Jump to content
GIGN Forum

Miedzinjsh

Game Admin
  • Posts

    984
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Miedzinjsh

  1. LOL Ātri vajag +3 priekš CW, paņemšu pirmos, kas uzrakstīs.
  2. Paldies, vairs nav aktuāli
  3. Hey, sen nebiju šeit neko rakstījis, bet varbūt ir kāds labs cilvēks kurš var man pārskaitīt 2 euro uz konta, 5dien atskaitīšu 5 atpakaļ! Nereāli izdevīgs darījums, PM!
  4. A haunted house, parodij šausmene, man patika! Vel var identity thief!
  5. Boring, nedzen huiņu, beati skan awesome un vadi viņām ir maināmi, jo ir iespraužami abos galos!
  6. Miedzinjsh

    Soda apmērs?

    Nē, normālu zāli, vnk čalis nebija divas dienas normāli ēdis, tikai saldumus (kā jau zem zaļā, tā bieži sanāk)
  7. Miedzinjsh

    Soda apmērs?

    Man pirms nedēļas čoms atbrauca uz angliju strādāt, darba intervija bija tikai pēc 3 dienām, tā nu mēs izdomājām, ka vajag uzkurīt. Pirmais vakars normāli pagāja un nekāda vaina, bet nākošajā rītā čoms saka, ka grib atkal uzgāzt! Uzgāžam un secinam, ka nav nekā garšīga ko uzēst un jāiet uz veikalu. Ieejam veikalā un čoms saka, ka vajag apsēsties, galva noreiba, ok čalis iedod mums savus pirkumus un iet ārā atrast kur apsēsties. Pērkos pie kases un dzirdu sauc pa mikrafoniem manu vārdu, es tik ierēcu un saku draugam, ka izklausās, ka mani sauc pa mikrafonu. Nu neko ejam ārā skatamies čoms ar salvetēm rokās sēž uz soliņa tīra asinis no zoda nost un apkārt 3 menti. (draugs esot pateicis manu vārdu un menti meiģināja mani sadabūt rokās caur mikrafonu ) Pirmais moments tāds WTF? Ko darīt! Menti nāk prasīt vai pazīstu un sāk mani pratināt. Esot bijis tā, ka čalis nācis ārā no veikala un tieši vietā kur ir flīzes izdomājis atslēgties un ar zodu pret tām atsities. Nu neko čalis 3 zobus izsita un aizrāva šamo uz ātrajiem. Slimnīcā viņam esot visu laiku prasīts vai nav lietojis narkotikas, čalis tik saka, ka nē un meiģina kaut kā notīties, bet nesanāk, jo visu laiku ārsti apkārt. Beigās pēc paša vēlēšanās esot palaists mājās un tagad čalis brauks atpakaļ uz Latviju labot zobus, jo Anglijā bez ģimenes ārsta ir jāgaida vismaz mēnesis rindās. Tuvākās biļetes uz Latviju ko varēja dabūt bija 25. novembris, a man brīvdienas sākās jau 19. Tagad esmu Latvijā a čalis sēž mūsu mājās un gaida 25. novembri!
  8. Un tu netici? Spirts ir akcīzes produkts un to nav izdevīgi liet pie alus, lai iegūtu vairāk grādus! Dabīgā rūgšanas procesā var iegūt alu līdz 10% alk. lai iegūtu vairāk grādus alum rugšanas procesā pieber klāt cukuru, no kura pēc tam iegūst spirtu!
  9. Tautas dejas FTW, esmu UK, bet esmu jau iekļauts dejotaju sarakstā ja tiksim uz dziesmu svetkiem Tautas dejas dzert ir prestiži!
  10. Esmu uk, atradu asus notebook warranty card. Nu, es ar paypal maksāju!
  11. Nu, lab pieņemsim ka man ir tā garantīja, te ir kāds kurš ir kaut ko sūtijis atpakaļ? Kam jābūt komplektā (nezinu vai neesmu kaut ko izsviedis ārā) jabūt kaut kādam garantījas lapai? Man tikai uz kompja ir šilte, vairāk nekur! Neesmu nekad krāmējies ar garantijām!
  12. Nu, es tiešām nezinu, kāpēc tad viņi man sūta to vēstuli, lai iegādajos garantīju?
  13. Nedēļu atpakaļ man atnāca portatīvais no ebay, sākumā viss gāja labi, līdz vienu dienu viņš vienkārši izslēdzās un vairs nevarēja ieslēgt. Garantīju nebiju nopircis, bet itka uz portatīva ir šilte ar 2 gadu garantīju (laptops jauns) un uz epastu atnāca vestule, lai 30 dienu laikā noperku garantīju. Tagad štukoju, ja nopērku to garantīju un pēc nedēļas pasaku, ka saplīsa, viņi taisīs? Vai ir kādi citi risinājumi?
  14. Es esmu UK un šeit viņu vares paņemt rīt, es ceru! Mans iphone 3g velk jau ceturto gadu un iet bez problēmām, tākā apple izstrādājumi mani apmierina + ja var atļauties, kāpēc ne? Iphone tu vari spaidit vienā rokā, bet galaxyjam vajag izmantot divas, kas ir milzīgs pluss! Un filmam arpus majam izmantoju ipadu, takā izmērs iphonam ir ok!
  15. Ha ha. boringa paraksts ir tik rēcīgs Rītā, laikam, sāks tirgot 5 iphone, nevaru sagaidīt!
  16. Mans iphone 3g ir kritis, ticis skrapets (nelietoju nekadus aizsargapvalkus) un lietots dienu no dienas jau kādus 4 gadus un izskatas ka jauns + iet ari bez nekadām problēmām. Bet tagad esmu izlemis pirkt jaunu, jo šodien pokerā izcēlu 2000$, visu laiku liecos uz galaxy, bet viņs ir faking liels un kabata nelīdīs Tāpēc pieturēšos pie iphone un tiklīdz jaunais būs pieejam ņemšu ciet! Cheers!
  17. Nemīz semoroka, tur viss aizies bez sarežģījumiem, mums te viena vecene aprecējās, dabūja 2k tagad jau viss iztērēts, bet nu vel tikai 1,5 gads japaciešas un varēs šķirties!
  18. Beef ir gadā mēnesis atmaksāts atvaļināums. Man tie ir 70 poundi pa dienu!
  19. Beef, gaidīju kādu spēcīgāku argumentu Šeit ir ļoti daudz angļu gan virs 30, gan 40, gan 50 un ir pat daži virs 60 un tici vai nē, viņi bieži dara to pašu darbu ko mēs, tikai daudz lenak un saņem mēnesī 1200 poundus uz rokas! Cits stāsts ir par menedžeriem, tiem maksā 25 poundi stundā un praktiski nekas nav jādara! Un angļi ir daudz laipnāki cilvēki nekā mēs un uzskata mūs par tādiem pašiem cilvēkiem kā viņi. Angļi ir tik laipni, ka vari būt 10 vai vairāk metrus no durvīm un neatkarīgi kāds anglis tur ir viņš tev paturēs durvis ko par latviešiem nevar teikt! Vel kā piemēru varu minēt basketbola spēlēšanu, anglis vienmēr tevi paslavēs, aplaudēs, nepārmetīs ja ne tā nospēlēsi bet latvijā tas ir apmēram tā - cūcene, haļava, noplauka, noveicās, ko tu dari, u.t.t.
  20. Beef, gandriz visam ko uzrakstiji piekrītu, patiesībā ir jau nosprausts datums lidz kuram šeit rukāšu (nakošai vasarai)! Doma ir pec tam meiģināt velreiz augstskolu, bet tiešām nezinu par ko iet! Bet pasaki kāpēc cilvēki tiecas pēc tās karjeras tik ļoti, KĀPĒC? Un kas no tā mainītos, ja es noliktavā norautu tos 10 un vairak gadus un tā pat justos labi? Man tas dzīvot traucētu? Par marihuānu nepiekrītu, sākumā atbraucu, pīpēju kā traks, katru dienu, tagad pa brīvdienām, ja netiek lietot alkohols uzvelku pa dūmam, pat nav doma lietot kaut ko stiprāku, bet piedāvāts ir un pieejams arī ir! Vienkārši negribu un viss!
  21. Man patīk kā cilvēki spriež par darbu ko paši nav darījuši . Bet nav ko pārmest, jo drošvien no vitējajim lohiem saklausījušis cik te grūti un kā te jāvergo, jo redz, te netrūkst pacanu kuri atbrauc uz UK un domā ka nu tik būs zelta bedre, bet gala rezultātā ir arī kaut kas jādara, bet nav jau pierasts, jo LV neko nedarīja un tik sapņoja par labāku dzīvi! Viņi jau nebrauks atpakaļ uz lv teikdami, ka bija par tizliem, lai tās jobanās sulas ieliktu būros, vieglāk tak pateikt, ka tur bija baigais uzmetiens un jāvergo un turpina kasīt kuli lv! Kāds vel vergu darbs? Mani neviens te nespieda strādāt un neliek man raut 50h nedēļā ( pats gribu, pats rauju) un lv ūdens arī nesmēlās mutē, ka nebūtu citu variantu, iepriekš strādāju elektropreču veikalā, bet sapratu, ka tas nav priekš manis, gaidīt pircējus un stāstīt vienu un to pašu bullshitu par katru preci kuru meiģini viņiem pārdot! Es nevaru nosēdēt uz vietas, vnk nevaru, man kaut kas ir jādara, jākustās, jāsporto, jātrenējas. Varbūt ar gadiem kad mainīsies domāšana tad arī kaut ko darīšu citu, bet man tagad nahuj negribas iet augstskolā tikai tāpēc, ka jāiet, es nezinu par ko es pagaidām gribu mācīties un kāpēc man mācīties to kas man neinteresē? Es jūtos ļoti labi kā tagad ir! Un jādzīvo cilvēkam ir tā, lai viņš justos laimīgs, vai ne? Bomzis atrodot 2ls būs tik pat laimīgs kā biezais nopērkot kārtējo mersi! Un varbūt jūs kādreiz sapratīsiet, ka nejau karjera dzīvē ir galvenais, ja jums nebūs veselības varēsiet dirsā to savu karjeru iebāzt! Aij, notroļojāt mani, Epix varētu būs Gign trollis 2012, viņam sanāk! Beef, diezvai tev sanāks, ja tiešām piekop tādu dzīves veidu kādu uzrakstīji, tad būsi par tizlu un vāju (tieši par kājām runa), lai uztaisītu šeit procentu un un nihuja nenopelnīsi, būsi kārtējais pacans, kurš lv stāstīs kā te jāvergo! | Peace!
  22. Ja brauc caur diviti maja jau buus!
  23. Nu pagājušo nedēļu es norāvu 52h un uz papīra saņēmu 549gbp, bet uz rokas 422! A vel nedēļu iepriekš norāvu tikai 35h (saistibā ar līgo) un uz papīra bija 359, bet uz rokas 292!
  24. Ja tev iekritis rita maiņa būs ļoti viegli samainities ar kādu no dienas maiņas. Es par naudam uzrakstiju sliktako variantu, kura rezultata saņemsi 200-250 ( ja netaisisi procentu vai stradasi rita maiņā) Man ir tā, alga videji ap 400 poundi, 60 dzivošana, 60-80 ēšana (reti kad taisu majas ēst, pārsvarā ēdu makdonaldā vai cita ieskrietuvē) 20 zaļais! Menesi neiespringstot 800 poundi var nopelnit. Vakar aizskaitiju naudu uz lvl~, 200ls ir 241gbp!
  25. jā nedēļā! Mājā 6-8 cilvēki, bet tākā parasti tiek strādāts atsevišķās maiņās liekas ka būtu 4 cilvēki mājā!
×
×
  • Create New...