Jump to content
GIGN Forum

kedshoot

Mirstīgais
  • Posts

    140
  • Joined

  • Last visited

kedshoot's Achievements

Advancēts malacis

Advancēts malacis (6/23)

0

Reputation

  1. kedshoot

    Summer Sound

    http://www.ss.lv/msg/lv/entertainment/concerts-shows-tickets/tickets-for-concerts/oxhfj.html Manuprat, nav vienigais piedavajums.
  2. Atvaino, bet prieks 2.8 benzina, 3.5k nav par augstu? Reali par to naudu var nopirkt 2.5tdi.
  3. Atpakal celaa Zorgs apsolijas uz nakamo tusu ierasties ar savu veco frizuru, cerot, ka no vina vairak bisies un neizteiks komplimentus, ka vins izskatas miils. Vel vins piespieda ielikt so video, kas vinam likas uzjautrinos - http://www.youtube.com/watch?v=9pxjnl1yuXk...feature=related Tagad liec mani miera Piebildisu laikam vel kadu vardu par tusu. Itka viss bija ok, iznemot laiku, jo reali gribejas vairak pasportot. Galvenais jau laikam tas, ka bija diezgan pozitivi cilveki.
  4. Vispar jau ielas ir loti labi apgaismotas un es vienkarsi nepamaniju, ka man vinas nebija ieslegtas, dega tikai gabariti.
  5. Diezgan interesanta nakts. Vizinajamies pa jelgavu un centra sanaca uztaisit dragu ar civicu, kad tas bija cauri, griezos pagrieziena un prieksa menti. Godigi sakot, gandriz apmizos no bailem, jo domaju, ka sas papisisu tiesibas. Ments man prasa, kapec ta smirds peec sajuga, un vienigais, kas uz sitiena iesavas prata bija tas, ka pateicu, jauna masina, neesmu piesavies . Vins man protams uzbrauca, teica, zel, ka nenokera uz radara, tad 3menesus varetu ar kajam staigat. Stulbakais vel tas, ka nebija ieslegtas gaismas, par ko man tie kropli uzlika 30ls sodu.. Tad vel bijam kautkada privatmaja uz tusu, kas bija galigi garam. Pilns ar pierijusiem skeiteriem un mazgadigajam un vel stulbais draugs saka lekties ar viniem. Viss sava zinja tiri ciesami, ja nenem vera to, ka man pec 2h jabrauc uz volejbola secenem, bet naak atrubons.
  6. kedshoot

    Automasina

    Tatad galu gala lavos kardinajumam un vakar tika iegadata sen karota luude. Mazliet vel bus jaiegulda, lai noverstu dazus sikumus, bet ta esmu loti apmierinats. Paldies visiem, kas ieteica. Masinu drosi vien vares apskatit gign tusaa. mazliet velak pievienosu bildes.
  7. kedshoot

    Good Stuff

    Vispar vari apmeklet spoki.lv Kautgan pedeja laika ipasi nekadu interesantu rakstu tur nav, bet tomer varesi varbut kautko jaunu palasit vai kautvai soka sadalu paverot.
  8. kedshoot

    Automasina

    Jocigs Tu esi. Uzskati, ka visi bmw ed ~15, 20litri? un par tiem 5l bija domats savadak, ta bija starpiba, starp pinhead piedavato bmw un 13l un starp maniem velamjamiem 8-9 litriem uz 100km. Edit: nezinu, drosi vien esmu divains, bet uz opeli jau nu tiesam netemeju, kautgan omegai nav ne vainas, esmu braucis, bet zimols jau dara savu...
  9. kedshoot

    Automasina

    Nu ja salidzina to, ka var dabut puslidz normalu masinu ar paterinu 8l, tad ta 5litru starpiba uz 100km atstaj diezgan ieverojamu robu budzeta. NU bet tapat zem 10l tas bembis nerij. Katra zinja, vienalga paldies par ieteikumu
  10. kedshoot

    Automasina

    Paldies Kavacky. Ar naudu, manuprat, tik traki nebus, ka nevares ieliet pietiekosi. Es svarstos starp civicu, b4, c4, un 1.8 is. NEzinu kaa bus. Jagaida, kad kabata bus nauda un tad ari daudz vieglak vares visu izvertet un apskatit. Par to naudas rezerveti jau biju domajis (t.i apdrosinasana utt.), tapec ari meginasu 900ls + ta rezervite. Nezinu, kapec man vispar wolkswageni nevelk, iznemot 4+golfi utt., varbut esmu izlepis Edit: masina uz pusgadu tapec, ka sakuma biju domajis pirkt audi a4, 1.9 tdi, bet kautka tie plani sakrita, gribejas uz gign tusu ar savu masinu aizbraukt, nemot vera to, ka saksies prakse un vajadzes masinu. Tapec, lai nebraukatu ar autobusu, panemsu masinu uz kadu laicinu, kamer piekrasu tam, ko biju iecerejis.
  11. kedshoot

    Automasina

    Sapratu, paldies
  12. kedshoot

    Automasina

    Katra zinja liels Jums paldies, civic ir diezgan patikams auto. Vel prata ienaca nemt bmw e34 2.5tds, draugs sodien tadu panema, pec skata nav ne vainas, ari braukt patikami. Ko Jus sakat par sadu variantu?
  13. kedshoot

    Automasina

    Kautka didvdomigi skan tas "skatities". Ja sadu varetu pa 900ls panemt, protams, butu loti priecigs, bet...
  14. kedshoot

    Automasina

    audi c4 ari tika noskatits no manas puses, reali ja kads no siem piedavajumiem (t.i. mersis un audi) netiks aprdots, tad ceru, ka nonaks mana ipasuma.
×
×
  • Create New...