Jump to content
GIGN Forum

tukys

Mirstīgais
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

tukys's Achievements

Nūbiņš

Nūbiņš (2/23)

0

Reputation

  1. man tiešām nav nekādas problēmas tos 10ls noziedot, man no viņiem ne silts, ne auksts. Vienkārši kaut kā man nav biju īsti pēc viņa nepieciešamība. Gaidu citu viedokļus.
  2. gignā spēlēju jau, nezinu, 7-8 gadus, kādreiz ar nick zutis, pēc tam tuky, kopā gignā pa šiem gadiem pavādītas ap 1000h. pēc statiem, ja skatās tik strikti noteikumus, tiesības spēj dabūt tikai maarciks, ja skatās to 400h noteikumu, kurš tikai veidots vēl taj laikā kad spēleju zem nicka zutis. Pa dienām un vakaros adminu ir, bet nu paskaties, es spēlēju gandrīz tikai no rītiem un bieži vien beidzu spēlēt, jo nav adminu un nav cilvēku, kaut vai lai estate vietā uzliktu kaut ko, kas piesaista tautu.
  3. tuky, dublis nr.2. man ir 21 gads, spēlēju cs kopš 1.6 pirmsākumiem, tā kā varētu teikt, ka esmu gana pieredzējis. Spēlēju gandrīz tikai rītos no 8.00 - 13.00, gadās arī vakara pusē. Ko gign iegūs? lielāku kārtību severi tieši rīta pusē un adminu, kurš ar vienu aci spēj saskatīt negodīgu spēlētāju. Stati: visi ir mānējie. http://stats.gign.lv/cs/player.php?id=11912 tuky http://stats.gign.lv/cs/player.php?id=55355 kzs http://stats.gign.lv/cs/player.php?id=9865 supernova Admini, kuri varētu atbalstīt manu kandidatūru būtu: mikado- , Dont^ un gan jau ka vēl kāds. Zinu, ka citiem arī nepatīku, bet ko darīt, tāds nu esmu, visiem nevar izpatikt. Viens mīnus, nav reg nika, bet ja man dod tiesības, tad man nav problēmu piereģistrēt. Tiesības. slay , kick , ban. Zinu, kad un kā viņas lietot un skillotu spēlētāju, no negodīga atpazīstu jau pa gabalu, bez xban nemaz nav jēgas, tomēr pieredze man ir pietiekami liela, lai nekļūdīgi banotu negodīgos. Nezinu vai xvotemap man vajag, bet nu rītos ir arī tā, ka uz kādu estate 4:4 nav diezko jautri. Zinu, ka adminu it kā ir, bet nu rītos tomēr noderētu vēl kāds.
  4. Savas personiskās nepatikas tu varēji paturēt pie sevīm. man žēl ka tu esi aprobežojies vienīgi pub līmenī un neko vairāk, ka tev normāla spēlēšana (spēlejot domāt nedaudz līdzi), nevis tukša skraidīšana, asociējās ar krisīšanu, un ka tu teici "sēdēšanu uz jumtiem". Misijas es pildu vienmēr, bet ne tad, kad situācija ir bezcerīga, kā bija šodien. Par ko saņēmu vienkārši nevajadzīgu pārmetumus. Ja vienmēr ir jāpilda misija un tas ir kā likums, tad uzlieciet vienkārši auto-slay un lieta darīta, nevis tā ka katram adminam ir savs viedoklis. P.S GooD MeN es iepriekš domāju, ka tu esi sakarīgs čalis, bet nu sāk liktiem nedaudz savādāk.
  5. Varbūt varētu kāds augstāk stāvoš admins pateikt kādu vārdu, lai man taptu kaut kāda skaidrības kas te galu galā būs. Par tiesībām: bans un kick ir tās komandas, kuras ir tiešām vēlamas. Un vote principā es prasu tikai tamdēļ, ka spēlējot vakaros ir gadījumi, kad nav adminu un sākās karte,piemēram, de_prodigy. Pret šo karti man nekas nav, man patīk principā visas kartes. Bet lielai daļai vienkārši šīs kartes nepatīk un serverī pažud tauta, tikai šādos gadījumos izmantotu vote, lai parādās ļaudis
  6. es jau teicu, ka man nepatīk uzturēties forumā bez iemesla. Tiesības uz serveri man uzliktu šādus pienākumus un nekas cits neatliktu, kā apmeklēt forumu.
  7. nu jā, laikam jau pārējiem ir vienalga un man nekas nespīd... bet nu pagaidīšu vēl kādu viedokli.
  8. spalva, nepatīk man parāk uzturēties forumā, ja man tur nav ko meklēt. Tiesības bez ban opcijas vispār ir mazvērtīgas... Tā ir vienīgā opcija reāli kura man tiešām būtu vajadzīga. Jo lai nu ko, bet negodīgu spēlētājus pamanu momentāli. Jā saprotu, ka man šobrīd ir tikai 136h nospēlētas, bet agrāk ar nick: zutis man bija ja nemaldos ap 500h... Un toreiz prasīju tiesības, bet vienīgais iemesls, kāpēc nedabūju bija pārāk daudzie admini. Nu bet, protams, Jums lemt.
  9. Sveiki. Niks: tuky Vecums: 20 Nodarbošanās: Pilna laika students + vēl strādāju ar elastīgu darba laiku, brīvajā laikā CS. Pieredze: Savi 6-7 gadi noteikti būs. Labums: Pēdējā laikā spēlējot nereti ir tā, ka admini neparādās vismaz uz 30min. Un tad sākās visādi brīnumi. Centīšos palīdzēt uzturēt kārtību serverī. Un esmu ĻOTI acīgs uz negodīgiem spēlētājiem... Laiki: elastīgi kā mans darba laiks... jebkurā diennakts laikā principā, tiesības uz servera būtu vēl papildus motivācija biežāk iegriezties. Stati: http://stats.gign.lv/cs/player.php?id=6664 Zinu ka tur patreiz ir tikai 136h nospēlētas. Bet gign spēlēju ļoti ilgi, gadus 4us vismaz. Kādreiz regulāri spēlēju zem nicka Zutis. Un kā jau teicu, tiesības būtu papildus motivācija biežāk spēlēt. Par tiesībām principā, visas ir savā reizē vajadzīgas.... vote, kick, gag, un obligātim BAN. bez ban tiesībām nemaz neredzu lielu jēgu man no viņām Cieņa, tuky
×
×
  • Create New...