Jump to content
GIGN Forum

JuiCe

Mirstīgais
  • Posts

    449
  • Joined

  • Last visited

JuiCe's Achievements

Uubergeks

Uubergeks (10/23)

0

Reputation

  1. JuiCe

    Latviesu Kludas

    Vispar vajadzigi teksti kur ir kludas (gramatikas), tadu kaut ko vajag. Tur vairak ka humors bildes !
  2. JuiCe

    Latviesu Kludas

    Vajadzigi , tadi teksti/bildes/izdrukas kur piemeram ir redzamas kludas stila vai savadakas tekstos. Piemers veikalos: "Krabju nujinas ar krabju garsu" Kaut ko tamlidzigu !
  3. JuiCe

    Picca

    Un tās nenormāli piesmirdina klasi. Nesaku ka viņās ir baigi labas , bet ēst jau var... ( kaķi nu gan tur nav ) Ja ,bet kā tu nezini vai tie kuri cep viņās čilli pica vai lulu , ka kāds pavārs cepējs vienkārši nepaņem un nepiespļauj tajā tavā picā ? Viss jau var gadīties !
  4. JuiCe

    Picca

    Neesmu nekad ēdis nevienu pirkto piccu . ( esmu ēdis skolas tās mazās piciņas ) Bet pārsvarā ja man gribas picu es pats uztaisu mājas kādu vien vēlos. Sanāk lētāk un vairāk , un protams garšīgāk kā neka paša gatavota
  5. Rakstīju , viņi man atrakstīja atpakaļ tieši to pašu ko atradu interneta un ,kas bij iekš adobe support saita.
  6. Kads nopirkt pamulki , esmu jau nopircis tas programmas. Viena lieta ko zin nopirkt , tas nav risinājums , nezini atbildi neraksti . janci Ja , par atru , es skatijos iekš adobe foruma tur arī daudziem tādas problēmas , bet izmēģināju nesanāk ! Tas kaut kāds gļuks ...
  7. Tātad ir programmas Adobe Photoshop cs 3 un Dreamviewer cs 3 uz pc . Bet lieta tāda ,ka nevar palaist programmas , saka ka "At this moment you can use the programe, the license has expired" , vienvard sakot license it ka ir beigusies. Meklēju google , atradu dažas vietas kur bij kāds info , bet nekas nepalīdzēja. Biju pārinstalējis programmas vairākas reizes , tas pats. Izmantoju Adobe doto programmu kaut kādu Cleaner , it kā iztīriju visu tāpat nedarbojas , tas pats errors. Izdzēsu catch.db failu , tieši tas pats. Varbūt kādam ir kāds ieteikums , vai zin risinājumu. Paldies!
  8. JuiCe

    .cc

    Kur tev nav jamaksa ? 19.99 $ maksa tas domains uz 1 gadu! The .cc domain suffix is the top-level domain (TLD) for the Cocos Islands. However, it is commonly used as an alternative to the ".com" suffix for commercial Web sites. The .cc suffix is convenient because it is short and easy to say. However, not all Web hosting companies support .cc domains and they are not offered by many domain name registrars. Therefore, it is usually better to use an alternate domain name with a .com, .net, or .org suffix instead of selecting a .cc domain name.
  9. JuiCe

    Skolas

    Tur nu gan tu kludies, tas nenozime ka cilveki kuri iet tehnikumos , apgust amatu + profesiju nevar tikt normalas vidusskolas . Varbut viniem intrese tiesi ta profesija pienemsim tur automehanikis vins apgus to profesiju + sanems vidusskolas izglitibu. Nevis nosedes ka durnis 3 gadus vidusskola un neko nebus ieguvis tikai vidusskolu. macho saka: moš tev vienkārši jau iet strādāt par automehāniķi? Ja jau tu nevari pavilkt mācības, tad ko tur daudz sevi apgrūtināt? Tu laikam iedomajies ka ta ir baigi viegla profesija ne? Tas laikam tadel , jo vienigais ko tu maki salabot ir tavs divritenis . Ja vins ies pa automehaniki vinam vien tas pats bus kas vidusskola matematika , lv , literatura , fizika , var teikt gandriz visi prieksmeti kuri ir vidusskola. Otrs , nomacisies vins tos 4 gadus , ja gribes vares iet macities par indzinieri.
  10. Mazak pie pc sedi , nebus problemas ar redzi. Kaut gan , ja tev redze jau ir tik slikta un tu vel joprojam nenesasi brilles , dabusi visu muzu staigat ar vinam. Jo redzi vairs neuzlabosi... Man pilniba vienalga vai cilvekam ir brilles vai nav , galvenais ,lai ir sakarigs cilveks.
  11. Jautajums lidz cikiem darbadienas Riga strada For life ( tribal ) veikals kurs atrodas Tallinas 83 ! Iegaju tribal.lv lapa , tur nav rakstits ! ] Varbut kads seit zin :]
  12. 1. Tev nav poh , uz viņu ? Kas viņs tev ir tāds , draugs vai kas ? Man piemēram pie dirsas , kas ar viņu notiks , viņš man nav nekas , es viņu nezinu un man nav jāzin tādi pamuļķi. 2. Domā viņu tas baigi rausta ka tu viņu esi apcēlis šeit forumā ? Tu domā ka viņš raud , kā viņu te apsaukā ? Tici man viņam tas ir poh , un tev arī jābūt tāpat .
  13. Kāds nezin kurš hostings piedāvā , vai ļauj hostēt trakerus ? Aizmirsu piebilst , ka butu labi ja pakalpojuma devēju firmai , būtu stāž, lai nebūtu tāka mēnesi vispār firma ir un pēc 2 mēnešiem vairs nebus !
  14. Tādēļ es vienmēr ņemu telefonu līdzi.
  15. Meklēju google.lv , hotscripts un vēl šur tur , bet neko jēdzīgu neatradu. Vajadzīgs sludinājuma scripts/lapa līdzīga ss.lv , zip.lv , vai http://www.tanks.lv/slud/lv/ esmu redzējis vēl lapas kuras ir līdzīgas tanks , tapēc nodomāju , ka tas varētu būt kāds open source scripts kurš pieejams par brīvu. Intresē man tieši tāds lai būtu šāds dizains lapai! Nepiedāvājiet man izveidot tādu , jo es nevēlos pirkt !
×
×
  • Create New...