Jump to content
GIGN Forum

Orc

Mirstīgais
  • Posts

    426
  • Joined

  • Last visited

Orc's Achievements

Uubergeks

Uubergeks (10/23)

0

Reputation

  1. Orc

    Gign Sejas 08

    pirmkaart man te nevajadzeetu neko rakstiit jo nebiju pasaakumaa bet man vienkaarshi prikolii ko ader raksta . "žākli off, labi? blink.gif neinteresē smirdošu zeķu īpašnieka domas," ADER NOSAUC KAUT VIENU CILVEEKA NIKU KURU INTERESEE TAVU SMIRDIIGO ZEKJU VIEDOKLIS.
  2. nopērc mikrafonu!! Nebūs problēmas ar nepamanīšanu un arī ar tautu varēsi papļāpāt
  3. veletos xslap un xslay tiesibas. Pedejā laikā spēlēju diezgan bieži un katru reizi kad spēlēju nakas izmantot to mazumiņu kas man ir un kikot ārā "ff",dažreiz gadās ka cilvēks off ir 2 min un tad ir ļoti neapmierināts ka ir izkikots. pēc xslap tiesībām vajadzība ir mazāka, bet tik un tā ir gadījumi kad vajadzētu paslepot. Parasti sudus netaisu.
  4. Orc

    Par Pelēm.

    lietoju pundurpeli, tādas kuras parasti lieto ar portatīvajiem, lai mazāk aiznjem vietas. Man ir pilnīgi vienalga ar kādu spēlēt.
  5. man liekas ka to var ar windows riiku schedule izdariit. Pagooglee ar tekstu Schedule PC to sleep vai kaut ko taadu.
  6. fcuk pakaasu savus spearus nevareeshu atbalstiit
  7. kas neriskee nevinee. puutiishu tik virsuu man ir zb tie FFH okei resursi jau ir celjaa.
  8. taaatad taa, es esmu amado netaalu bet nu diez vai vareeshu normaali atbalstiit, jo man ir 100 paladini un 40 speari un teiton knaiti kaadi 40 man ir doma ka es visus zirgus vareetu raidiit vinjam virsuu kameer shameejais uzbruuk. ko sakat ?
  9. Orc

    Travian!

    izskataas ka jaasaak draazt ffh neskatoties uz to ka mani vareetu izdraazt veel jo dziljaak
  10. Orc

    Travian!

    no riita biju diezgan izbriiniits ka pat manaa cuhnjaa man uzbruuk FFH ar 58 klubime 1627 aksmenjiem 102 teutonju knaitiem lieki piebilst protams ka vinjsh iznesa visu manu armiju
  11. ops aizmirsu par skautiem , jaaa bet nu crop es aizsuutiiju jau 4000 taakaa tanker tu jau savu dalju esi aizsuutiijis ( malacis ) .
  12. 256 spearmens heve gods bless and going to die for gludeklis in 18:03:01 hrs. at 09:41:15 o'clock
  13. juus tik man ar atsuutat to laiku kad jaauzbruuk tankerim, jo iespeejams es vinja karapulku raidiishu paliigos. Kaaa jaua vinja siteris
×
×
  • Create New...