Jump to content
GIGN Forum

HaiZivS

Game Admin
  • Posts

    227
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    2

HaiZivS last won the day on July 11 2014

HaiZivS had the most liked content!

About HaiZivS

  • Birthday 03/06/1993

Profile Information

  • Location
    Rīga
  • Interests
    Draugi, meitenes, mācības, sports, alus.
  • Gender
    Male

Contact Methods

  • Skype
    rudis666

Recent Profile Visitors

3819 profile views

HaiZivS's Achievements

Kēkss

Kēkss (8/23)

17

Reputation

  1. http://stats.gign.lv/csgo/hlstats.php?mode=playerinfo&player=11189 -stati http://steamcommunity.com/profiles/76561198044334812 - steam Jauki no tavas puses
  2. Izdomaju norm čerņu ar facit lan turniru. Ja ir 2 vai 3 acc ir 85%+ garentēts income. Tātad: 1. Uzliec uz fnatic betu, lai uzvarot tev atmaksājas tavs bets uz LDLC un VP. 2. Uzliec uz LDLC beu, lai uzvarot tev atmaksājas tavs bets uz VP un fnatic. 3. Uzliec uz VP betu, lai uzvarot atmaksājas tavs bets uz fnatic un LDLC. Domājams, ka kāda no pirmajām komandām uzvarēs, tāpēc pats lkm likšu tikai uz LDLC un fnatic. BET ja ir vēlme iet all in, tad go for them 3. (more safe) Ja pieklibo matene, kā tas ir man ,tad vnk aprēķini http://www.wolframalpha.com/ Kas tev sanāk pēc metodes : (ja beto uz 3.komandām) KOEFS1*BETS - BETS2 -BETS3. KOEFS2*BETS - *BETS3 - BETS1. KOEFS3*BETS - *BETS2 - BETS1. Protams jābeto tā lai visos 3 gadījumos tu paliec plusos. IZBAUDI INCOME no cilvekiem, kas liek uz amerikas komandām @ lan tournaments.
  3. Gribi teikt, ka nav iespejams neko mainiit? Sanāk, ja man sapistos videne, es kompi varetu mest ārā..? Nu tā taču nav.
  4. http://postimg.org/image/smof1azwt/ Problēma : no draudznes laptopa neiet NBA 2k15. Biju pārliecināts, ka visam jābūt ok, jo nebija bijis problēmas ar neko citu, tāpēc domāju, ka videne ir decent, bet izrādās, ka ir tā kā linkā. Jautājums : Kādas ir iespējas kaut ko pievienot laptopam -> kādu +/- ok videni, cik tas izmaksās? Kāds saits vai forums, kur kaut ko piemeklēt? Paldies par palīdzību jau iepriekš, mikado-
  5. Čalis spēlē labi, rubī fišku, pēc tik laba NA b03 series nevar būt negatīva attieksme IBP ftw(max offtopic). REC
  6. uzliku 3.5$ uz LC vs Epsilon, par LC. (Dažiem protams, tas liekas smieklīgs value ) Lc jāņem.
  7. Kreisajā pusē, pie tava avatara jāparādās ACCEPT ar lieliem burtiem, kas demonstrē sistēmai, ka tu esi gatavs spēlēt - ja visi 10 spēlētāji, kas pieteikušies uz maču ACCEPTO, tad viņus iemet geimā, ja kāds neakceptē, tad notiek tas, kas parādīts tavā skrīnā Pameklē TE kaut ko... (can't accept mm), tā meklēju es un izskatās, ka ļoti daudziem ir tāda pat problēma kā tev.
  8. Piedalīšanās turnīrā kā mērķis nav daudzsološi (protams ar kaut ko ir jāsāk) Ieteiktu sākumam paskaidrot kāds ranks vai kāda pieredze tev pašam ir, lai citi gribētāji var noprast ar ko rēķināties Veiksmi!
  9. Ar summitu ir tā - viņš daudz runā, bet nedomā, ko saka. (bieži nav arī nepieciešams) Neesmu pēdējā laikā skatījies viņa strīmus, bet neticu, ka viņš visas mapes kārtīgi izdrotēja - arī man de_mist liekās mēsls, tāpat kā visas mapes pēc pirmā game( it īpaši, ja zaudē ). Tici man, paies 2-3 nedēļas un zipās arī viņš jaunās mapes uz urāā. Esmu drošs, ka komjūnai iepatiksies de_castle un de_owergrown, otrā man pašam īpaši simpatizē.
  10. esmu DMG, spēlēju ar tādiem pašiem - pretī ērgļi, dmg, dažreiz mg kāds. Tas, ko summits saka ir viņa personīgais viedoklis un tas nav akmenī iekalts. Ja obama pasaka, ka viņi neiebruka afganistānā un tā ir miera uzturēšanas operācija, nevis naftas zādzība, tas nenozīmē, ka tas tā ir no visām pusēm skatoties. * ieteikums - parasti more skilled palyeri ir tie, kuriem ir mazāk vieweri (starp globaliem) vnk viņi tik daudz nečato ar saviem doneitoriem. Vnk parādā, kā reāli ir jāspēlē. Nerunāju par tiem, kas ir pro un dažreiz strīmo. Par CoD - varu piekrist par insertion mapi, bet tās ir jaunas vēsmas, kas ir nepieciešamas cs'am. Pats cs spēlēju jau no 1.5 un dd2, inda, nuke bik sēž aknās.
  11. Ar tādu gear, ja tu neesi globals, tad im jealous - to Jey. (sory, ja spele esea, tad no comments) Protams, ja tu to pērc priekš sevis, lai izbaudītu spēli, tad ir citādāk un var teikt, ka gear neizsaka visu, bet iekš fps, tas izsaka vairāk, nekā citos game.
  12. Vienmēr būs kāds, kuram kaut kas nepatiks. Vislabāk man patīk tie čaļi, kas heito jaunās mapes, pat tās nespēlējuši. Vakar/aizvakar padrotējot jaunās mapes, sapratu, ka man tās pat ļoti patīk. Protams, var jau dirst par mapi to pirmo reizi spēlējot - bet tu tač nezini neko - ne defaultus, ne kur crosshairu pleisot, kur range mainīsies, kur kāda galvas vieta paslēpta... Izspēlējot castle, owergrown, insertion, black gold un mist, secinājums ir tāds - visas mapes ir labas, bet mist mapei nepieciešama papildus drotošana, tā šķiet ir viss piņķerīgākā. Par ieročiem visi pīkst, bet reāli, 2 dienu laikā izspēlēju kādus 15mm un REĀLI neviens 1st, eco raunds netika tašīts ne ar tec, ne dīgli. (ne mūsu, ne pretinieku puses.)
  13. mežpils alēns uz atlaidi rimčikā sanāk par to, cik jāpārmaksā. rr steam nepalīdzēja.
  14. Lieta tāda : vēlos iegādāties breakout pass. Līdzekļu pietiek, ieeju cs-go, spiežu uz paredzētā itema un parādās CS:GO store : checking out Un nekas nenotiek. Iepriekš esmu pircis passus, kā arī keyus ingame un viss bijis kārtībā. Vai iespējams, ka tā ir viņu vaina? Vai man būtu jāpērk pass iekš steammarket? It kā neesmu pilnīgs kapeiku pisis, bet negribas pārmaksāt kādam.
×
×
  • Create New...