Jump to content
GIGN Forum

AntiDepresants

Mirstīgais
  • Posts

    147
  • Joined

  • Last visited

AntiDepresants's Achievements

Advancēts malacis

Advancēts malacis (6/23)

-260

Reputation

  1. m3rsy izprovocēja! Neko darīt, kaitina tādi. Bļe es neko negaidīju gaidīju tikai ticat vai nē, kāpēc nē un kāpēc jā, bet nē atkal sāk runāt par citu tēmu!
  2. Nē xp ir atriasināts Bet pasaules gals vēl nav Galvenais bija temats vai jūs šitajam vecim ticat. Es viņa teorijai ticu, bet tas vecis visu nav precīzi izskaitļojis, tas būs bet nešinī 2012 datumā! Viss esmu runājis
  3. blindmind nu sakrāji pietiekami daudz foruma postus, kas tu kļūs ipar foruma OPI
  4. Kas tur idiotisks, jautājums tikai tāds kurš tic tādam pasaules galam un kurš nē. Vot i viss jautājums ato ko jūs te paužat savus tukšos postus. Cilvēks izsteica savu zinātnisko pētījumu, un viss. Kas jums vispār prasīja mani apdirst, te tika ielikts posts lai jūs vienkārši noskatītos video, nejau lai izlemtu cik es esmu stulbs. Noskatījies nenoticēji un čau vis pis prom. Nē vaig kautko iepixāt un salikt mīnusus pakaļdarinātāji b le! Normāls forums jau no tukšas pixāšanas nesastāv tikai! Un psasaules gals piemeram es uzskatu ka tāds būs un cilvēks pats viņu iznīcinās. Thats it! Nepatīk nelasat pisat nahuj. Visa atbilde, kuru no teksta rakstīta nesapratāt?? Es ja neko nejēdzu un nesaskatu topikā es nemaz i nelienu iekšā, te vairāk kā puse pat nenoskatījās šo video, līdz galam, vai tiešām te visi dzīvo tikai virtuālajā pasaulē? Un par bukuriem, tie priekš gudrajiem un aukstākajiem jau ir uzstaisīti. Tāpat kā PSRS kara laikā Latvijā sacēla bunkurus nevienam to nezinot!!
  5. Tad man labāk patīk Vanga nevis, babuļa ar ledusskapi!
  6. Nu okei ja tu nedzer un nepīpē tad sanāktu tie 700Ls
  7. Kas noskatīsies līdz galam un ir kautcik zināšanas, tas varēs kautkādu normālu viedokli uzrakstīt, nevis sīkie te salāsās un pļūtī visu pēc kārtas. Man vairāk patika par piramīdām, ka piramīdas izrādās cēla lai pasauli izglāptu.
  8. un Natural es neguļu miskastē, un plus man pašam ir ģimene, un es to stāstu iz dzīves, es neko neizgudroju uz savu! Es saprotu ka Superrembo ir tāds kā pārrauts ķedes posms dzīvē, un nevar pagaidām savākties, jo nevar izlemt kā pareizāk darīt. Bet tādos brīžos Superrembo parasti ir jāiet pie tuvākiem cilvēkiem (vecākiem) prasīt padomu un viņi labāk zinās kā darīt, nevis šeit forumā prasīt cilvēkiem, kuri paši vēl nav nevienu sīko audzinājuši!!!
  9. Beidz seedeet forumaa, un spaideleet pogas, un tad nebus nekadas probleemas akksts! Puika veel esi, un siikos veel mo4ii auksa logiski ka vecene tadu negribees!
  10. Nujā man ar pa dārgu. Smogs, kas tev nepatika manam aukstāk minētajam piedāvājumam? 28Ls
  11. Jā es tikko izlasīju vienu postu starp šīm un sennheiser, šīm austiņām jo tālāk iesi no bāzes stacijas jo lielāka šņākoņa būs. Nu lētākais no sennheiser bija šitais http://www.vertucata...roductId=150499 Nez ņemt līzingā laikam nāksies. blindmind vari šinī posta neietirst liekus vārdus??
  12. Bāāc forši, a kāpēc es salidzini.lv atradu austiņas kas maksā virs simts Ls, tur kautkādi krutāki navaroti ira?? Bet vispār paldies par info, šīs pirkšu!
  13. Es gribēju uzzināt jūsu viedokli? Es ar viņām varēšu staigāt līdz 100 metriem un dzirdēt muzānu kas skan no datora? Vai šīm austiņām būs laba skaņas kvalitāte, vai atālumam būs nozīme skaņas kvalitātei?? Apraksts http://audiovideo.lv/22468 l
  14. Super rembo, tad jau laikam tev viņas vāverīte tikai patika Gan jau sievai nepatika ka tu sēdi un spaidi pogas!
×
×
  • Create New...