Jump to content
GIGN Forum

Sjava

Mirstīgais
  • Posts

    13
  • Joined

  • Last visited

Sjava's Achievements

Nīkulis ar potenciālu

Nīkulis ar potenciālu (3/23)

1

Reputation

  1. Beigu beigās - visiem, kam ir interese! Uzaicini - steamcommunity.com/id/HOODMENTALITY aka IGNORANCE IS BLISS
  2. Pašam ranks - Master Guardian Elite (CS:GO spēlēts 90h) Nav jēga runāt par to, kas tiks darīts, ja būs komanda, jo tikai viens ir pieteicies! p.s Esam jau 3, tāpēc vajag vēl vismaz 3!
  3. Protams, ja ir pietiekami labs sastāvs, tad mērķis ir - TURNĪRI, bet līdz tam jau vēl jātiek! Nav jau nemaz tik grūti iedot savu "STEAM NICK" un kopā uzspēlēt vismaz vienu geimu, lai redzētu, vai ir vērts turpināt!
  4. Labvakar! Jau kādu laiku aizraujos ar "CS" un kā jau lielākā daļa no "Counter - Strike" piekritējiem, esmu sācis spēlēt jaunāko spēles versiju, proti - CS:GO! Spēlēju jau kādu laiku, tāpēc beidzot esmu nonācis pie secinājuma, ka vēlos savākt konkurēt spējīgu komandu, lai būtu spēlēt daudz interesantāk un pavērtos iespējas piedalīties turnīros! Būtu ļoti gandarīts, ja ikviens, kas vēlas apvienoties un, kura "CS:GO" prasmes ir vērā ņemamas, uzrakstītu savu "Steam Nick", vai arī nosūtiet to man PM, lai varētu nodibināt kontaktus un kopā izveidot komandu! Paldies!
  5. Tev ir kaut mazākā saprašana, cik daudz resursus prasa CS 1.6? Manuprāt, pat Iphone varētu šo spēli pavilkt!
  6. Es domāju, ka 730m ir zvērs, ja runa iet par "CS 1.6" spēlēšanu, kur man fps lēkā no 60 - 100!
  7. Labvakar! Jau kādu laiku saskaros ar problēmu, kurai atrisinājumu paša spēkiem nav izdevies atrast! Esmu "šūteru" piekritējs, tāpēc ik pa laikam uzspēlēju - "Counter Strike Source" vai "Counter Strike 1.6" bet neskatoties uz to, ka dators ir pietiekami labs, lai spēli izbaudītu tās pilnībā, esmu saskāries ar problēmu, ka "fps" lēkā no 80 - 100, kas pašam šķiet nepieņemami, ņemot vērā to, ka "CSS un CS 1.6" nav tās prasīgākās spēles! Citas spēles, piemēram, FIFA11, NBA2k13, iet bez problēmām uz augstākajām grafikām, bet tieši ar "Valve" produktiem man ir problēmas! Varbūt kāds var palīdzēt atrisināt šo problēmu? Datora parametri - i3, nvidia geforce 730m, 6gb ram! Esmu jau mēģinājis likt šai spēlei izmantot nvidia video karti, nevis Intel HD, kas ir integrētā, bet bez panākumiem!
  8. Sveiki, esmu jau atkal seit. Man bija jautājums, kā var nobanot (Man sanāāca... ) Un tagad jautājums, ka var UNBAN ? itkā rakstot consule amx_unban niks. Nesanaca, tad megjinaju ar serveri kur ir rakstiic Bans un gribeju uzspiest remove, kad uzspiedu nekas nenotika... Kads var palidzet ?
  9. Sveiki, esmu uzmeikojis savu serveri, bet ir tāda lieta, kad es izbanoju kādu spēlētāju kjip parādās, ka vinsh ir izbanots, bet vinsh var tikt atpakalj serveri... Jopcik es nesaprotu! Vai kads var man palīdzēt ?
  10. Sjava

    Lan.

    Sveiki. Vēlos bihku paspamot. Tātad ELIK. no 9-10 Janvārim norisināsies Winter LAN cup. Un mēs vēlētos, lai jūsu komanda pieteiktos. Būūs ļoti interesanti. Vairāk info. http://wincup.lv/index.php?p=viewtourn&id=11 Paldies.
  11. Sjava

    Search Cs Clan

    Labdien. Esmu sheit, lai sameklētu CS 1.6 team! CS esmu spēlējis apm 2 gadus. CW 1 Gads kopāā. Esmu bijis team. Banāni, WGS :: Hs. [blind] un uz brīīdi WTR. Bet ir viens BET. Meklēju tādu TEAM kursh brauc uz turnīriem. Pasham gadi ir tikai 15 un vēēlēētos uz kādu turnīīru atkal aizshaut. Parasti esmu bijis turnīros ar MIX. Mans lielākas panākums ir bijis Elika, kad pacēlām turņiku. un vinējam 200Ls uz TEAM! (mm) Skype- sikaka4 Mirc-Bananaboy
  12. Kāā neliec citu ? Nēēsmu neko mainījis...
  13. Sveiki. Man ir viena problēma, vēlos palaist CS 1.6 serveri uz Windows 7, bet parādās error. Vai varētu palīdzēt.?
×
×
  • Create New...