Jump to content
GIGN Forum

Bijach

Moderators
  • Posts

    1042
  • Joined

  • Last visited

About Bijach

  • Birthday 05/06/1987

Contact Methods

  • Website URL
    http://lunatics.gign.lv
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Gender
    Male

Bijach's Achievements

w00t wr1t3r

w00t wr1t3r (13/23)

0

Reputation

  1. ebawww! veco labo laiku vārdā
  2. Es laikam piekritīšu Artūram un balsošu par Tēvzemi. Galvenais, lai maksimāli daudz cilvēki nobalso vispār un nobalso par V, VL-TB/LNNK, ZRP.
  3. Nevaru atcerēties datumus, bet liekas, ka tieši pēdējos divus gadus bija tāds čābīgāks laiks.. Iepriekšējos gados, gan pie Usmas, gan Divīša, mēs tak džumijām un viss notikās. Datumi bija tie paši? t.i. augusta beigas? Tā doma tāda, ka būtu baigi forši trāpīt, kad ir labs laiciņš - tad var forši fūzīti uzspēlēt un nodžumīt. Un labs laiciņš, tad jau drīzāk uz to 5.-7. varētu būt..
  4. profesiju klasifikatoru vari iečekot.. kā arī iegooglē amatu aprakstu administratoram - tur būs viss nepieciešamais info!
  5. spaini, bet rēķinies, ka būsi nost
  6. http://www.marijuana.com/homemade-paraphernalia/102030-pineapple-bong.html
  7. Bijach

    Ms Outlook

    Man gan ir XP un 2002 Outlook. Bet iespējams, ka Tev ir ierubīts AutoArchive (atrodas pie Tools>Options>Other) Man viņš ir izrubīts un visi maili stāv kaut gadiem..
  8. Tomasjeg paņemam cupu?
  9. bind [random button] "xpoint xslap; xpoint xslap; xpoint xslap; xpoint xslap; xpoint xslap; " un būs 5x slaps
  10. For the record, viņš nav mans čoms. Esmu pāris reizes spēlējus pcw pret un, iespējams, ar viņu kopā. To, ko es gribēju pateikt, es skaidri un gaiši uzrakstīju. Un btw, es arī nesodu čaļus, kas paliek 1vs5 un noseivo gun'u. Es domāju, ka te pēc postiem un argumentiem tajos, jau var saprast, kurš rubī un, kurš nerubī fišku..
  11. Mazliet pārformulēšu: Parasti pīkst, kad ups iesaistās un ar bateriju baro pc. Bet situācijā, kad ups pīkst un Tu zini, ka ar elektrības padevi viss ir ok - jā, ups brīdina, ka baterija vai nu iet uz beigām, vai ir "beigusies".
  12. Iespējams ar bateriju kkas, bet parasti pīkst, ja nav elektrība.
×
×
  • Create New...