Jump to content
GIGN Forum

Lietas, Notikumi, Atgadījumi, Ko Ienīstat,


HyperBoy
 Share

Recommended Posts

Tātad, ko es ļoti neciešu:

  • Eju uz tualeti likt lielo kluci, kurš jau ilgi ir gribējis tikt ārā. Apsēžos uz poda, sāku baudīt dzīvi un BAMS zvans pie durvīm un neviens cits nav mājās. Ienīstu, ka nevaru izbaudīt brīdi, kad sēžu uz poda.
  • Ir brīva diena, esmu nolēmis izgulēties. Svētlaimīgi guļu un sapņoju un še tev! Kaimiņi ir izdomājuši, ka veiks remontu un taisa nenormālāko troksni plkst. 9os rītā. Par miegu vairs nevar būt ne runa. Ienīstu, ka cilvēkiem ir jātaisa troksnis, tad, kad man beidzot ir iespēja tā forši izgulēties. (Tieši tas, starp citu, šorīt notika)
  • Ir liels notikums gaidāms vakarā, kādu stundu pirms tam izlemju noskūties un hujakš! Ņemu un netīšām uztaisu milzīgu robu sev sejā ar skuvekli. Ienīstu izskatīties dīvaini pirms lieliem pasākumiem.
  • Braucu ar mašīnu mierīgā garā un pēkšņi pamanu, ka pa priekšu velkas kāds idiots uz 30km/h, kur atļauts uz 50 km/h. Iespēju apdzīt nav un nekas tam mērglim netraucē braukt ātrāk. Ienīstu, ka esmu spiests braukt lēnāk bez jelkāda sakarīga iemesla.
Dalaties arī jūs savā naidā pret lietām, notikumiem un atgadījumiem ;)
Link to comment
Share on other sites

  • Replies 60
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Oj, es ļoti daudz ko ienīstu :( Patreiz, kas galvā -

1) Es ienīstu ziemu. Man ir daudz iemeslu, kapēc, bet neizpletīšos par to šajā postā

2) Podi, kas liekot kluci šļakstās... the horror, THE HORROR

3) Ienīstu ekonomisko krīzi (quite obvious huh' ?), viens no lielākajiem iemesliem - Viss patreiz ir tik lēts, bet man nav naudas, lai ko nopirktu

4) Ienīstu uzmācīgus "konsultantus" veikalā, dēļ kuriem bieži vien nepatīk iet uz veikaliem (Ibio rio, pats atradīšu ko man vajag un ko gribu, un ja nevarēšu - tad pasaukšu)

5) Neciešu vecas tantņas sabiedriskajā, kuras neskatoties uz to, ka autobusā ir brīvas vietas, un uz to, ka es sēžu autobusa pakaļgalā, uzskata, ka mana vieta pienāktos viņai.

Tas tā, īsumā.

Link to comment
Share on other sites

ojj limpijs aizskara temu par omem nu tad es arii piemetisu kadu savu saapi

1) vinjam nafig nevaig dzivot, netapec ka vecas un smirdigas bet gan tapec ka nehuja nerubi parvietoties pa ielam ar kajam, man viena tada kranja 5dien izgaza csdd exi :angry: :angry:

2) vinjas visas izskatas vienadi tapec var uzdroshinaties sabiedriskaja atejas lidzekli dirst virsu cilvevkiem, smirdet pec veciem kazhokiem kuri vissam ir +/- vienadi un vel uzdroshinaties kadam uzdirst par to ka vinja grib sedet tava vieta, kaut arii pirms tevis ir 5as brivas vietas!

3) kas vel man kretinee? shis bananu republikas valdiba, nu blin taks gadiem atpakal vareja savest puslidz kartiba to vadibas aparatu nevis tikai pizdit naudu, gustinjam bija laba dziesma par sho sapi :(

ja ko aceresos editosu!

Link to comment
Share on other sites

Oi, blin tie podi, kas šļakstās ir tiešām HORROR. Mājās pašiem tāds ir. Tagad jau gan esmu iepraktizējies trāpīt uz slīpumiņa, kas ir vienīgā vieta, kur nav ūdens, bet agrāk bija traki, ļoti traki. Izbaudīju to poda ūdeni pat uz sejas, nerunājot par vēderu, kājām un visu dirsu, kas pēc tam vnk tecēja. pretīgi.

Ienīstu pats sevi, ka nevaru vakaros laicīgi aiziet gulēt un pēc tam skolā esmu miegains un noguris.

noteikti ir vēl daudz lietu, bet tagad nevaru atcerēties.

Link to comment
Share on other sites

lol. :)

mani reaali kaitina uzmaaciigi cilveeki. taadi, kas nezina, kad vajag aizveert muti.

ziemu arii ieniistu. shajaa gadalaikaa nekaa laba nav. :<

ieniistu leenus datorus un leenu interentu. shie divi apeed manas nevru shuunas !!!

Link to comment
Share on other sites

man bail nav par zvanu pie durvīm tik daudz kā par to, ka kādreiz ieskrienot wc nokārtotos un tad šausmās atklātu, ka nav nekā, ko izmantot kā toaletes papīru.

Link to comment
Share on other sites

Ko es vēl ļoti ienīstu:

  • Tu piecelies agri no rīta, sataisies, esi gatavs iet uz lekciju. Un tad, labākajā gadījumā, uzzini, ka lekcija nenotiks. Sliktākajā gadījumā - aizej uz skolu un tikai tad uzzini, ka lekcija nenotiks. Tik ļoti vērtīgais miegs ir pazaudēts. Ienīstu!
  • Ir svarīgi saņemt skaidru naudu, teiksim autobusa biļetei. Izej no mājas 5as minūtes ātrāk, lai izņemtu naudu, bet bankomāts, redz, ir sadomājis nestrādāt. Un tuvumā citu bankomātu nav. Un līdz ar to sanāk netikt autobusā. Ienīstu, ja k-kas neizdodas tehnikas nestrādāšanas dēļ.
Link to comment
Share on other sites

Vispār man daudz kas besī, bet galīgi tagad nevar atcerēties.

*Kā jau te daži teica, es arī sevi dažreiz ienīstu sevi par to, ka nevaru NEKAD laicīgi aiziet gulēt. Un tad dienas pirmā puse skolā vienkārši ir bezjēdzīga. Nu tā es vispār bieži sevi ienīstu, bet tas jau ir cits stāsts.

*Nepatīk, kad sūds tā pielīp pie poda, ka viņu aizskalot nevar.

*Man krīt uz nerviem mans klasesbiedrs Dainis, kurš gandrīz katru dienu stundās pasaka kaut ko tik neiedomājami stulbu, ka gribas vienkārši piecelties kājās, pieiet klāt un iesist pa seju. Parasti tās viņa stulbības ir domāti kā joki, bet tie joki ir 6.klases līmenī. Piemērs - viņš kā Latvijas kanonu minēja Prison Break..

Link to comment
Share on other sites

par tiem podiem same shit. vienkārši tualetes papīrs ir jāsagāž nedaudz virs tā ūdens un feel free :thumbsup:

p.s. man besī garās dienas un īsās naktis

edit: par tām vecāka gada gājuma sievietēm sabiedriskajā transportā: nebesī jau tas, ka viņas grib tieši manu vietu, bet besī tā sejas izteiksme, ķip: "nu puisīt, ja tevi tagad ķers sirdstrieka, es ātros nesaukšu"

double edit: tikko saskāros arī ar ļoti besīgu lietu, respektīvi, besī ārā tad, kad latviski rakstot izmanto tos visus krievinājumus. "4, 6, w". "uz priekwu"; "chau tautiewi"; "6as". DIE

Edited by clo?
Link to comment
Share on other sites

Pēdējā laikā daudz tēmas par sūdiem, un tieši tapēc atcerējos, ka ienīstu vecos padomju parauga podus, kuriem caurums ir novietots priekšpusē un sūdu liek uz tā paaugstinājuma un ja ir normāli apjomi izlikti, tad sūdam nav kur palikt.

Link to comment
Share on other sites

Jā man arī ir tas vecais pods, bet problēmas nav, ja par mazs vietas viņš pats noiet tomēr lejā, un pats labākais ka nešļakstās.

Mans riebjas.

1. Ziema, ienīstu.

2. Situāciju, kas notika vakar: Vakarā grūti aizmigt, bet tomēr aizmigu ~ 1.00 aizeju uz skolu galīgi sašļucis un še rakstīts nenotiek 2 mājturības. Tā besī, vai tad tiešām nevar uzlikt piektdien, ka nenotiks :@]

EDIT: Kad esmu viens pats mājas un man pasaka ka kāds atnāks, tā bieži gadās ka gribas dirst, bet nevar aiziet, jo bail ka atnāks, bet ja aizeju dirst tad protams ka atnāk :@

Edited by ICEclan
Link to comment
Share on other sites

Es vienkārši ienīstu, kad vārda "ka" vietā izmanto vārdu "kad".

Es ienīstu mazas, elektroniskās fīčas bez ekrāna, tikai ar pogām.

Man besij, kad cilvēki kavē un netur savu vārdu.

Vēl es nevaru paciest to, ka cilvēks iztēlojas, ka ir ahujennākā zvaigzne un var atļauties visu + pietēlot, ka var to darīt, bet īstenībā huj tur arī bija. Tāds sranijs vijebonšiks vien ir. (Bļa mana leksika bombij, kaut arī es šitā nerunāju dzīvajā, forumā patīk izlādēties. Kaut arī pašam besij rusicismi.)

Nepatīk, ka ziemā mašīna jāsilda no rītiem ilgi jo ilgi un vēl, kad no tās jātīra sniegs nost.

Besij Neste's degvielas uzpildes stacijas. Es labāk atdodu to naudiņu cilvēkam pie kases, nevis jobanam aparātam.

Vēl tracina, kad ujobaki uz ceļa nevar parādīt laicīgi pagrieziena rādītāju, vai vienkārši nav pieklājīgi un pretīmnākoši citiem šoferiem. Pidarasi :)

Pagaidām viss. Kad būs slikts garīgais varēšu papildināt.

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share


×
×
  • Create New...