Jump to content
GIGN Forum

fuj1tsy

Game Admin
  • Posts

    1060
  • Joined

  • Last visited

1 Follower

About fuj1tsy

  • Birthday 07/15/1985

Profile Information

  • Location
    Riga, Kekava
  • Gender
    Male

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

fuj1tsy's Achievements

w00t wr1t3r

w00t wr1t3r (13/23)

16

Reputation

  1. Par mapēm varētu izveidot vienk iespēju, ka pēdējās četras spēlētās votē neparādās kas veidotu iespēju spēlēt arī citas. Par slotiem: varētu izveidot 21 slotus, no kuriem 20 būtu brīvie un 1 būtu priekš adminu brīvas iekļūšanas sērverī ( šeit varētu izveidot same plugin kā bija main: pilna sērvera gadījumā reģistrētais izkiko nereģistrēto) Nekādus krāsainos pribambasus. Pietiek jau ar ieroču skiniem kas pašiem ir inventorijos. Ja tik ļoti gribas nažus, tad Valve market'ā vari iegādāties viņus visus.
  2. Papildus admini saistībā ar tuvojošos vasaru nenāks par sliktu. Mēs visi lieliski zinām, ka vasaras laikā, kad ir foršs laiks un meitas apkārt klīst īsos brunčos, nav lielas vēlmes sēdēt pie kontra straikiem.. Par pašu spēlētāju: Spēlē labi, komunikācijas problēmu nav. Manā skatījumā nobriedis cilvēks, kas būs spējīgs uzņemties šo atbildības nastu.
  3. Pilnīgi nekādu iebildumu. Adminus vajag un vajadzēs vienmēr.
  4. Pipito vari nočekot manu steama kontu un palūrēt. Ja ir kas derīgs un vēlams, uzraksti. Atdošu tāpat ( ja vien pats to skinu nelietošu ) Ak jā, account name: fuj1tsy
  5. Un tāda ir jūsu "spēlētāju" attieksme pret adminiem utt? Iedomājušies sevi par pasaules nabām un nez kādām svarīgām personām un uztverat sērveri kā savas mājas. Kad čiteri traucē utt, tad gan skrienat un īdat, ienāc sērverī utt.. Kad paši kļūstat par traucēkli un uzvedaties kā trīsgadīgi zīdaiņi, tad gan ir viss kārtībā. Sāc ar sevis izvērtēšanu un tikai tad ķeries pie citiem. Neuzvedīsies kā pēdējais kretīns, tad pret tevi neizturēsies tā.
  6. Ja aksesi atkal strādā, tad nobanosim
  7. Ir spēlēts kopā. Skilla trūkums nav manāms. Cilvēks izprot spēli un pierādījis sevi kā gudru, loģiski domājošu cilvēku. Esmu par.
  8. Aivi iemet pov. Ja tur būs viss tas pats, tad pie pirmās izdevības viņš noraus perm ban.
  9. Parādi manis pēdējā teiktajā postā pieminam tevi Parādīsi, iedošu rekomendāciju, ja nespēsi, tad pierādīsi savu lasīt prasmes trūkumu. Trakums. Un jā, Es esmu ļauns cilvēks. Darbs tāds.
  10. Es tagad nezinu ko man darīt, skaļi smieties par tevis teikto vai raudāt par tavu ... Pēc tevis teiktā var dot adminu arī tādiem, kas no spēles nesajēdz neko. Tas tak neko neietekmēs. Admins gan jau būs labs.
  11. Tad mans atzinums ir: 1. Nepārliecini, kā spēlētājs, jo tavs skills nav vērtējams pat kā medium priekš gign līmeņa( un kā mēs visi labi zinam, gign'am līmenis šobrīd ir vājš ). 2. Bieži esmu manījis tevi sērverī trash'talkojam un jūzojam "matjperematj".. Vispārīgi, es personīgi esmu pret tevis uzņemšanai adminu rindās. Ir sērverī daudz spējīgāki džeki. P.S. audzē līmeni, pierādi sevi, un tad jau laiks rādīs..
  12. Un ar kādu niku tu spēlē, vai tas mums jāizzīlē pašiem?
  13. Voti vajag diseiblot un ar steigu.. Ienāk džeks sērverī, 2 reizes nomirst, un uzreiz liek voti.. Un tik pat stūlbi spēlētāji uzreiz spiež Yes.. sm_cancelvote uz šo figņu ar nestrādā..
  14. Piekrītu Inde 10 stundas pavadītas go sērverī un esmu spēlējis tikai D2, D, office, Italy un nuke dahrena reizes. Inferno esmu bijis 2x, Train šodien vispār pirmo reizi ieraudzīju Bieži gadās, ka pēc D2, D, italy/office atkal nāk D2 ..
  15. Aizmirsti par HP 1 no 5 viņu saliktajiem aparātiem kalpo kārtīgi, pārējiem ir visādas problēmas
×
×
  • Create New...