spalva Posted July 28, 2009 Report Share Posted July 28, 2009 Ļoti vnk, no saviem Līvāniem ielec autobusā un tiec uz Rīgu, ganjau kāds tevi varēs paķert (kaut es, ja braukšu ar auto, jo pie manis ir pieteikušies, cik sapratu Teddy, lkm MMD, un vēl kāds te jautāja, takā 1 brīva lkm točna ir).. Es teiksim braukšu ar autobusu, ja nedabūšu auto, ko zināšu apmēram nedēļu pirms... Protams, ieradīšos manāmi iereibis, ja vispār ceļu atradīšu, bet tas nekas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted July 28, 2009 Report Share Posted July 28, 2009 Piesakās visi šoferi. P.S woxen sarakstā ir pieminēts 2 reizes. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted July 28, 2009 Report Share Posted July 28, 2009 teikas puikas nebrauks? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManuVietuIenjemRegistretais Posted July 28, 2009 Report Share Posted July 28, 2009 nu es ta bushu soferiitis! bet isti nezinu no kurienes starteeshu un ar kadu auto! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reno Posted July 28, 2009 Report Share Posted July 28, 2009 Jā Spalva es lecu tava automobīli, ja tu mani laipni uzņemsi Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted July 28, 2009 Report Share Posted July 28, 2009 Dream par lepnu lai brauktu, pagajushogad jau muus ar deadalive uzmeta tagad jacer uz eksaameniem tajaa laikaa vai arii Krima mani sauc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alise Posted July 28, 2009 Report Share Posted July 28, 2009 kaads brauc no A6 puses? man pa celjaaam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bijach Posted July 28, 2009 Report Share Posted July 28, 2009 Laikam jau brauc, bet kaadaa sastaavaa un vai ar Lunatics mobiili hvz Naaks tuvaak, sashtukosim visu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted July 28, 2009 Report Share Posted July 28, 2009 Dj_Erix, kā īsti ir, vai tu vari, un cik tālu pabraukt ar autiņu pretī? Teiksim uz Jaunpiebalgu. Īsti nesapratu cik liels attālums ir līdz tai vietai, jo google maps tik tuvu nepiezūmoja. Man radās doma ar busiņu braukt līdz Ērgļiem un tad no Ērgļiem uz Jaunpiebalgu, bet 1188. No Ērgļiem uz Jaunpiebalgu nevienu busu neparāda. Kā arī tur gan jau 90% ir zemes ceļš. Kā tajā vietā ar veikaliem? Ir tur kāds uz vietas? Busā arī diez ko negribētos visu paiku līdzi vadāt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koshkers Posted July 28, 2009 Report Share Posted July 28, 2009 Hah! Sev nezinot esmu pieteikts pie brauceejiem. Nu ta ko, jaabrauc tik liet maagaa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted July 28, 2009 Report Share Posted July 28, 2009 es laikam aizbraukšu ar autiņu..iečekošu kā būs..ja patiks aizbraukšu prom un dabūšu, lai čomi atkal atved... izdevīgi Link to comment Share on other sites More sharing options...
fuj1tsy Posted July 29, 2009 Report Share Posted July 29, 2009 Naaks tuvaak, sashtukosim visu Ja nu lunātiķu vāģis brauc, un Janka nebrauc, un jums būs viena vieta uz zirga brīva, jau priekšlaicīgi aizņemšu to. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted July 29, 2009 Report Share Posted July 29, 2009 (edited) uzreiz aiz manis esi rindā Edited July 29, 2009 by HoLLow_LiFe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted July 29, 2009 Report Share Posted July 29, 2009 Kādam no Rīgas autiņā nav 2 brīvu vietu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj_erix Posted July 29, 2009 Report Share Posted July 29, 2009 Uz vietas ar veikaliem ir pasūdīgi, cik noveroju šovasar viņiem švaki laiki un ir tiešā nozīmē divtrešdaļpusi Pretī domāju pabraukt līdz drustiem, TB savākt ākstus no autobusa, bet ganjau kautko sarunāsim...teorētiski ja labi māki lūgties var arī līdz jaunpiebalgai aizlaist. Link to comment Share on other sites More sharing options...
superbitch Posted July 29, 2009 Report Share Posted July 29, 2009 hmm es varu tikt līdz ogrei... No ogres kāds brauc ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
woxeN Posted July 29, 2009 Report Share Posted July 29, 2009 (edited) A ar autobusu no Rīgas centra varēs aizbraukt līdz tieši pašai notikuma vietai? Vai jāmauc gabals vēl? Un cik liels.. Edited July 30, 2009 by woxeN Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted July 30, 2009 Report Share Posted July 30, 2009 Vai jāmauc gabals vēl? Un cik liels.. nevar. var līdz drustiem, kas ir ~2km no pasakuma vietas. p.s. viss sis jau sen ir rakstits Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted July 30, 2009 Report Share Posted July 30, 2009 Visticamāk, ka es ar Pepperu tomēr brauksim uz Rīgu un tad ar busu, ja nav, kas autiņā paņem. Jo līdz Jaunpiebalgai mēs tā pat diez vai tiktu, bet līdz Ērgļiem sanāk 80km. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HUSEINS Posted August 2, 2009 Report Share Posted August 2, 2009 (edited) Es braucu! aa hydro Var tava mašina? ja kas vajag 2 brivas vietas,iespejams pat 3. Brauks: HUSEINS laikam tad jau plikais mby ari blackn1ght gaidu atbildi: zvani 26869755 man 365km jabrauc ,značit sanak no Liepajas visgarakais ceļš! Un jus lielie solitaji kas apgalvoja ka bus uz GIGN party , lai ta ari butu. no rigas tikai 150km ! Lai Jus tur butu un dzert ar manim lidz edited: ja nedabus brivas vietas mašina,tad nebraukšu,jo ar autobusu nekratišos. P.S. zupai sametisimies P.S.S. macho mums ir elektribas Edited August 2, 2009 by HUSEINS Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted August 3, 2009 Report Share Posted August 3, 2009 es par to elekrību rakstīju Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted August 3, 2009 Report Share Posted August 3, 2009 tāk veči, es braucu 99,9% ar busu, značit ir 6 vietas brīvas, ja benārs brauc. ja viņš nebrauc, 7 vietas. dalības maksa 5ls turp un atpakaļ. kas grib sēdēt busiņā un dzert, piesakās PM. par izbraukšanas laikiem sarunāsim. p.s. Husein, sorī, ka vakar neatbildēju uz sms, biju aizņemts tajā brīdī un vēlāk piemirsu Link to comment Share on other sites More sharing options...
HHH Posted August 3, 2009 Report Share Posted August 3, 2009 (edited) Ļoti neparedzētas izmaiņas! Par tusa norises laiku un vietu! Mājas (kur bija paredzēts GIGN tuss) saimnieks šodien pazvanīja Erikam un paziņoja, ka lidz 24. augustam pats tur bušot uz vietas un lidz ar to līdz 24 datumam neatļauj rīkot Beer festu Tulčos. Pēc 24. augusta var to brīvi darīt. Sorry par šādu šaizi ka sanākusi! Līdz ar to paceļas jautājums vai tuss tiek pārcelts par nedēļu uz priekšu vai tiek skatīts tomer cits variants? Edited August 3, 2009 by HHH Link to comment Share on other sites More sharing options...
r&r Posted August 3, 2009 Report Share Posted August 3, 2009 p.s. Husein, sorī, ka vakar neatbildēju uz sms, biju aizņemts tajā brīdī un vēlāk piemirsu es jau sen atpakaļ pieteicos un nekas nemainās, vietu vajag Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted August 3, 2009 Report Share Posted August 3, 2009 aga, domās jau tevi un gludekli pieskaitīju tagad tik uz kurieni brauksim? datumu tākā pārcelt negribas, laikam tajau pie divīša. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now