Jump to content
GIGN Forum

Alise

Game Admin
  • Posts

    848
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    2

Everything posted by Alise

  1. Alise

    KAS NOTIEK AR GIGN ?

    Driizaak piekristu shim viedoklim... Viss ko raksti iet uz nee, peedeejaa mana pieredze sheit paluudzot padomu bija Skaaba - mazgaat rokas, nopietni? .D Paluudzot vnk padomu kaapeec Iphone telefoniem vareetu gljuchiit skanja - man atbild lai es peec kkaa mazgaaju rokas.
  2. Alise

    Nakts Riita Spams

    ziniet pie maniim te ir 32 graadi, man prieks - vairak shaadu dienu! un vispaar, lai jums labas briivdienas .)
  3. Hellooooo, Paaldies 0xDEAD BEEF par aicinaajumu .))) shogad nekaadiigi, man laiciigi jaaplaano laiks. next year,4 sure! Lai laba atpuuta .)
  4. Alise

    iphone

    problēmas risinājums, iegādāties jaunu iPhone, gadīt nākamo paaudzi šim milzīgajam Brendam Personīgs paldies piedirsas Taiperis Mirstīgais 41 278 posts
  5. Alise

    iphone

    godīgi pateikt, es tiešām būtu izvairījusies šeit rakstīt, jo nevēlējos šādus komentārus, paldies Dievam man viņi liekās smieklīgi. lai cilvēks iet un mazgā savas rokas un dezinficē cik viņš vēlās, jo saruna jau nebija par to, cik kurš dračī, kur nu vēl vai pēc tā mazgā rokas-atvainojos par rupeklībām.
  6. jū tieši tā arī ir, to "REZERVĒTS" uzliek spēlētājs kurš tiko/dienas laikā ir zaudējis lielu summu un cer to atgūt. No personīgās pieredzes - spēļu aparātu var rezervēt vismaz uz 3īs diennaktīm kā minimums, protams ja administrators redz Tevī potenciālu klientu.
  7. Alise

    iphone

    Paldies par ... gudriem padomiem Iphonu satisīju, topiku lūdzu slēgt. diemžēl amniijs kļūdīgi izteica savu prognozi par manu roku higēnu, bet cilvēks balstās no saviem pieņēmumiem "iz" dzīves.
  8. Alise

    iphone

    Tavs definējums ir viens, ja Tev ir problēmas ar iphone-nomazgā rokas! Diemžēl tas nerisina manu problēmu uz doto brīdi, bet tomēr ja vēlies parunāt par plaukstu/roku higēnu, es domāju, ka es nebūšu īstais cilvēks, kam interesētu tāda veida diskusijas.
  9. Alise

    iphone

    mjā, šādu problēmas risinājumu es pati diez vai būtu iedomājusies, jo īsti nesaskatu loģiku, starp manu minēto problēmu un tavu rakstīto. Protams liels paldies Tev par padomu, bet domāju, ka šoreiz tas padoms varbūt Tev pašam vairāk noderēs
  10. Alise

    iphone

    Sveiki, sen neesmu neko neko te rakstījusi, ūn ir iemesls pajutāt un gribētu dzirdēt viedokli, Par... iphone telefoniem... lieta tāda, ka man jau trešajam šī brenda telefonam vnk mistiski pazūd skaņa, tas pats man bija ar modeļiem 4to, 5to un tagad arī ar manu pašreizējo modeli skar šī problēma tb 6s. Skaņa nestrādā kad telefons zvana, nav ne sms skaņas, ne @ skaņas, tikai vibro, nestrādā ari Podcasts-itkā viss strādā tikai skaņas nav. Varbūt kāds ir saskāries ar šādu problēmu un zinās ko ieteikt? Jau iepriekš, liels pāldies .))
  11. Domājams ka esi iemācījies ko! Vai tavā valodā dabūjis mācību.. tas tā, 50/50 ka būšu, bet labprāt rezervētu Laivu māju, protams ja vēl pastāv tāda iespēja p.s. noteikti ja braukšu būs iespēja paņemt cilvēkus uz A6, lokācijas vieta - apmēram Ogre (atkarīgs no pieprasījuma)
  12. Alise

    Nakts Riita Spams

    da ladnnnnn, tie n lido pasi, labi ka cits nekas nelido pagaidaam, vai ne?! ai lol https://www.youtube.com/watch?v=BC2dRkm8ATU
  13. Alise

    Nakts Riita Spams

    ziniet ko, laikam dazhreiz ir vienagla kas esi, kas biji, kas buusi, kur esi bijis, kas tev ir bijis, kas buus, ziniet ko, .........................
  14. Alise

    Nakts Riita Spams

    Ouu! kam laba ballite, es vienojos, pievienojos https://www.youtube.com/watch?v=VAerYplzZUE sry OX..B par bijusho balliti, i was busy, smth like that.
  15. Manējais aizbrauca uz Vāciju uz pāris dienām kas tieši iekrita ar spēles datumiem un es viena noteikti tur negribētu atrasties Domu par naudas ieguldīšanu airsoftaa noteikti neesam atmetushi, Vajag tikai labu plānu ka visu pareizi sakārtot un saorganizet.
  16. Kā lai es paskatos? Paroli nezinu.
  17. 1-2dien busim riga, Varētu satikties izrunāt, aprunāt mūsu spēles stratēģiju. ēm, mans Boyfriend ir gatavs ieguldīties laikā un naudā.
  18. Pāg, es tad īsti nesaprotu, ir kādi ieroču ierobežojumi priekš mums iesācējiem? Tad man rodas jautājums, cik tad tā pazistamā čaļa ierocis vidēji maksā?
  19. Mēs par! 100% atbildi došu 1dien. Viss pasākums, lasot pēc mājas lapā rakstīta ir lielisks, man varētu patikt, izdzīvotājā Vai snaipers jau komandā ir? No manas puses būtu vismaz divi cilvēki +/- vēl viens. Ā un maza nianse, kur un kādu sniper tipa ieroci jūs ieteiktu iegādāties?
  20. No manis viena bilde.
  21. are u shore? man arii bija kamera paldies visiem, ipashi beefam... par aicinajumu, minies draugs vien talak! em..benchik...deadalive... beefs minaaas.....es nez, reti kad gadaaas taa ka nav ko pateikt.... da mani ka vienmer no lidzpanjemtam personam low off topi Alise, nebija ko redzeet!
  22. mja..es laikam ne..ta sapratu. paldies wormam&spite, par telti, feils ka vienmer man ar telti, paldies plikajiem! es ta pat nesapratu...
  23. Mēs būsim pietiekami vēlu jo pa dienu daudz kas pajāspēj izdarīt, izbraukšu no sava sākuma punkta vidēji ap 19:00 + Siguldā vel jāsavāc cilvēks, ta ka plānotais ierašanās laiks varetu būt uz 23:00 vai pat velak.
×
×
  • Create New...