Jump to content
GIGN Forum

sandis

Mirstīgais
  • Posts

    170
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Latvija
  • Gender
    Male

sandis's Achievements

Apgreidots geks

Apgreidots geks (7/23)

0

Reputation

  1. Tagad aizņēmos no drauga viņa veco videokarti.. :Ati Radeon 7500 family. http://h30097.www3.hp.com/graphics/radeon7500/product_info.html viņš viņu bija izmantojis iekš windows98 ;D tātad man Vajag Dabūt OpenGL grafiku, Uzlikt jau es viņu varu, bet tad ir nenormālākie lāgi. fps ir 5. Lūdzu palīdzat.
  2. Vecīt tev ir trakāk nekā man.. visdrīzāk videokarte tev ir nodegusi, nespēju tev palīdzēt, pamēģini kkur nopirk lietotu, vismaz, lai nesanāk tik dārgi..
  3. Tev viss notika aptmērām kā šeit: Pasaki jā vai nē, tad zināšu kas par vainu..
  4. Sveicināti Gignieši. tātad es meklēju draiveri priekš Intel® 82815 kuram būtu strādājoša OpenGL grafika, man pagaidām bez rezultātiem, un visu googli jau pārmeklēju... Intel mājaslapā ir rakstīts kad ši videokarte ir spējīga pavilkt OpenGL grafiku. P.S. vajag lai paspēlētu cs.
  5. man arī tā bija uz viena pc.. vaina ir tajos Hercos.. Nomaini uz lielaku skaitli, ja nemaldos man bija 60herci un arī tā gāja. ;D bet kad uzliku 85, tad viss normāli.
  6. Startupā man ir tikai "skype" un "Avg antivīruss" nu ok pārinstalēšu win, ceru kad palidzes.
  7. tātad lieta tāda. es vairs normāli nevaru pasēdēt pie datora.. man datoram no mana usera ir aizvērtas visas liekās programmas, atstāts tikai explorer.. tad kad kādas 5 min dators ir ieslēgts, tad pēkšņi kāds hako manu datoru. gluži kā caur Team Viewer, bet man teamviewer ir izlēgts. viņš man atver notepad'u un raksta ``Haa haa i hack your pc! i'm in your house and you can't stop me`` un ja es mēģinu kautko atvērt, viņš uzreiz to aizver. rakņājās man pa start'u utt.. Cerams sapratāt manu problēmu. P.S. lietoju Windows Xp, Service pack 3.
  8. ramam 4ist nevar būt vaina, jo man serverī tup dažreiz 9 spēlētāji un man rams 512mb un procis 1ghz. un bez lagiem.
  9. sveiki gignieši. juus nezinat kadu normaalu mini browseru?? tikai izņemot "Opera Mini" vinjs kkads suuds .. jūs nezinat kādu citu?
  10. chau visiem.. man tāda problēma.. es tgd mēģinu ieinstalēt mozilla firefox.. bet uzmetās errors kad palaižu setupu.. ko darīt? tur rakstīts tā "A requier .DLL file, MSVBVM60.DLL, was not found", un kur lai dabū to failu?
  11. kaa var nomainiit ieinstaleetam SQL serverim paroli?
  12. man arī tā vienreiz bij, bet izrādās bij neta ātrums vainīgs... kāds nev nets?
  13. nu nets vnk nejiet ar TCP/IP viss ok!! vnk lai nets ir..
×
×
  • Create New...