Jump to content
GIGN Forum

arTik

Mirstīgais
  • Posts

    11
  • Joined

  • Last visited

arTik's Achievements

Nīkulis ar potenciālu

Nīkulis ar potenciālu (3/23)

0

Reputation

  1. arTik

    Ludzu Palidziet :(

    Kā to saprast visi brīnumi? Ko tieši
  2. arTik

    Ludzu Palidziet :(

    Es noka4āju spray! ielieku vis aiziet eju New Game CS 1.6 paspeeleet pret botiem Viņš man tad iet. Jā bet kad ieeju serverī viņš nejiet. Kāpēc? Un vēl kad izzeju lauka no servera atkal NEW GAME vinjs man vairs nau bet stav parastais SPRAY LOGO lai vinjs atkal ietu NEW GAME vinjs man atkal japarliek par jaunu Kapēc tā ir?
  3. arTik

    Nesaprotu

    Kr4 Kad Es spēlēju Kādā Counter-Strike 1.6 Serverī Mani Kill es skatos kā citi spēlē un galvenais ir tas ka vinji turot peles pogu nu saujot viņiem patronas iet taisni Jā bet kad es spēlēju tad es turu man patronas iet pa gaisu un nezin kurieni ;( Kas tas ir un kpc? Lūdzu pasakiet!
  4. Kr4 Es spēlēju Serverī Mani Kill es skatos kā citi spēlē un galvenais ir tas ka vinji turot peles pogu nu saujot viņiem patronas iet taisni Jā bet kad es spēlēju tad es turu man patronas iet pa gaisu un nezin kurieni ;( Kas tas ir un kpc? Lūdzu pasakiet!
  5. Vai kadam nau tāds plugins kur var redzet kā patronas lido>>> Līdzīgu redzēju CS wos un vai kadam nau tāds plugins kur var redzēt cik HP atņem kad iešauj spēlētājam tur ar ziliem burtiem parādas
  6. nebija ierakstits tulit parbaudishu
  7. http://www.failiem.lv/list.php?i=nkptkt jāā es visu par jaunu pārliku bet tikunta nejiet varnut ir pie vainas tas ko tu saki?
  8. ķipa .sma failu kam jaatrodas Scripting mape?
  9. esmu ielicis pareizi bet tikuntā nejiet varbut kautkas cits?
  10. Kr4 man tada problema es uztaisiju serveri SH ieliki Ultimate sound pluginus visu bet kad speleju man neviens neskan kapeec Vai varbat ari tapec ka es speleju pret botiem?
×
×
  • Create New...