samuray Posted June 1, 2007 Report Share Posted June 1, 2007 Latviešu valoda - 7 Angļu valoda - 9 Dabaszinības - 9 Bija laikam vēl kaut kādas sociālās zinības, tur bija 8 un matemātikā 7 yes ielieku tev, man visur bija 9, sportā 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeteCtiV Posted June 1, 2007 Report Share Posted June 1, 2007 Nu nez, kaa nu kuram... Man piemeeram fizika nepadodas, par sleegumiem ja veel kko zinu, tad par straavas stiprumiem un spriegumiem taa ir kaa ir(nezinu apziimejumus) Kko jau es tur sarakstiju, jaacer ka bus pareizi Nu jauda sanaaca 1.32 kW , pateereeta elektroenergjija 0.66 kWh un maksa 3 santimi Mozh kaadam bij taapat? P.S. Bij 2. variants Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted June 1, 2007 Report Share Posted June 1, 2007 lat val 7 vācu val - 7 dabasz - 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vbyuer Posted June 1, 2007 Report Share Posted June 1, 2007 (edited) Pirms 2 gadiem latv.val eksāmenā bija 6 vai 7, īsti neatceros, angļu val. 9, dabaszinībās 8, sporta ieskaitē, ja nemaldos, 8 un matemātikā 8 (gadā bija 4 vai 5).Šogad, paskatoties pagājušo gadu 12. klases matemātikas eksāmenus, pārņēma sajūta, ka +3/+4 paradokss, salīdzinot eksāmena vērtējumu ar gada vērtējumu, joprojām ir spēkā. Edited June 1, 2007 by vbyuer Link to comment Share on other sites More sharing options...
BaskuSeperatists Posted June 1, 2007 Report Share Posted June 1, 2007 Kartoju pagajusogadu sitos eksamenus- Anglu val. - 9 Latv. val. - 7 Matematika - 6 Dabaszinibas - 7 Vesture - 8 P.S- wanna be nothing man kautka neticas, ka tev anglu val. eksamena vareja but 9, atceroties dienas tekstu ar tavu meginajumu runat anglu mele. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dRoT. Posted June 1, 2007 Report Share Posted June 1, 2007 par mani : latviešu valodā : 8 angļu valodā : 9 dabas zinībās : 8 Varēja jau dabūt arī labākas atzīmes, neuzskatu ka eksāmeni bija īpaši grūti kā pirms tam visi stāstīja! gl @ math and history tests Melis tu nej 9. klasē ko vari tā d***t tu ej vēl 8tajā Link to comment Share on other sites More sharing options...
PliKaiS Posted June 1, 2007 Report Share Posted June 1, 2007 Da puse te ir dabas zinību frīki , labā nozīmē! Es ceru uz kādu 6 or 7! Lat. val. - 6 Angļu val. - 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted June 2, 2007 Report Share Posted June 2, 2007 Lat. val. - 6 Angļu val. - 9 es nesaprotu, kas tu var būt grūts? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orc Posted June 2, 2007 Report Share Posted June 2, 2007 liku pirms seshiem gadiem, bt ja nemaldos tad : latvieshu vloda - 5 anglju valoda -8 dabaziniibas - wtf is datbasziniibas? ko tur maaca ? a kapeec juus nesaliidzinaat taadas fiichas kaa matemaatika un fizika ? vareetu nopontoties vismaz Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted June 2, 2007 Report Share Posted June 2, 2007 latvieshu vloda - 5 anglju valoda -8 dabaziniibas - wtf is datbasziniibas? ko tur maaca ? a kapeec juus nesaliidzinaat taadas fiichas kaa matemaatika un fizika ? vareetu nopontoties vismaz Dabaszinības = ķīmija, bioloģija, fizika, ģeogrāfija laikam. Viss apvienots 1 eksāmenā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
schnappi Posted June 2, 2007 Report Share Posted June 2, 2007 Latv val 6 anglenee 6 dabas ziniibaas 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
acido Posted June 2, 2007 Report Share Posted June 2, 2007 (edited) dabūju dabaszinībās 5, esmu diezgan apmierināts Edited June 2, 2007 by acido Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonass Posted June 2, 2007 Report Share Posted June 2, 2007 Šogad, salīdzinājumā ar pagājušo gadu bij daudz grūtāks. Link to comment Share on other sites More sharing options...
raimondz Posted June 2, 2007 Report Share Posted June 2, 2007 psst... ja kādam vajag šāgada vēstures eksāmenu, rakstiet uz manu epastu. Rītvakar visi, kas būs atrakstījuši, saņems linku iekš rapidshare, kur to uzmetīšu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
el_Moerto Posted June 3, 2007 Report Share Posted June 3, 2007 Latene - 6 Anglene - 7 Dabas z. - hvz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExtraOrdinary Posted June 3, 2007 Report Share Posted June 3, 2007 Kad liku pirms 2 gadiem, bija latval 6 dabasz - 7 anglene 9 Nesēdēju un stundām neurbos pa kladēm, tieši otrādi, bija silts laiciņš iekritis un gājām uz jūrmalu alu padzert, pačillot un bez stress uzrakstijām to ekšus Un imo bija totāls easy shit. Nākamgad laikam beidzot jāsāk mācīties, šķiet 12. beigās nebūs tāds piece of cake. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JuiCe Posted June 3, 2007 Report Share Posted June 3, 2007 Visiem tik labas atdzimes, tikai negribas ticet ka ta ir taisniba. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted June 3, 2007 Report Share Posted June 3, 2007 Ja nemācās lauku palīgskolā par traktoristu, tad labas atzīmes tajos ekšos ir pašsaprotams. Link to comment Share on other sites More sharing options...
r&r Posted June 3, 2007 Report Share Posted June 3, 2007 tos ekšus devītājā klasē tak katrs muļķis varēja uzrakstīt (un arī tie muļķi to izdarīja). īsti neatceros, bet liekas, ka man angļu valodā bija 10, latviešu valodā 8, sociālās zinībās 9, dabas zinībās 9 un matemātikā laikam jau 10. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted June 3, 2007 Report Share Posted June 3, 2007 Pirms 3 gadiem - Matene - 6 Anglene - 7 Dabaszinības - 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
EDD Posted June 4, 2007 Report Share Posted June 4, 2007 man visur bija 10, iznjemot dabaszinibas, kur bija forshi pat ar normaalu panjirgashanos par to eksamenu es tur dabuju 7. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ep1dem1c Posted June 4, 2007 Report Share Posted June 4, 2007 pagājšgad liku: Latv. val.: 6 Angļu val.: 7 Dabaszinības: 7 Matemātika: 7 Vēsture: 8 Sports: 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazda2 Posted June 4, 2007 Report Share Posted June 4, 2007 latviesu val. - 7 anglu val. - veel nezinu naw izlabots!! ganjau suudiigi !! nokaveeju 5 min ,jo kabinetu newareeju atrast dabas zin. - arii veel nez!! sodien uzzinaasu varbuut!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Shurix Posted June 4, 2007 Report Share Posted June 4, 2007 Dabas Zinības - N\V Latvieshu Val - ni Anglju Valoda - 1 starp 2 Nēeju 9.klasē Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted June 4, 2007 Report Share Posted June 4, 2007 nu tad nespamo a to tu sāc uz atvaļinājumu uzprasīties (ne jau tikai par šo postu) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now