Jump to content
GIGN Forum

Limpy's

Mirstīgais
  • Posts

    211
  • Joined

  • Last visited

Limpy's's Achievements

Kēkss

Kēkss (8/23)

3

Reputation

  1. Interesanta aptauja, bet es domaaju, ka gandriiz neviens no vecaakiem nezinaatu multfilmu nosakumus, ko beerni skataas cartoon network kanaalaa.
  2. Limpy's

    Studijas

    Sveiki ! Man šobrīd ir ļoti aktuāli uzzināt, vai ir iespējams pieteikties kādā no Latvijas augstskolām tagad, bet sākt studijas Janvārī. Respektīvi - vai Latvijā ir programmas, kur studijas sākas tikai no Janvāra ? Paldies jau iepriekš.
  3. /lurk off Holidays , Sick Pay Aaa, un Kaupo, slimniicas pakalpojumi, atskjriibaa no LV, sheit ir bezmaksas. Rindas, cik noprotu, nav lielaakas kaa LV, un ja runaa par gjimenes aarstiem - es pierakstiijos pie tuvaakaas polikliinikas bezmaksas un arii par apmekleejumiem nekas nav jaamaksaa. Ja runaa par rindaam - ja nav nekas akuuts, tad var naakties pagaidiit (draugam bija jaagaida pusotra nedeelja uz gjimenes aarstu), bet nu ja ir vajadziiba, tad arii tajaa pashaa dienaa vari tikt pie aarsta. Taa pat arii var tikt pie aarsta sestdienaas/sveetdienaas, jo pastaav "walk-in" kliinikas, kur nav nekaadu pierakstu un dziivaa rinda. Un jaa, Kaupo - Tava pieredze un informaacijas avoti par sho teemu aprobezhojas ar "viena tante teica", kas, diemzheel, nav iisti korekti un tevi atstaaj bleejoshas aitas lomaa. /lurk on
  4. Limpy's

    Ar Mums!

    Bija viens shuuteris, kur bija misijas apkaart lubaanas ezeram, tik neatminos, kursh tieshi.
  5. /lurk off http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/f/f5/European-cannabis-laws.png Neesmu kaut kaa biezhi (vai vispaar) dzirdeejis, ka valstiis, kuraas marihuaana jau ir dekriminalizeeta vai legaala, suudzeetos par milziigaam probleemaam probleemaam, kas buutu saistiitas ar to. Pats iisti nenodarbojos ar shiis mantas piipeshanu, jo, par laimi (vai diemzheel) man no taam dazhaam reizeem, cik esmu meegjinaajis, paarsvaraa bija nepatiikams efekts, bet man nav nekas pret to, ja citi cilveeki izbauda sho prieku, ja vien tas notiek normas robezhaas. Neredzu iisti ar ko zaaliite ir sliktaaka par alkoholu un es nekad neesmu redzeejis agresiivu, trauceejoshi neadekvaatu personu zaaliites ietekmee, ko es gan nevareetu teikt par pieredzi ar cilveekiem alkohola ietekmee. Vieniigais, ar ko zaaliite ir sliktaaka, ir tikai fakts, ka vinja ir nelegaala un tas, ka kaa jau te mineeja, padomju praati to ieliek visa ljaunuma saknes lomaa, pat nepiedomaajot cik lieli divkoshi vinji ir. IMHO - vajag dekriminalizeet zaaliiti un ielikt alkoholu tieshi tajaa pashaa statusaa (nelegaals, bet dekriminalizeets), jo galu galaa, probleema jau ir sho abu vielu pieejamiibaa. Ja gribi - bruuvee/audzee shiis mantas savaas maajaas, prieksh pasha vajadziibaam, mazaas kvantitaatees, un lieto taas savaas maajaas un nebuus probleemu (nu gandriiz). Un, par sho vielu paardoshanu/izplatiishanu uzlikt milziigus sodus. Anyhow, zinu, ka no vienas puses baigais buljlja suuds, jo tur atkal naak probleemas (bandas/diileri/etc), bet nu es domaaju internetaa par utopiju var parunaat. Runaajot par to "Koljas probleemu" un to, ka zaale ir "gateway drug" - nebuus pieejama zaale - dzers alkoholu/ostiis liimi/benziinu un taa taalaak. Nav probleema zaalee vai alkoholaa, bet cilveekaa un sabiedriibaa kaa taadaa. Vislielaakais gateway uz narkotikaam ir tavi "draugi" un kompaanija, kuraa tu uzturies. Ne jau tu viens pats savaa nodabaa saac lietot, nee, tu to dari, jo tu esi balliitee un tev ir labi, bet "draugi" saka - "Hey, gribi baliiti padariit veel labaaku ? Panjem shito ripu, buus labi". Un tad jau tikai tu pats sev vari paliidzeet vai iegaast - ar savu raksturu/psihologjisko staavokli/gribasspeeku. Ai, te var runaat daudz un dikti, bet beidzat demonizeet marihuaanu, ja pashi lietojat alkoholu, kaut mazos daudzumos. Man iisti tas neko nemainiitu, ja vinja tiktu dekriminalizeeta, bet esmu par, jo gan jau atkal liela nauda tiek teereeta uz kkaadaam tiesaam/"aarsteeshanaam" un visiem paareejiem izdevumiem, un es uzskatu, ka shii nauda varbuut tiktu teereeta kaut kam svariigaakam. /lurk on
  6. Done. Diezgan jauka montaazha tam video. Veiksmi.
  7. Tajā video EVO nemaz "normāli" neowno Iphone, bet anyway - 1. Ir jaunāki/jaudīgāki HTC modeļi, tā pat arī jaunais iphone jau ir iznācis. 2. Aizmirsti par Evo 4G, jo viņš tikai strādā CDMA tīklā. 3. Gribi E-peen ? Vai nu Galaxy Note, vai nu Blackberry Bold 9790, vai arī HTC Sensation XL, vai vienkārši "upgreidojies" uz Iphone 4s, ja vēl neesi izdarījis.
  8. Limpy's

    Ikariam

    Piedodied par offtopic, bet tik tieshaam atveertu sho topicu, jo domaaju, ka raksta cita persona. Vilshanaas :<
  9. Opaa, necereeju uz tik lielu atsauciibu, paldies. Teemu taisiiju aatrumaa, piemirsaas pat piebilst kapeec tad man ir praataa shaadu telefonu iegaadaat. Buutiibaa man ir diezgan svariigi, lai ir kamera kvalitatiiva (teoreetiski, tikai fotograafijas ir no svara) un lai ir eerti browsot internetu, ko, diemzheel, mana patreizeejaa 3-4 gadus vecaa nokija man nespeej sniegt. Protams, gan jau arii mazaas, atkariibu izraisoshaas, speeliites tiks dzenaatas, tapeec blackberry tiek izsleegts, bet tas taa, otrajaa plaanaa. Kaut kur piekriitu Pensionaara ieliktajai bildei, bet nav iistais briidis taadu mest, jo galu galaa, neesmu nekaads apple fanaats, ja buutu, tad arii shaada teemas nemaz nebuutu. "Krutuma" statuss arii iisti nav no svara, kaut vai taadeelj, ka atrodos anglijaa, un sheit katram otrajam ir "high-end" telefoni, planshetes un paareejie "Hi-Tech" agregaati. Reaali visu laiku sliecos uz HTC, jo, kaa jau Guudmens teica, savu dalju patieshaam sanaak samaksaat par aabola simbolu, bet skatoties meenesha maksaajuma plaanus, sapratu, ka dizhi liela atskjiriiba cenaa nav (vieniigi par iPhone ir jaasamaksaa saliidzinoshi neliela summa par pashu telefonu). Ak jaa, muuzika ir diezgan no svara, jo jau gadus 5 savu telefonu izmantoju kaa mp3 pleijera aizvietotaaju. Un veel viens jautaajums - tie, kas daudz izmanto telefonu bildeeshanai/bilzhu augshuplaadeeshanaa, vai vienkaarshi daudz izmanto internetu - cik MB (vai GB?) reaali sanaak noteereet meenesii ? Jo, ja skaitlis nebuus liels, tad izveele droshi vien kritiis uz HTC, jo tiks izveeleets kaads leetaaks plaans, kas iPhone nav pieejams. Visticamaak. Ak jaa - Lumpy - cerams, ka telefona izturiibu nesanaaks paarbaudiit, haha. Un jaa, citreiz "iPhone tomeer labaaks par HTC" nav pietiekami, jo varbuuut taas lietas, kas itkaa ir labaakas, man nemaz nav no svara.
  10. Zinu, ka diezgan kaitinoshas shiis teemas, bet nuu, dilemmaaaaaa. Galiigi nevaru izskjirties starp HTC Desire modeljiem (S vai HD (driizaak HD)) un iPhone4. Peec specifikaacijaam, abi liekaas diezgan liidzveertiigi, iPhone4 +/- ir neeeedaudz labaaks par HD Desire (lasiiju viena latviesha rakstu par to), bet tajaa pashaa laikaa esmu dzirdeejis daudz negatiivu lietu par iPhone saliidzinaajumaa ar Android telefoniem. Piemeeram aplikaaciju ierobezhojumu, nav iespeejas izmantot telefonu kaa WiFi karsto punktu (lai gan pagaidaam man tas iisti veel nav nepiecieshams) etc. Taatad, telefonu iipashienkiem (protams, vislabaak, ja ir bijusi saskarsme ar abiem), dodu iespeeju pakraat foruma postus un paciiniities savaa starpaa, kursh tad iisti ir labaaks. Paldies jau tagad par paliidziibu.
  11. montageddon.lv , camageddon.lv .
  12. Sveiki. Probleema man sekojosha - man vajag atrast jau laicinju nomirushu maajaslapu (man nevajag, lai vinju var pilniibaa izmantot vai paarluukot, man vienkaarshi ir jaaredz, kaada izskatiijaas pirmaa lapa). Es zinu, ka bija adrese, kuraa vareeja apluukot dazhnedazhaadas veesturiskas maajaslapas, tikai vairs nevaru atrast, kur to vareeja izdariit. Varbuut kaads zin sho lapu, kura uzglabaa maajaslapu arhiivus ? Paldies jau ieprieksh, un atvainojos par translitu.
  13. Limpy's

    Pirātisms?

    ORLY ? Teoreetisko dalju tik tieshaam tur vari njemt no vikipeedijas, tam nav noziimes, vai tu to dabuu no graamatas (lai gan man liekas, ka tas ir diezgan nereaali), vai arii no citiem interneta resursiem. Pashu PEETNIECISKO darbu (kas reaali parasti izpauzhaas ar aptaujaam un to izpeeti), to jaa, to protams jaaveic pasham. Un galu galaa, tas ZPD nekas svariigs nav. Cik nav redzeets/dzirdeets, ka ir cilveeki, kas ieliek savu sirdi un dveeseli darbaa, visu meklee graamataas un veido pats, bet galu galaa dabuu viduveeju atziimi, bet ir cilveeki, kas buutiibaa visu darbu dabuu no interneta (protams, ne nerunaaju par to, ka chalis novelk jau gatavu darbu) un tiek taalaak uz valsti, un pat ienjem tur labu vietu. Nee, nu protams, ja tu domaa pacelt pirmo vietu valstii - jaa, tur vajag (laikam jau) iespringt, bet man liekas, ka tu to nespeetu pacelt, kaut vai deelj tavas izveeleetaas teemas. Lai nu kaa - veelu veiksmi.
  14. Pašam auskaru nav. Bet viedoklis, protams, ir. Auskars ir domāts, pārsvarā, kā aksesuārs, kuru bieži vien nēsā lai izceltu kādu noteiktu stilu, kuram tu centies piederēt, vai arī vienkārši tāpēc, ka patīk. Bet pārējo viedoklis ir diezgan nenozīmīgs, galu galā, tu viņu nēsāsi ne citi. Viedokļi visiem ir atšķirīgi, līdz ar to tev tas pašam jāizlemj.
  15. Es drīzāk piekritīšu par tām problēmām ar pareizām proporcijām. Un galu galā, vai nav vienkāršāk un DAUDZ drošāk nopirkt alkoholu un piedzerties ?
×
×
  • Create New...