Jump to content
GIGN Forum

acido

Mirstīgais
  • Posts

    1292
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    2

Everything posted by acido

  1. acido

    money

    Ok, man piekasās menti. Es viņiem saku, ka man centrā vienkārši kaut kāds ārzemnieks piedāvāja nopelnīt un es piekritu. un tādā veidā turpinu tēlot muļķi. par to mani var cietumā iesēdināt ?
  2. acido

    money

    thanks, that helped me a lot
  3. acido

    money

    Man piedāvāja iespēju mazliet nopelnīt - viss, kas man jāizdara ir jāiedod savs konts, tad jāsagaida, kad tur ieskaitīs 10k un jāatdod nauda īpašniekam. Nauda neesot "tīra" un no ārzemēm. Tagad es gribu noskaidrot, vai man gadījumā nepiepisīsies VIDs un nebūs sūdi ? + man liekas, ka dienas laikā var uz kartes uzskaitīt tikai kaut kādus 600 Ls(man ir swedbank), vai arī to limitu var palielināt ?
  4. acido

    Nakts Riita Spams

    Atceros, ka man bija nenormāls besis iet uz skolu jau vēlā pavasarī, kur nu vēl vasarā. Kuram gan negribētos jūnija vidū sēdēt +30 grādos piesmakušā skolā un mācīties kaut kādu ģeometriju or smth.
  5. acido

    Nakts Riita Spams

    kas tas par turnīru bija ?
  6. acido

    Cat Names

    Andris, Gundars.
  7. Var taču likt kaut vai 100 faktus priekšā, un aprobežotie noliedzēji tāpat bļaus, ka ganja = evil.
  8. acido

    Nakts Riita Spams

    IT'S FRIDAY FRIDAY, GETTIN' DOWN ON FRIDAY!!!
  9. acido

    Nakts Riita Spams

    Es agrāk esmu tur skaitījis naudu ar swedbank karti bez problēmām, bet tagad nevar. Laikam Latvijā kaut kāds aizliegums uzlikts vai kaut kas tāds. ķip moneybooker ir tas pats kas netteller ? P.S. gandžu uz birznieka upīša točna neatradīsiet.
  10. acido

    Nakts Riita Spams

    Caur swedbank vairs nevar uzskaitīt naudu uz pokerstars ?
  11. acido

    Nakts Riita Spams

    Cik ilgi nāk nauda no GE Money uz Swedbank caur i-banku ?
  12. acido

    Nakts Riita Spams

    Man tieši liekas, ka NHL spēles ir daudz neparedzamākas nekā KHL, jo līmenis ir vienmērīgāks.
  13. acido

    Nakts Riita Spams

    ep1dem1c, iesaku noskatīties šito - Senna. Riktīgi interesanta dokumentālā, nav jābūt F-1 fanam, lai patiktu.
  14. acido

    Google Atpisies

    Man arī tā googles huiņa nobesīja, kā rezultātā radās jauns youtube accounts "guuglesuukaa".
  15. Tas raksti ir sūds, tik pat daudz raksti ir par to, ka zaļais nav kaitīgs veselībai.
  16. Man, savukārt, nāk smiekli par to, ka jūs iespaidojaties no 100 gadus veciem, nepareiziem stereotipiem. 1)3 gadus. 2)Nesaku, ka tajā ir kaut kas baigi labs. Zaļais palīdz relaksēties. Uzkurījot kaut kā pamainās domu process, kas liek paskatīties uz daudzām lietām no citas puses. Bieži vien sanāk aizdomāties par lietām, kuras skaidrā pŗatā tie palaistas garām, nu ideju saprati. Kas tur slikts ? 3)Kapēc gan es to nevarētu darīt, ja tas man netraucē darīt to, ko esmu ieplānojis ? Ko tu domā, ka es uzkurīju un tad tupīju sienā 3 stundas ? Vienkārši ir interesantāk darīt ikdienas lietas. 4)Noteikti tas plaušām nenāk par labu. Ja izaudzēšu vēzīti, tad visticamāk tas būs no tabakas, nevis kā cita. 5)Jā, esmu to pateicis un par to nekaunos. Priecīgi jau viņi nav, bet īpaši neko arī nesaka, redzot, ka nekas slikts ar mani nenotiek. Vienkārši jāsaprot, ka tas nav visiem domāts. Ja jums tas nepātīk, tad vienkārši varbūt nevajag bez reāla pamatojuma nodirst visus, kas to dara.
  17. Ne jau es sāku pirmais dirsties, tā kā nez kurš gan te ir agresīvs.
  18. Dažas lietas no tām, ko es daru ir labas, dažas - sliktas. Kā jau visi cilvēki. Bet vienu gan es zinu - kurīšana nav slikto lietu sarakstā. Tieši par kādu nepamatotu statistiku tu runā ?
  19. Vismaz es neuzskatu citus par stulbiem tikai tāpēc, ka mans viedoklis atšķiras no viņu. Un ko es tādu nepareizu pateicu, kas tev liek mani uzskatīt par pilnīgi stulbu ?
  20. Par laimi lielākā daļa no tiem alkāniem ir uz kādiem 30-60 gadiem, nevis jaunieši. Tagad, kad kurītāji ir 100x vairāk nekā PSRS laikā, tā dzeršanas statistika varētu uzlaboties. Jo vairāk cilvēki kurīs, jo mazāks būs alkoholiķu skaits.
  21. Nē, iedarbīgākais veids, kā to izdarīt, ir barot cilvēkus ar alkoholu, kas šobrīd tiek ļoti veiksmīgi piekopts visā pasaulē.
  22. Bļe kāds vēl diploms, idiot ? Tu laikam vienīgais saproti, par ko runā. Nekur citur to nedzird ? Aha, tas nekas, ka atsevišķos ASV štatos, Beļģijā, Spānijā, Portugālē, Itālijā u.c. Eiropas un pasaules valstīs zaļais ir dekriminalizēts.
  23. miezi - ej dirst un neatbildi uz maniem postiem. epix, nejau zaļais ir vainīgs, ka kāds sāk hujārīt heroīnu. marihuāna nav nekāda gateway drug, kā te daudziem liekas. Tad jau man puse pazīstamo būtu galīgi nariki.
×
×
  • Create New...