Jump to content
GIGN Forum

Limpy's

Mirstīgais
  • Posts

    211
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Limpy's

  1. Interesanta aptauja, bet es domaaju, ka gandriiz neviens no vecaakiem nezinaatu multfilmu nosakumus, ko beerni skataas cartoon network kanaalaa.
  2. Limpy's

    Studijas

    Sveiki ! Man šobrīd ir ļoti aktuāli uzzināt, vai ir iespējams pieteikties kādā no Latvijas augstskolām tagad, bet sākt studijas Janvārī. Respektīvi - vai Latvijā ir programmas, kur studijas sākas tikai no Janvāra ? Paldies jau iepriekš.
  3. /lurk off Holidays , Sick Pay Aaa, un Kaupo, slimniicas pakalpojumi, atskjriibaa no LV, sheit ir bezmaksas. Rindas, cik noprotu, nav lielaakas kaa LV, un ja runaa par gjimenes aarstiem - es pierakstiijos pie tuvaakaas polikliinikas bezmaksas un arii par apmekleejumiem nekas nav jaamaksaa. Ja runaa par rindaam - ja nav nekas akuuts, tad var naakties pagaidiit (draugam bija jaagaida pusotra nedeelja uz gjimenes aarstu), bet nu ja ir vajadziiba, tad arii tajaa pashaa dienaa vari tikt pie aarsta. Taa pat arii var tikt pie aarsta sestdienaas/sveetdienaas, jo pastaav "walk-in" kliinikas, kur nav nekaadu pierakstu un dziivaa rinda. Un jaa, Kaupo - Tava pieredze un informaacijas avoti par sho teemu aprobezhojas ar "viena tante teica", kas, diemzheel, nav iisti korekti un tevi atstaaj bleejoshas aitas lomaa. /lurk on
  4. Limpy's

    Ar Mums!

    Bija viens shuuteris, kur bija misijas apkaart lubaanas ezeram, tik neatminos, kursh tieshi.
  5. /lurk off http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/f/f5/European-cannabis-laws.png Neesmu kaut kaa biezhi (vai vispaar) dzirdeejis, ka valstiis, kuraas marihuaana jau ir dekriminalizeeta vai legaala, suudzeetos par milziigaam probleemaam probleemaam, kas buutu saistiitas ar to. Pats iisti nenodarbojos ar shiis mantas piipeshanu, jo, par laimi (vai diemzheel) man no taam dazhaam reizeem, cik esmu meegjinaajis, paarsvaraa bija nepatiikams efekts, bet man nav nekas pret to, ja citi cilveeki izbauda sho prieku, ja vien tas notiek normas robezhaas. Neredzu iisti ar ko zaaliite ir sliktaaka par alkoholu un es nekad neesmu redzeejis agresiivu, trauceejoshi neadekvaatu personu zaaliites ietekmee, ko es gan nevareetu teikt par pieredzi ar cilveekiem alkohola ietekmee. Vieniigais, ar ko zaaliite ir sliktaaka, ir tikai fakts, ka vinja ir nelegaala un tas, ka kaa jau te mineeja, padomju praati to ieliek visa ljaunuma saknes lomaa, pat nepiedomaajot cik lieli divkoshi vinji ir. IMHO - vajag dekriminalizeet zaaliiti un ielikt alkoholu tieshi tajaa pashaa statusaa (nelegaals, bet dekriminalizeets), jo galu galaa, probleema jau ir sho abu vielu pieejamiibaa. Ja gribi - bruuvee/audzee shiis mantas savaas maajaas, prieksh pasha vajadziibaam, mazaas kvantitaatees, un lieto taas savaas maajaas un nebuus probleemu (nu gandriiz). Un, par sho vielu paardoshanu/izplatiishanu uzlikt milziigus sodus. Anyhow, zinu, ka no vienas puses baigais buljlja suuds, jo tur atkal naak probleemas (bandas/diileri/etc), bet nu es domaaju internetaa par utopiju var parunaat. Runaajot par to "Koljas probleemu" un to, ka zaale ir "gateway drug" - nebuus pieejama zaale - dzers alkoholu/ostiis liimi/benziinu un taa taalaak. Nav probleema zaalee vai alkoholaa, bet cilveekaa un sabiedriibaa kaa taadaa. Vislielaakais gateway uz narkotikaam ir tavi "draugi" un kompaanija, kuraa tu uzturies. Ne jau tu viens pats savaa nodabaa saac lietot, nee, tu to dari, jo tu esi balliitee un tev ir labi, bet "draugi" saka - "Hey, gribi baliiti padariit veel labaaku ? Panjem shito ripu, buus labi". Un tad jau tikai tu pats sev vari paliidzeet vai iegaast - ar savu raksturu/psihologjisko staavokli/gribasspeeku. Ai, te var runaat daudz un dikti, bet beidzat demonizeet marihuaanu, ja pashi lietojat alkoholu, kaut mazos daudzumos. Man iisti tas neko nemainiitu, ja vinja tiktu dekriminalizeeta, bet esmu par, jo gan jau atkal liela nauda tiek teereeta uz kkaadaam tiesaam/"aarsteeshanaam" un visiem paareejiem izdevumiem, un es uzskatu, ka shii nauda varbuut tiktu teereeta kaut kam svariigaakam. /lurk on
  6. Done. Diezgan jauka montaazha tam video. Veiksmi.
  7. Tajā video EVO nemaz "normāli" neowno Iphone, bet anyway - 1. Ir jaunāki/jaudīgāki HTC modeļi, tā pat arī jaunais iphone jau ir iznācis. 2. Aizmirsti par Evo 4G, jo viņš tikai strādā CDMA tīklā. 3. Gribi E-peen ? Vai nu Galaxy Note, vai nu Blackberry Bold 9790, vai arī HTC Sensation XL, vai vienkārši "upgreidojies" uz Iphone 4s, ja vēl neesi izdarījis.
  8. Limpy's

    Ikariam

    Piedodied par offtopic, bet tik tieshaam atveertu sho topicu, jo domaaju, ka raksta cita persona. Vilshanaas :<
  9. Opaa, necereeju uz tik lielu atsauciibu, paldies. Teemu taisiiju aatrumaa, piemirsaas pat piebilst kapeec tad man ir praataa shaadu telefonu iegaadaat. Buutiibaa man ir diezgan svariigi, lai ir kamera kvalitatiiva (teoreetiski, tikai fotograafijas ir no svara) un lai ir eerti browsot internetu, ko, diemzheel, mana patreizeejaa 3-4 gadus vecaa nokija man nespeej sniegt. Protams, gan jau arii mazaas, atkariibu izraisoshaas, speeliites tiks dzenaatas, tapeec blackberry tiek izsleegts, bet tas taa, otrajaa plaanaa. Kaut kur piekriitu Pensionaara ieliktajai bildei, bet nav iistais briidis taadu mest, jo galu galaa, neesmu nekaads apple fanaats, ja buutu, tad arii shaada teemas nemaz nebuutu. "Krutuma" statuss arii iisti nav no svara, kaut vai taadeelj, ka atrodos anglijaa, un sheit katram otrajam ir "high-end" telefoni, planshetes un paareejie "Hi-Tech" agregaati. Reaali visu laiku sliecos uz HTC, jo, kaa jau Guudmens teica, savu dalju patieshaam sanaak samaksaat par aabola simbolu, bet skatoties meenesha maksaajuma plaanus, sapratu, ka dizhi liela atskjiriiba cenaa nav (vieniigi par iPhone ir jaasamaksaa saliidzinoshi neliela summa par pashu telefonu). Ak jaa, muuzika ir diezgan no svara, jo jau gadus 5 savu telefonu izmantoju kaa mp3 pleijera aizvietotaaju. Un veel viens jautaajums - tie, kas daudz izmanto telefonu bildeeshanai/bilzhu augshuplaadeeshanaa, vai vienkaarshi daudz izmanto internetu - cik MB (vai GB?) reaali sanaak noteereet meenesii ? Jo, ja skaitlis nebuus liels, tad izveele droshi vien kritiis uz HTC, jo tiks izveeleets kaads leetaaks plaans, kas iPhone nav pieejams. Visticamaak. Ak jaa - Lumpy - cerams, ka telefona izturiibu nesanaaks paarbaudiit, haha. Un jaa, citreiz "iPhone tomeer labaaks par HTC" nav pietiekami, jo varbuuut taas lietas, kas itkaa ir labaakas, man nemaz nav no svara.
  10. Zinu, ka diezgan kaitinoshas shiis teemas, bet nuu, dilemmaaaaaa. Galiigi nevaru izskjirties starp HTC Desire modeljiem (S vai HD (driizaak HD)) un iPhone4. Peec specifikaacijaam, abi liekaas diezgan liidzveertiigi, iPhone4 +/- ir neeeedaudz labaaks par HD Desire (lasiiju viena latviesha rakstu par to), bet tajaa pashaa laikaa esmu dzirdeejis daudz negatiivu lietu par iPhone saliidzinaajumaa ar Android telefoniem. Piemeeram aplikaaciju ierobezhojumu, nav iespeejas izmantot telefonu kaa WiFi karsto punktu (lai gan pagaidaam man tas iisti veel nav nepiecieshams) etc. Taatad, telefonu iipashienkiem (protams, vislabaak, ja ir bijusi saskarsme ar abiem), dodu iespeeju pakraat foruma postus un paciiniities savaa starpaa, kursh tad iisti ir labaaks. Paldies jau tagad par paliidziibu.
  11. montageddon.lv , camageddon.lv .
  12. Sveiki. Probleema man sekojosha - man vajag atrast jau laicinju nomirushu maajaslapu (man nevajag, lai vinju var pilniibaa izmantot vai paarluukot, man vienkaarshi ir jaaredz, kaada izskatiijaas pirmaa lapa). Es zinu, ka bija adrese, kuraa vareeja apluukot dazhnedazhaadas veesturiskas maajaslapas, tikai vairs nevaru atrast, kur to vareeja izdariit. Varbuut kaads zin sho lapu, kura uzglabaa maajaslapu arhiivus ? Paldies jau ieprieksh, un atvainojos par translitu.
  13. Limpy's

    Pirātisms?

    ORLY ? Teoreetisko dalju tik tieshaam tur vari njemt no vikipeedijas, tam nav noziimes, vai tu to dabuu no graamatas (lai gan man liekas, ka tas ir diezgan nereaali), vai arii no citiem interneta resursiem. Pashu PEETNIECISKO darbu (kas reaali parasti izpauzhaas ar aptaujaam un to izpeeti), to jaa, to protams jaaveic pasham. Un galu galaa, tas ZPD nekas svariigs nav. Cik nav redzeets/dzirdeets, ka ir cilveeki, kas ieliek savu sirdi un dveeseli darbaa, visu meklee graamataas un veido pats, bet galu galaa dabuu viduveeju atziimi, bet ir cilveeki, kas buutiibaa visu darbu dabuu no interneta (protams, ne nerunaaju par to, ka chalis novelk jau gatavu darbu) un tiek taalaak uz valsti, un pat ienjem tur labu vietu. Nee, nu protams, ja tu domaa pacelt pirmo vietu valstii - jaa, tur vajag (laikam jau) iespringt, bet man liekas, ka tu to nespeetu pacelt, kaut vai deelj tavas izveeleetaas teemas. Lai nu kaa - veelu veiksmi.
  14. Pašam auskaru nav. Bet viedoklis, protams, ir. Auskars ir domāts, pārsvarā, kā aksesuārs, kuru bieži vien nēsā lai izceltu kādu noteiktu stilu, kuram tu centies piederēt, vai arī vienkārši tāpēc, ka patīk. Bet pārējo viedoklis ir diezgan nenozīmīgs, galu galā, tu viņu nēsāsi ne citi. Viedokļi visiem ir atšķirīgi, līdz ar to tev tas pašam jāizlemj.
  15. Es drīzāk piekritīšu par tām problēmām ar pareizām proporcijām. Un galu galā, vai nav vienkāršāk un DAUDZ drošāk nopirkt alkoholu un piedzerties ?
  16. Liels paldies, palīdzēja !
  17. Sveiki ! Māsa man lūdza palīdzību, bet diemžēl es tiešām nespēju saprast, kas tur par vainu un gandrīz pats bez nerviem esmu palicis. Tātad , problēma sekojoša - Ir teksts, kas ir kopēts no interneta un dažām rindkopām tekstam fonā ir zila krāsa (skat. attēlā), ko es nemāku nonjemt, jo highlight itkā ir "none". Mēģināju iekopēt to tekstu wordpadā un tad atpakaļ uz wordu - nekā, mēģināju tā pat un pamainot fontu - arī nekā. Izdomāju izdzēsīšu to tekstu, kam fonā tā zilā krāsa un rakstīšu pa jaunu - tik un tā zils fons nāk līdzi. Ceru, ka kādam ir bijusi līdzīga problēma, un viņš ir to spējis atrisināt.
  18. http://en.wikipedia.org/wiki/Chernobyl_virus . Vēl tagad atceros, ka vectēvs aizliedza kādā konkrētā dienā slēgt iekšā man datoru, jo tas varot viņu sabojāt.
  19. Limpy's

    Zvērā 2010

    F.A.Q. Cik maksā biļete? - Biļeti varēs nopirkt pie ieejas pa 15ls Vecuma ierobežojums? - Vecuma ierobežojuma festivālam nav, bet pēc likuma nepilngadīgie nedrīkst atrasties sabiedriskā vietā pēc pulkstens 23:00, līdz ar ko var sanākt nepatikšanas ar policiju. Biļete uz 1 dienu? - Vienas dienas biļete pieejama tikai sesdienā pie kases (10Ls) Alkohols? - Ja izskatīsies manāmi iereibis, nevarēsi neko ienest, bet savādāk dažas 2l alus pudeles varēs. Alhohols festivālā? - Izlejamais alus maksās 60santīmi 0,5l, tiem kam nav 18 vai izskatās, ka nav un nevar pirādīt pilngadiibu - tie nevarēs nopirkt! Aproces? - Aproces būs tikai viena veidā, nebūs iedalīti pilngadīgie un nepilngadīgie! Beztransporta izmisušajiem - Rīga - Zvērā - Rīga 12:00 6Ls Rīga - Zvērā - Rīga 17:30 8Ls Sīkāka info un pieteikšanās http://festbuss.lv/ sākot ar 19. jūliju 21:00!
  20. Limpy's

    Ludzu Palidziet :(

    Kad aizvieto tempdecal.wad failu, uzspied labo taustiņu un ieķeksē read only.
  21. Limpy's

    Ērce

    Ja būtu palikusi galva, tad es domāju, ka to tu pamanītu, tā kā chill. Kas attiecas uz raušanu un etc figņu - nedrīkst pirms raušanas neko smērēt/spaidīt etc. Tas var izraisīt ērces vemšanas reakciju, kas nozīmētu palielinātu risku inficēties.
  22. Limpy's

    Pieredze?

    Etoloģija ir zinātne, kas pēta dzīvnieku uzvedību, par likumsakarībām tajā. Uzvedās formas ir beznosacījuma refleksi, nosacījuma refleksi, Iegaumēšana, Iemācīšanās, Instinkts,Insaits, Mēģinājumu/Kļūdu metode, Atdarināšana, un pēdējaā uzvedības forma, kas raksturīgs tikai cilvēkiem (vismaz attīstītā formā) - domāšana. Vēl ir taksijas, kas ir zemāk attīstītajiem augiem un dzīvniekiem (reakcija piem. uz gaismu, gaisu, kustībām) piem. saulespuķe griežās pret sauli)). Beznosacījuma refleksi - kaut kas tāds, ko jau iemācas pie dzimšanas, kā piem. zīšana. Nosacījuma refleksi - piem. sunis gaida ēdienu, kad sadzird ledusskapja atvēršanas skaņu, jo parasti pēc tam tu viņu baro. Iegaumēšana - lietas, ko iegaumē dzīves laikā, piem. vecāku balsis. Iemācīšanās - saistīts ar beznosacījuma refleksu, piem. ja tu sunim dod kko, kas viņam negaršo, ar laiku viņs iemācās, ka tas nav garšīgs, un viņs to vairs nemēģinās. Instinkts - iedzimti "stereotipi", piemēram, kā putni vij savas ligzdas vienādi, u.t.t., Insaits - raksturīgs attīstītiem dzīvniekiem (primātiem), piem. lai dabūtu skudras no pūžņa laukā, šimpanze izmanto kociņu. Mēģinājumu/Kļūdu metode - piemēram, kad kāmītis ievietots būrī staigā apkārt meklējot barību, uzkāpj uz sviras, kas padod viņam barību, viņš no sākuma nesaprot, ka svira izraisīja barības padevi, bet ar laiku atkārtojoties šām "nejaušajām" sviras nospiešanām, viņš saprot, ka svira padod barību. Atdarināšana - atdarina ko citi dara. T.i - novēro, piemēram, kā viņa vecāki to dara, un cenšās atdarināt. Ok, man besis vairāk rakstīt. Diezgan sviestainai viela, kaut vai tapēc, ka šīs formas ir diezgan vienādas. Un sorry, ja galīgi nesakarīgi, tam īsti nepievērsu uzmanību.
  23. Sooo, es pats spēlēju ar shadowpriestu jau diezgan ilgu laiku, un lasot dažu cilvēku atbildes uz mēdijas jautājumiem vienkārši nespēju neiesviest savu viedokli. 1 - F ! Čalīt, battlegroundos vairāk vai mazāk katrs ir par sevi (jā, ok, varbūt tu varētu dot lielāku supportu karogu nesējiem, but who cares tbh), tā kā droši var iet ar kādu specc tu vēlies. Vienīgi patreiz shadowpriesti ir diezgan... squishy (jebšu - mīksti). Damage outputs viņiem ir labs, ja tev nav tiešs kontakts ar kādu no citām klasēm... Par to tuvāk trešajā punktā parunāšu. 2 - F ! Vienīgi kačājoties tu tiksi piespiests healot instancēs (protams, ja tu vispār uz tādām iesi), bet vismaz līdz tbc laikam es ar savu shadowpriestu spēju nohealot instances tik pat labi, kā holy priesti. 3 - T/F ! Nemelošu. Shadowpriest patreiz ir bezmazvai vissliktākais dps specc arēnās. Mēs tiekam izvaroti visādos veidos. Gluži vienkārši - mums patreiz ir ļoti mazs survivability, mums nav CC abilitiji (Psychic scream neskaitās...), toties mēs esam ļoti viegli CC'ojami. Mums bursts ir pretty crap, jo reāli, ļoti lielu daļu no mūsu dmg sastāda dot dmg, bet doti ir ļoti viegli dispellojami... BET - ir cerība, jo nākamajā patchā (3.1, kuram starp citu drīzumā ir jānāk ārā) blizzard mums izrāda nedaudz mīlestību, un iedod mums nedaudz lielāku survivability, jaunu CC ability (Psychic horror (3 sec deathcoils + 10 sec disarms (kurš diemžēl tika nonerfots no 1min CD uz 2min CD))), un mums būs nedaudz lielāks burts (Devouring plague izmaiņas) un arī diezgan decent DoT protections (ja dispello VT - dispellers saņem dmg, un ja ir attiecīgie talanti ielikti , tad ja dispello VT/SW:P, tad mums atgriež nedaudz manas no dota "cenas"). Pats uz PTR iztestēju, un teikšu godīgi , 1v1 situācijās vienīgie, kas man sagādāja problēmas bija arcane mage un blood DK's. Pārējie bija vairāk vai mazāk manageable. 4 - T ! Jā, shadow talantu koks ir atzīts par labāko esam priekš levelošanās, dēļ spirit tapa, dēļ mindflay un dēļ lielāka dmg outputa par mazāku mana costu. Esmu dzirdējis, ka arī discipline ir labs specc priekš levelošanās, bet nemācēšu spriest, jo neesmu pats mēģinājis. 1.1 - Kačājoties nevāc nekādu gearu. Respektīvi, skaties kuram vairāk ir spellpower/crit/haste/spirit/intellect/stamina. Kad dabūsi 80 lvl, tad gan jau, ka pats sapratīsi, kādu gearu tev jāvāc. Galvenais - neesi stulbs un nepērc nekādu gearu @ AH, tā ir lieka golda tērēšana. 2.1 - Atšķirībā, ko tu sasniedzot lvl 80 izdomāsi darīt... t.i. - vairāk PvE vai PvP. Katrā ziņā, vienu no profesijām izvēlies kādu gathering profesiju, lai vismaz kaut kādi ienākumi tev būtu. (gathering profesijas - skinning/mining/herbalism) 3.1 - Skat. punktu 1.1
  24. Limpy's

    Tava Dzīves Jēga?

    Uhh, jādabeidz 12. klase šogad. Tad visticamāk iestāšos vai nu RTU vai LU datorzinātniekos, un ja nepatiks/pa grūtu būs, tad skatīšos kaut ko uz ārzemēm. Vai nu studēt vai strādāt, vai studēt + strādāt. Austrālja bezmazvai sapņu zeme, bet nu nav tik viegli tur iekļūt etc. Katrā ziņā par nopietnām attiecībām nedomāju.
  25. Limpy's

    Tetuvējums

    Kas tas pa stulbumu - ja nezini, ko gribi, tad netetovē. Man liekas, ka vislabākais iemesls tetovējumam ir kāda pārdzīvojuma iemūžināšāna. (emocionāls/fizisks/patīkams/nepatīkams/etc) Un tad tetovē kādu vārdu/simbolu/attēlu, ar ko tev šis pārdzīvojums associējās (protams, ne jau konkrēti un tieši, use ur imagination). Still - Try this one
×
×
  • Create New...