Jump to content
GIGN Forum

KeeP oFf

Mirstīgais
  • Posts

    177
  • Joined

  • Last visited

About KeeP oFf

  • Birthday 02/19/1994

Profile Information

  • Gender
    Male

KeeP oFf's Achievements

Apgreidots geks

Apgreidots geks (7/23)

1

Reputation

  1. KeeP oFf

    Sony Vegas

    Jēga ir tāda kad google to ierakstot, tu dabūsi vegas pro 9 + crack.
  2. Tu tā domā vai kur lasīji ? Nevar taču spriest tikai pēc tā ka uz OSX nav, tāpēc arī uz linux nebūs.
  3. KeeP oFf

    Sony Vegas

    http://www.google.lv - Vegas Pro 9 torrent. Ja tu parasīji tādu jautājumu, ceru ka nesekos nākamais jautājums ar ko palaist .torrent tipa failu.
  4. Labvakar. Ir gadījusies diezgan dīvaina lieta. Pirms steam ziemassvētku izpārdošanas varēju normāli lejuplādēt spēles ar ātrumu +4mb/s. Tagad dienā/naktī maksimālo ātrumu ko es varu izpiest ir kādi 300kb/s. Bet tai pašā laikā kad lejuplādēju torrentus no arzemēm tad ātrums ir +2mb/s. Varbūt kādam ir ieteikums kā tikt no šī murga ārā. Internet connection: Cable/Fiber > 10M Download region (kurus esmu izmeiģinājies): Sweden Germany - Frankfurt Russian - Central Ā un acerējos vēl kautko. Kopš pagāšnedēļas ir sācis mesties dīvains errors kurš kādreiz man nekad nebija izmeties - The steams servers are currently too busy to handle your request. Please try again in a few minutes. Rītā un Naktī šis murgs notiek, neticu ka ir tik noslogots. EDIT 23:10 - Ik pa laikam pat suspend ir. Skatījos uz ātrumu pat nokrita uz 26kb/s. Pāris stundas atpakaļ vienu spēli ar tādu ātrumu lejuplādēju. EDIT 23:27 - Uzliku uz Finland. Nu bišķīt labāk 1.1mb/s. Bet tāpat mani šis rezultāts neapmierina. Pagājušajos ziemassvētkos un citās šāgada lielajās izpārdošanās kas tamlīdzīgs nebija novērots. EDIT 9:03 - Lejuplādēju spēli tagad ar 1.8mb/s. Beidzot normāls ātrums.
  5. Pff dabūju divus - 50% borderlands kuponus.
  6. Tas noteikti ir barošanas bloka ventilators. Man arī tā kaitinoši pa visu izstabu kādas 3min rūc. Man jau otrais gads iet ka viņš tā dara. Neliecies zinis. Tur ar putekļiem nav nekāds sakars, jo es viņu iztīriju perfekti. Oktobrī man tā skaņa nebija, a nesen mainiju termopastu un barošanas bloku ņēmu nost no keisa, un pēctam kad visu saliku back tas maita sāka atkal rūkt.
  7. Vai sarukšanas momentā tev STEAMĀ kāds čatā ko uzraksta ?
  8. Ieej zombie moda konfigurācijā, tur jābūt iespējai atslēgt. Lasi komentus kas ir klāt komandām un atradīsi īsto.
  9. Sveiki. Kāds varētu pateikt kā varētu uzlauzt/atslēgt vai kā savādāk - BITLOCKER. Sanāca tā kad uzliku flashkĀM paroli. Jā viss okey. Kad vienā dienā tas pi**** sāk prasīt kautkādu atkopošanas atslēgu. Cik noprotu tā ir tā garā šifra atslēga ko viņš iedeva kad veiksmīgi bija uzlicis paroli. Un tā šifra atslēga ir USB flaškā iekšā tikai nelaime ir tāda ka es viņu iekopēja teksta dokumentā. SLĒDZAT TĒMU CIET. IZDARĪJU PAVISAM VIENKĀRŠU SOLI. FORMATĒJU.
  10. KeeP oFf

    Gta V

    Mans rakstītais @ UOC.
  11. Uzzini mātes dēla modeļa numuru, uzgooglē un atradisi INFO. Modeļa numuram vajadzētu būt uz mātesplates virsū. Vai ari velc EVERESTU.
  12. Jau ieprieksh atvainojos par off-topic ! Manos serveros AUTOBUY exploits ir uzstadits pareizi. Un ja tu sanem banu tad viss ticamak ka lieto Spawn configu kursh ir liks.
  13. Kas tās pa muļķībām. Viss drīzāk ka kāds ar AUTOBUY exploit krašo nost.
×
×
  • Create New...