Jump to content
GIGN Forum

the best

Mirstīgais
  • Posts

    175
  • Joined

  • Last visited

About the best

  • Birthday 10/27/1992

Profile Information

  • Gender
    Male

the best's Achievements

Apgreidots geks

Apgreidots geks (7/23)

0

Reputation

  1. Labrit ir problemas ar ielogosanas ieksa IPB versija 3.3.4 Biju instalejis dazadus IPB versijas un ir viena un ta pati problema ka nevar ielogoties ieksa ka parasts lietotajs. a admina paneli var mierigi ielogoties Kas un kur varetu but par problemu?. Rekur ir kad instaleju IPB forumu System Requirements PHP: v5.2.0 or better SQL: MySQL v4.1.0 (5.0.0 or better preferred) Memory Limit: 128M or better recommended Your memory limit: 120M. You can still proceed but we recommend you contact your host and request the memory limit be raised to 128M to prevent possible issues. Pre-Install Check: Files Required Files: Failed Pre-Install Check: PHP Extensions PHP Extensions Overview: Warnings DOM XML Handling (libxml2): Passed GD Library (gd): Passed Reflection Class (Reflection): Passed SPL (SPL): Passed OpenSSL (openssl) Recommended: FAILED (Click for more info) JSON (json): Passed
  2. Labdien visiem tātad es vēlētos uzzināt ka var uztaisit lai rāda šādu te bildītes cs'a iekš score tabulas. Bilde šeit. http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=113651869 Tātad pats es ar izmantoju steam cs bet draugan rāda tādas bildes un līdz ar to viņš redz kurš ir ar steam serverī un jautāju viņam bet viņš jau ir aizmirsis kā to dabūt gatavu. Un tāpēc jautāju jums. Jo iekš TF2 man rāda tādas bildītes bet cs'a nē
  3. Nu kads tad var palidzet atrisinatso problemu
  4. ka jau es tev teicu man jau ir tie failie salikti atieciegas mapes un tapat met to fatall error un es ar cs serveru taisisanu un turesanu nodarbojos jau 4 gadus.
  5. to doma to wall_puff1.spr ielikt taja sprites mape ???? ja tu to doma tad man jau vins tur ir un tapat met to erroru un paradijas ari otrs errors kad sledzu ieksa serveri screen:
  6. Labs vakars tatad man ir problemas ar gunxp serveri visu esmu uztaisijis bet kad starteju serveri tad man uzmet fatall error un kura zino par wall_fuff1.spr siikak ir apskatams bilde par erroru. gunxp.bmp Ka so fatall erroru var noverst???
  7. Labdien es velejos uzzinat ka var uztaisit lai man weba stati automatiski apdeitojas no teiktaja laika pat tad kad es neesmu majas pie PC un es turu serveri un web ar visiem PS statiem uz local pc savadak jau zb visu laiku jatupj majas ir lai varetu katru dienu update status.
  8. tas neko nedod vsp tapat var pust bez apstajas.
  9. Labdien es gribu uzzinat kas tas par spray bug ir ka var pust visu laiku bez apstajas cik vien gribu, bet citos serveros ta nau un pat tads plugins nau ielikts ka varetu visu laiku pust spray. Tapec ludzu palidziet man izlabot so bug un kada veida es varu vinu ari izlabot lai nevaretu pust visu laiku vinu.
  10. nu nezinu es to stepsize nekad neesmu izmantojis ka tikai sv_airaccelerate un sv_accelerate u n bez sv_accelerate nau oespejams tik ara no jail nu taka uz sienas malas tie augsa hz ka vinu var nosaukt nu taka pats uzlec aigsa itka.
  11. Tad vsp kads var palidzet man atrisinat so problemu lai man surf serveris stradatu pilniba perfekti
  12. nu nau tev jau tiko teica ka nayu neviena normalu anticheats iznemot VAC
  13. Labs vakars visiem. Tatad esmu saskaries ar problemu ka man serveris pats no sevim ka es uzlieku sv_accelerate 999 ta man vins momentali par met atpakal no 999 uz 5 un lieku kadu skaitli gribu ta 5 vieta vins parmet atpakal uz default 5 hz kapec esmu vairakas reizes parinstalejis server failus un addons bet neka nelidz un esmu visus pluginus un server failus izskatijis bet neka vienigais kur ir rakstits tad tas ir ieks server.cfg faila. Ceru ka kads no jums kurs labak sajedz no surf servera vares man palidzet SCREEN:
×
×
  • Create New...