Jump to content
GIGN Forum

vincister

Moderators
  • Posts

    5514
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by vincister

  1. http://www.delfi.lv/news/saeimas-velesanas/viedokli/dainis-ivans-brinumu-nebus.d?id=45053488
  2. Iztirzāts Vienotības Rīgas saraksts. Paldies cilvēkiem no kaimiņu foruma. Diemžēl jāsecina, ka daudzi biedri mums šeit tomēr ir raksturojami ar šo karikatūru.
  3. http://www.ir.lv/blo...svariga-pieradi http://satori.lv/raksts/8017/Nebalso
  4. Es vēl tikko dzirdēju, ka tieši tagad uztaisīta bezmaksas ātrā izgatavošana. Varbūt ir vērts piezvanīt PMLP un noskaidrot. Tas jau sen bija skaidrs. Pēc visām diskusijām, debatēm sausais atlikums - jābalso par (4)V vai (7)NA. Pretējā gadījumā varam gaidīt zaļos cilvēciņus. Ja domā, ka tagad ir slikti un tāpēc nebalsosi/izniekosi balsi, padomā divreiz vai vēlies, lai būtu vēl sliktāk.
  5. Pieliešu eļļu ugunij. http://kreisiepatrioti.lv/zinas/263-petijums-ar-infografikam-par-lra-un-artusu-kaiminu P.S. Jā, zinu, ka subjektīvs avots, bet kurš tāds nav.
  6. Nop, arī tukšās aploksnes palielina balsu skaitu un tāpēc kāds 5% vietā iegūst 4.9%. Es arī esmu domājis par sarakstiem pēc izslēgšanas metodes, mans subjektīvais viedoklis šobrīd: 1 "Latvijas attīstībai" 2 "SUVERENITĀTE" = Sīkpartija 3 Partija "Brīvība. Brīvs no bailēm, naida un dusmām" = Sīkpartija 4 Partija "VIENOTĪBA" = reālas iespējas veidot koalīciju 5 "POLITISKĀ PARTIJA IZAUGSME" = Sīkpartija 6 Partija "Vienoti Latvijai" = Šlesers, Kalvītis, Jurkāns un citi draugi 7 Nacionālā apvienība "Visu Latvijai!"-"Tēvzemei un Brīvībai/LNNK" = reālas iespējas būt koalīcijā 8 Latvijas Reģionu Apvienība = šaubīgi, 6. saraksta satelīts 9 Jaunā konservatīvā partija = Itkā ok, bet maz izredzes pārvarēt 5% 10 "Latvijas Krievu savienība" = Ždanoka, pro Maskava 11 "Saskaņa" sociāldemokrātiskā partija = pro Maskava 12 Zaļo un Zemnieku savienība = Lembergs 13 No sirds Latvijai = Arī izskatās, ka velk uz Maskavas pusi
  7. Blakus topikā jau diskutējām par partijām un vēlēšanām. Tad nu lai iet balsojums, kāda GIGN skatījumā sanāktu Saeima. Lūdzu balsot tikai balstiesīgos, ja nav 18, spied "View Results (Null Vote)".
  8. Viņš ir daiļdirsējs; Viņš ir saraksta apakšā, izredzes viņam tur tik ir tuvu 0; Balsot par mazajām partijām, kuras nepārvarēs 5% slieksni, nozīmē laist balsi vējā. Un viena tante teica, ka aiz viņa patiesībā stāv Gobzems. Reāli redzu divus variantus - Vienotība vai Nacionālā Apvienība.
  9. Kaut kas šajā virzienā? https://en.wikipedia.org/wiki/Qualia
  10. Pasākums izcili labs. Malkas gādāšanas komanda. Reāls paldies šoferiem, kuri izturēja mūs garajā mājupceļā. Neapskaužu. Bīfs ir traks mīties tādā laikā, pēc tāda pasākuma. Visu cieņu, ka to izdarīji, bet prātīgi un veselīgi tas nebija. P.S. Video dalībniekiem - jāsaglabā intrigu, lai nākamgad būtu iemesls pašiem saņemties atbraukt.
  11. Es tikai tāpēc pieteicos.
  12. Kādas tagad vērtības šiem parametriem? r_propsmaxdist cl_detailfade cl_detaildist cl_maxrenderable_dist
  13. Frekvence ir tieši saistīta ar kanālu. (https://en.wikipedia...f_WLAN_channels) Ideāli būtu izvēlēties kanālus, kas nepārklājas. Bet tas nozīmē, ka uz abām pusēm jābūt brīviem 4 kanāliem, diez vai tas būs reāli. Visticamāk nāksies izvēlēties to kanālu, kas ir vismazāk izmantots un ir tālāk no vairāk izmantotajiem. Ja rūterim ir laba firmware, droši vien ir iespēja šos kaimiņu tīklus un to kanālus redzēt. Ja ne, var meklēt ar kompi vai vienkārši eksperimentēt, kurš kanāls labāk darbojas.
  14. Kopš HD4000 šis apgalvojums nav spēkā. Agrākiem modeļiem, piekrītu, bet tie arī nebija domāti spēlītēm. Tev sliktas atmiņas. Vēl jāpiebilst, ka draiveri uzticamāki kā nvidia/radeon.
  15. vincister

    Bitcoin

    Haha. Lasīju topiku pa dienu un nodomāju, šitāds burbulis drīz sprāgs. Tagad lasu, ka cena strauji krītot.
  16. Graffiti zīmējumi patīk, arī Rīgā šis tas skaisti uztaisīts ir redzēts. Protams svarīgi, ka netiek apzīmētas normālas celtnes un arhitektūras pieminekļi, bet visādas padomju dzelsbetona sētas, patiltes, u.c. Nepatīk stencili un tagi, zinu, zinu, ka tie arī skaitas graffiti. Uzskatu, ka sīkajiem ir senči, kuri ar tiem nepavada gana daudz laika, bet iedod labu kabatas naudu. Tad nu sīkie aiz garlaicības arī izdomā, ko darīt. Bet tā jau nedaudz cita tēma.
  17. Nu kur jūs rodaties? No mēness nokrītat?
  18. Pēdējā gada laikā, Google ar saviem pakalpojumiem dara kā viņiem patīk, nospļaujoties par lietotājiem. Esmu sapratis, ka labāk ir meklēt un izvēlēties alternatīvas, lai Google iet d***t.
  19. vincister

    T-krekli

    Parasti festos un koncertos var iepirkt, bet nav jau tie krekli diez ko lēti. T-bodi aizmirsti, labākais šajā nozarē ir uzvelckreklu.lv
  20. Balsoju par bencika spotu. Mežotne, protams, ir kewl, bet cik tad var.
  21. Atsevišķi liekot kartes un skaņas, vajadzētu darboties. WAD faila neesamību var atrisināt, to atrodot un ievietojot pie pārējiem. Par tādu "zedot.wad" nekas nav dzirdēts, visticamāk, ka nepieciešams zhlt.wad, ko var paņemt no ZHLT http://zhlt.info/download-zhlt.html. Ja tomēr cits .wad, tad jāzina precīzs nosaukums un jāmeklē. Windows liekat mierā, neko tās versijas šajā gadījumā nemaina. EDIT: Izskatās, ka nepieciešams šis http://www.cstrike-planet.com/wads?dl=318 un vēl vairāki vecie WAD, kas vairs nav CS pieejami. Gan jau, ka visus var sameklēt. EDIT2: Vispār jau tajā pakā, atspiežot vaļā comersvaigs.exe var atrast visus vajadzīgos .wad.
×
×
  • Create New...