Jump to content
GIGN Forum

Koshkers

Dabas brīnumi
  • Posts

    1383
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Koshkers

  1. Hah! Sev nezinot esmu pieteikts pie brauceejiem. Nu ta ko, jaabrauc tik liet maagaa.
  2. Sveiki! Esmu noguris, samociits un mazliet salausts. Jau nedeelju mekleeju, kur paardodaas xbox 360 ar jasper chipsetu iekshaa. Visur, kur eju priekshaa atrodaas "falcon" chipsets, bet man tik ljoti prasaas jasperu. Varbuut kaads zina kur iegaadaaties sho reto savvaljas radiibu vai varbuut dot man mierinaajumu izsakot savu pieredzi par falcon chipseta izturiibu. Paldies.
  3. Nu jau kaads laiks ir pagaajis kopsh iegaajaajos savu dzelzi un ir juutama vajadziiba atbriivoties no vinja. Taakaa neesmu iisti speciaalists dzelzhos, gribeeju zinaat par cik vareetu pardot savu datoru. Buutu pateiciigs ja vareetu pateikt divas cenas: sapraatiigu cenu un maksimaalo cenu. Intel Core 2 Duo 6300 @ 1.8GHz (2CPUs) Ram 2Gb HDD 250Gb GeForce 7600 GT (laikam) 256mb SoundMax HD audio Atvainojos, ja nenosaucu visu pietiekami detalizeeti, bet nu iipashi vairaak es nezinu.
  4. Parasti, kad es piipeeju zaljo. Es normaali uzspridzinu to pekles duumu un tad pagaidu kaadu briidi kameer juutams efekts. Taalaak es vnk turpinu savas ikdienas gaitas (kuras tajaa briidii shkjiet manaami jautraakas), nevis taakaa daudzi paziistami, kad sapiipeejaas - bolaas, krataas un censhaas nu sadomaat, kuram tad buus krutaakais gljuks. Protams, pirmajaa reizee es taa arii dariju, bet ar laiku es sapratu ka vienkaarshi tas ir lame. Katraa zinjaa, manupraat, marihuaanu nevajag legalizeet, taapeec ka taa agri vai veelu taa nonaaks neapteestu jaunieshu rokaas un uz vinju praatiem tas atstaas iespaidu. Lai sisteema pareizi straadaatu un mazie netiktu pie kaifinja redzu tikai divus variantus: 1) Marihuaana nav legalizeeta, bet soda meeri ir mazi. 2) Marihuaana ir legalizeeta, bet sodameeri ir lieli par vinjas smeekjeeshanu pirms noteikta vecauma sasniegshanas. P.S. Kaads nezin, kur var nopirkt seeklinju audzeeshanai?
  5. Uz cietumniekiem vajag veikt eksperimentus labaakas naakotnes vaardaa.
  6. Es tieshaam nesaprotu, ko tu centies pieraadiit sheit? To ka tu esi kaut kaadaa zinjaa labaaks par cilveekiem, kuri apmekleeja gign balliiti? Ej pastaasti savus aizspriedumus saviem brataniem. Varbuut vinjiem tie kaut cik liksies svariigi. Vincisteram huge props par apnjeemiibu uzcelt sho topiku un paldies, ka ieliki manu skaistaako bildi.
  7. Nu bet jaunieshi. Man nav nauda! Un es gribu zinaat vai ar crossover cable nevar tikt arii sveikaa cauri, jo tomeer naudas zinjaa atshkjiriiba ir +/- normaala.
  8. a kaa ir ar to crossover cable. iklausaas daudz vienkaarshaak un leetaak, lai sasleegtu tikai 2 pc.
  9. Taatad man ir laans riitdien doties pie kaiminja, sadaliit netu uz pusiiteem un kapaat kaut ko vai prosto chillot. Bet jautaajums paliek... kaa? Cik es saprotu piepish klaat routeru pie modema, no routera vadus pie kasteem klaat. saliek visus setingus un viss gatavs. Viss jau buutu labi, ja vien kkas man nebuutu saacis staastiit par visaadiem switchiem n shit. Taakaa esmu tagad diezgan apjucis ko man tieshi vajadzees iegaadaaties shij operaacijai. Luudzu izskaidrojat man kaa sadaliit netu uz divaam kasteem. k thx bye EDIT: forshi, tagad uzzinaaju par taadu crossover cable... kjip ar vinju var sasleegt pa taisno divus piishljus. Nav kkaads baigaas kaksis?
  10. Koshkers

    Gign 08

    Peleeka soma, ja? Uzraksts "enties" uz kuras ir daudz mazinji egliishveidiigi simboli. Ja taa, tad, vareetu sarunaat dienu, kad dodies uz riigas pusi un no manis sanjem aluskaudzi pret somu.
  11. Koshkers

    Gign 08

    mož autiņā atstāji. Man jau shkjiet ka es vinju atstaaju mashiinaa ar kuru aizveda uz pieturu, bet es iisti neatceros, jo ja nemaldos biju shmiginiekaa. Rupjmaizes iepakojumaa diez vai salikshu graamatas skolai.
  12. Koshkers

    Gign 08

    Ak jaa! Kaads nav redzeejis manu somu? Man nejaushi sanaaca vinju kautkur pazaudeet. P.S. Peleeka Etnies soma. Iekshaa, laikam, jaka, cimdi, cepure un rupmaize.
  13. Koshkers

    Gign 08

    Pasaakums bija forsh... cik nu atceros. Cilveeki bija draudziigi un vienmeer laipni veeleejaas iesist man pa seju. Paaris bishku centaas izlekt ar wanna'be advanceetiem tekstiem, kuri smirdeeja. Un protams jimijs bija mans elks. Vieniigaa beeda ir taada, ka visu mantiibu padirsu kautkur, bet nu ar to var sadziivot, jo lieliskais garastaavoklis peec tik nice tusinja saglabaasies veel ilgi.
  14. Koshkers

    Gignbuss

    Lab viss, es braucu uz riigu. Tie kas brauks ar mani, satiekamies 17:00 autoostaa pie taam fakin' kaapneem. Ja kas mans nr: 26387355
  15. Koshkers

    Gign 08

    Ew nu beidz. Pietiks uztraukties par laika apstaakljiem. Labaa kompaanijaa vienmeer buus jautri un vaitad tas nav galvenais?
  16. Es buushu riigaa ljoti laiciigi ar acido, taakaa zvanat visi un satiksimies. Nr: 26387355
  17. Koshkers

    Gignbuss

    Nu kaa jau es teicu pirmstam. Satiekamies visi autoostaa 17:00 pie kaapneem uz otro staavu un bliezham. Vareetu veel ar numuriem padaliities, lai buut vieglaak savaakties un viss buus chilla.
  18. Koshkers

    Gignbuss

    Labi, pietiks te njurciities. Davaj 17:00 satiekamies autoostaa, kkur pie taam kaapneem kuras iet uz otro staavu un miers. Ko sakat?
  19. Koshkers

    Gignbuss

    Bik agraak vareetu. Ap 5ieciem kkur... vispaar cikos ir tie autobusi?
  20. Koshkers

    Gignbuss

    Fuj denja, kauns! Anyway. Norunaajam kaadu satikshanaas vietu riigaa, kur puulceeties. Dzeram alu gaidot liidz sanaaks visi. Kaapjam iekshaa sabiedriskajaa ar pilnaam somaam dziru un gan jau kkaa tiksim.
  21. Koshkers

    Gignbuss

    Ew nu bet tas buutu ideaali. Es domaaju dazhiem nebuus slinkums pastaaveet kaajaas vai paseedeet uz griidas. Jo leetaak, jo labaak un jautriiba buus tachu taapat.
  22. Koshkers

    Gignbuss

    Probleema taada ka neviens iisti nezin cenu ar kaadu buus jaareikjinaas par autobusu, ponjel blje!?
  23. Koshkers

    Gignbuss

    Nu taa kautcik apmeeram cik izmaksaas. Varbuut tomeer buus jaaatsakaas no gignbuss. Neesmu jau nekaads naudiigas puisis.
  24. Koshkers

    Gignbuss

    Pienjemsim ka brauks visi tie 25 cilveeki. Cik no katra pikjis buus jaapleesh par celju?
  25. 4 dienas dzeru. Apnika. Jaaiet guleet.
×
×
  • Create New...