties? Zinu, ka parasti spēles rāda youtubē. Bet, ja atmiņa neviļ, tad tur tikai dzīvajā (ar kaut kādu 15 min nobīdi) var čekot. Mazliet pameklēju youtube, un vecās spēles neatradu. Varbūt tikai finālspēles, bet pārējās tur nav. Ar torrentiem droši vien nesanāks, šaubos, ka būs kaut kādi sīderi tieši tām spēlēm kuras gribas redzēt. Ir kādas idejas? čista thenks!
  5. No Amazon.de ir lētāk sūtīt, bieži vien sortiments ir līdzīgs, varbūt ir mazliet dārgāks, bet lietotās grāmatas ir mazliet labākā kvalitātē un, jau iepriekš minētais, šipings (ātrāk, lētāk) atsver to starpību grāmatas cenā.
  6. Ja patīk Risks, noteikti patiks nopietnākais variants - Axis & Allies. Pieejami dažādi scenāriji un tēmas - 1. un 2. Pasaules Karš, Āzija, Eiropa.. viskaut kas. Cīnies par teritorijām lai būvētu lielāku karaspēku un ieņemtu jaunas teritorijas, kamēr pārņem pasauli. Lieto kuģus, lidmašīnas, tankus, kājiniekus lai pakļautu pretinieku. Diezgan interestanti, var spēlēt arī komandās.
  7. Paskaties te - iedvesmai. Atkarībā no tā kam lietosi, varbūt ir vērts padomāt par leģitīma statīva iegādi.
  8. Jā, iespējams, ka kaut kādi privātie kantori arī normāli čīto uz tiem datoriem, kas skaita stundas/kilometrus. Bet tas arī ir uz garākiem pārbraucieniem, visticamāk braucot divatā. Tomēr neesmu redzējis / dzirdējis nevienu firmu kura pie normāla mašīnu daudzuma sīkās mahinācijas veic. Viss ir vairāk vai mazāk legit. Lai nu kā, pēc nedēļu ilgiem meklējumiem beidzot atradu. Ja nu kādām interesē, tad Eiropā, ārpus apdzīvotām teritorijām, teorētiskais vidējais ātrums smagajām mašīnām un autobusiem ir 80km/h. Paldies tiem, kas kaut ko meklēja/nemeklēja/padalījās ar info.
  9. Tā arī ir, ka JJ saka. Spēle palaižas ar integrēto video karti. Ir kaut kāds gļuks tieši šai kartei. Vairākos forumos esmu skatījies - gan eves gan nvidias - tur cilvēki ar tieši tādām problēmām dzīvo. Tas Nvidias panelis arī neko nevar izmainīt. Sūdīgi, bet fakts. Vienīgais, kas vienam esot līdzējis ir izmainīt kaut kādu grafisko karšu konfigurāciju bios'ā. Bet nu tur es negribu līst, neesmu tur bijis n-tos gadus un šobrīd galīgi negribās tur kaut ko sačakarēt. Laikam EvE nesanāks iečekot līdz nākamajam pc.
  10. Tas nav vidējais. Viņi jau pie sarkanajiem apstājās. Bendzīntankos arī mēdz piebremzēt. Atceros, ka kaut kad sen atpakaļ kaut kur lasīju, ka ir 70, bet šobrīd nevaru nevienu avotu atrast.
  11. Sveiki, Maznozīmīgs jautājums, bet varbūt kāds zina. Kāds ir vidējais smagās mašīnas ātrums pārvadājot kravu? Šitais laikam ir tēmēts vairāk uz tiem, kas darbojās loģistikas/transporta jomā, ja nu gadījumā te tādi apgrozās. Googlē meklēju bet tur ir lielākoties kaut kādi mistiski mērījumi no Amerikas - 88km/h, kas ir nereāli priekš Eiropas. Ja nu vienīgi Vācijā. Ja būtu avots, tad vispār kūl. Thenks.
  12. Lābvakar, šodien sēžu un štukoju, vai nevar nopirkt laptopam jaunu grafisko karti. Man viņš it kā jau ir dual GPU viena ir integrētais Intel HD graphics, un otra ir GeForce 630m. Reāli, tā video karte (ne viena, ne otra), lai arī atbilst sistēmas prasībām, neatbalsta EvE online. Tad nu tā iedomājos, ka jaunu kompīti pirkt šobrīd negrasos, bet varbūt ir iespēja samainīt to GeForce karti uz ko jaudīgāku, piemēram, GeForce gt 840m. Viss jau baigi čiki piki, BET, rodas divi jautājumi: 1. vai mans dators šo karti atbalstīs (pārējā specifikācija - i3-380m, 6gb rams, mātesplati nezinu, bet modelis ir Acer 5742g). Zinu, ka var iegādāties jaunu datoru ar tieši šādu specifikāciju +840m GPU! 2. vai tās grafiskās kartes laptopiem vispār var nopirkt? Pameklēju vietējos interneta veikalos - m97, 1a - un neko neatradu. būtu baigi kūl, ja kāds zinošāks lietotājs varētu padalīties ar padomu/ieteikumu.
  13. Starp citu, tas 585 nozīmē to, ka tas zelta sakausējums satur aptuveni 58% zelta un safīrs ir stikliņa materiāls ne ražotājs. To pulksteni vari pārdot par ~200Eirām un noziedot pusi. Lai neiebrauktu pārākā oftopikā, ziedot ir kūl, ja ir mērķis. Pats katru mēnesi ziedoju vienkārši defoltā 20Eirikus dažādām organizācijām gan dabas, gan veselības - krāju karmas punktus.
  14. http://www.imdb.com/title/tt0251075/?ref_=nm_knf_t4 nav šitā?
  15. kaut kad graizījām Colin McRae rallijus. Var gan reizē braukt, gan pa kārtām - ķip kuram labāks laiks trasē/etapā/kopvērtējumā.
×
×
  • Create New...