Jump to content
GIGN Forum

SlimyGuy

Mirstīgais
  • Posts

    37
  • Joined

  • Last visited

About SlimyGuy

  • Birthday 09/18/1993

Profile Information

  • Interests
    [color=blue]Base Builders[/color]<br />[img]http://www.bildites.lv/images/5rcwz6fdsl59689lox7.png[/img]<br />[img]http://www.bildites.lv/images/wezv2m0w76nkpi35sxz.png[/img]

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

SlimyGuy's Achievements

Nīkulis ar potenciālu

Nīkulis ar potenciālu (3/23)

0

Reputation

  1. Sveiki! Kāda ir jūsu gaume par Zēnu/Vīriešu auskaru vai auskariem? Izsakam visas savas domas!
  2. Nevajag tagat te dir... GOOGLE vis ir angļu valodā, (varbūt kautko var atrast LV valoda ,bet nu) Vaitad ir tik grūti uzrakstīt normālu atbildi un nepi... prātu? Ja nezini, izlaid nevis tagat te tēlo ahuj... varoni! (Sorry par nepilnām rupībām!) HawXz sry neko nezinu!
  3. Bļe vo cirvis, pašam rokas nau izaugušas lai kautko GOOGLE vai kaut YOUTUBE pameklēt? Esmu dzirdējis kautko par FIREFOX, kautkā varēja, apsties YOUTUBE 120% būs! Spamo vienīgi tu, raksti kautkādus smirdigus topikus, čakarē prātu!
  4. Tur arij tā lieta ka es lieku krievu valodas keyboard, ierakstu kautko notepada, un viņs man izmet šo error!
  5. Sveiki! Man ir tāda problēma ka krievu valodas burtu vieta man ir kautkādi ķeburi! Piem. dažās spēlēs kuras ir krievu valodā man krievu valodas burtu vieta ir kautkādi ķeburi! + Kad kautko rakstu notepada vins man parada sadu error! "C:\Document and Settings\Lietotajs\Desktop\test.txt" "This file contains characters in Unicode format which will be lost if you save this file as an ANSI encoded text file. to keep the Unicode information, click Cancal below and then select one of the Unicode options from the Encoding drop down list. Continue?" "Ok/Cancal" Uzpiezot OK, vins saglabajas! Pectam veru vala to failu ko saglabaju vins man rada jautajumu zīmītes! A ja piem kautkur novelku kādu NOTEPAD kur kautkas raksīts krieviski viņš man izmet kautkādus ķeburus! -----Velviens jautajums----- Tātad es gribētu izdarīt tā! Man piemeram ir iezslēgts kautkāda programa kura rādās leja pie atvertajam programam! (Var vinu kautkā paslēpt neslēdzot āra?) Lūdzu palīdzat! Būšu ļoti pateicīgs!
  6. Ja nezini kas tas ir tad lasies prom! Te neviens neprasa tavus komentārus! Ja esi tāds pajolis ka nemāki lasīt ta neraksti neko! ---------- Skaties šeit!
  7. Aizej uz SAMSUNG salonu, paprasi lai ieinstalē LV valodu... un vis būs!
  8. Cw serveri prieksh non-steam Paldies Ieiej "ŠEIT", ierigistrejies, augsa uzspied CW servers, uzspied datus, un vins teu uzgeneretos, iedos IP + RCON PW! un aiziet!
  9. Sveiki! Tātad nokačāju PHP skriptu "VOTE" Kā es viņu varu ielikt nevis jaunajā lapaspusē bet tajā pašā sakumlapā. Jo kad nokacaju vote man bija daudz to failu! Es tikai zinu kā to visu ielikt jaunajā lapaspusē, bet tad man nesanāks to visu sākumlapu pārkodēt tajā vote! jo tas aiznems ilgu laiku (+ es esmu iesācējs, takā lūdzu nevajag ar tiem "Labāk nesāc" vai ko tam līdzīgu)
  10. Cirvis, aizej uz SPORTA SKOLU un uzprasi!
  11. Tātad liekam savus dynamic portal engine un content management system nosaukumus (piem. e107, yoomla, un citus)
  12. Pats lietoju Fortumo. Iesaku visiem!
  13. Sveiki! Es gribētu zināt kā caur HTML var palaist scriptu (piem. VOTE) Es gribētu zināt to kodu! Esmu meiginajis: <script type="text/javascript"> document.write("Hello World!") </script> Bet sitas nau īsti pareizs! Es piem gribu palais caur HTML kadu PHP scriptu (protams ja tas ir iespejams) Ceru uz saprašanu, un uz labu atbildi!
×
×
  • Create New...