Jump to content
GIGN Forum

ICEclan

Mirstīgais
  • Posts

    178
  • Joined

  • Last visited

ICEclan's Achievements

Apgreidots geks

Apgreidots geks (7/23)

1

Reputation

  1. šī nav reklāma. Tātad es rakstiju, ka veidoju SH serveri kā netgames. Tas ir gatavs pateicoties CHILL. Tur viss ir tāpat kā netgames tikai ir pielabotas dažas lietas un uzliktas jaunākas versijas. te.bija.sūkājoša.addrese Ip/hostneims:?te.bija.sūkājoša.addrese Sloti: 21 Mod: SH Savexp: No Levels: 11
  2. Varat slēgt ciet. Chill jau pieteicās.
  3. Atceraties Netgames SH serveri? Tur bija 12 līmeņi un nebija uber power hero. Diemžēl to serveri aizvēra. Labi ķeršos pie lietas. Man ir plāns uzcept tādu pašu serveri. Visi faili man ir gatavi vajag tikai hostētāju. Man ir sakari ar daudziem šī servera adminiem kuri labrāt gribētu spēlēt un adminēt kādā labā Sh serverā. Tātad ko es vēlos? Es vēlos lai kāds labvēlis kuram ir labs dators un spēs vilkt 17 publiskos un 3slotveidīgos slotu serveri, bez lagiem. Prasības: 1.Tātad lai varētu pavilkt 17+3 slotus. 2.Bez lagiem. 3.Un pats galvenais, lai nebūtu tā ka pēc nedēļas vai mēneša atmetīsi ar roku. 4.Protams 24/7 Būtu labi ja kāda komūna pieteiktos kuriem ir pieredze ar serveru turēšanu un nebūs jāņemās, jo džeks otrā galā nekā nejēdz. Vienai komūnai (lielai) jau ir piedāvāts un atbildi zināsim 2 dienu laikā, jums ir laiks 2 dienas pieteikties. Kontakti: Skype: S_P_O_X_X_X (recommendet) E-pasts: [email protected] (šaubos vai pārbaudīšu) p.s Iztiksim bez apdiršanas, smiešanās utt... jo viss ir nopietni un es te netaisos ņemties ar p0k3m0niem.
  4. ICEclan

    Quick Teacher

    Itkā viens internetā forumā rakstija, ka esot nokačājis no dc++
  5. ICEclan

    Quick Teacher

    Sveiki, ir tāda programma Quick teacher, zinu ka viņu vai dabūt caur internetu par velti, bet kur? Torrentus,google jau izmeklēju, atradu tikai visādus meklētājus kuri mani pārsūtija. Ar šo programmu var apgūt angļu valodu 2 mēnešos, un tā darbojas takā uz zemapzīnu. Vai varat lūdzu palīdzēt atrast šo programmu?
  6. Paristaleju kompi no Xp pro un XP home, un tagad man nepienem tf2 disku, a citus diskus pienem. Kas vareru but par vainu? p.s vel nesmu uzlicis garumzimes.
  7. ICEclan

    Vai Ir Iespejams

    Lago tāpēc ka Citēju:kompis Normals Man 2 Serveri Cs'a ieslegti
  8. Tātad man ir Windows xp rar formātā. Winxp.ra. Un man ir jāraksta diskā lai uzinstalētu winxp, bet man diska jāraksta pats rar fails vai vinš jaatarhivē un viss kas iekšā j\aliek diskā ar visu setup failu.
  9. Varat lūdzu ieteikt kādu līdzīgu spēli šai, baigi gribētos tādu uzspēlēt, bet nezināmu iemeslu man met tizlu erroru. ERROR: The game requires pixel shader 2.0a support Video karte RADEON x300/550x/1500x series EDIT: Varbūt varētu kautkā apiet to error?
  10. Nu kur tu tagad raksti par cs'u?
  11. ICEclan

    Pro Pilkki 2

    BUMP Kāds zveja vakaros vēl rīkos?
  12. Vot tieši tāpēc tu esi idiots. Es katru dienu policiju sauktu kamēr tevi uz koloniju aizsūtītu.
  13. Sitīsi logus, liksi skaļu mūziku utt tu tikai panāksi ka tevi aizsūtīs uz mazgadīgo koloniju. Un ko viņs tev izdarija? Darot viņam sliktu pats nebūsi labāks.
  14. Esmu izlasijis 100x visadus kur rakstīts par šito, bet vēl nav pielecis kas un kā. Man nesanāk nekādi. Un kas ir ar tiem workgrupiem?
×
×
  • Create New...