Jump to content
GIGN Forum

snoopfrog

Mirstīgais
  • Posts

    187
  • Joined

  • Last visited

About snoopfrog

  • Birthday 04/08/1993

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Gender
    Male

snoopfrog's Achievements

Apgreidots geks

Apgreidots geks (7/23)

29

Reputation

  1. Gan jau, ka tas ir kaut kāds piramīdas paveids caur interneta veikaliem. Tev gan jau būs jāpiesaista cilvēki, kas caur tavu referāli pērk kaut kādus no Polijas ievestus sūdus. Par to tu saņemsi bonusa punktus, lai varētu pirkt tos pašus sūdus.
  2. Cucinj, es gan pārējos seriālus neesmu redzējis, bet noteikti iesaku Twillight Zone. No aptuveni 60 sērijām, ko noskatījos teju visas tur augstu kvalitātes un oriģinalitātes latiņu + veiksmīgi uztur creepy atmosfēru. Seriāls ir klasika kas vienkārši jāredz. Nav brīnums, ka tik daudzas filmas aizņemas idejas no šī seriāla. Es gan runāju par 60to versiju, 80to versiju neesmu redzējis.
  3. Viss ir vienkārši - Gulbim tā ir rīta spēle Kalifornijā, mums vakara.
  4. Atbildes petīcija no cehs.lv http://www.cehs.lv/wp-content/uploads/2013/02/iniciatiiva.jpg
  5. snoopfrog

    Iesakam Mūziku

    Pēdējā laikā aizrāvis Astor Piazzolla: http://www.youtube.com/watch?v=EHHDuT5wIDU Līdzīgā noskaņā Zappa rock
  6. Alekss no Clockwork Orange. http://basementrejec...ge-droogs-1.jpg Doplera efekts http://2.bp.blogspot...2-01_224449.jpg
  7. snoopfrog

    Lasāmvielas

    Es vienmēr esmu gribējis izlasīt brāļu Strugatsku "Pikniks ceļa malā". Pirms pāris mēnešiem meklēju grāmatnīcās, bet nekur nebija. Grāmata ir pieejama internetā krievu un gan jau ka arī angļu valodā, bet tāds variants neder, jo nav caur ko lasīt. Tātad, ja kāds ir nesen manījis grāmatnīcā vai arī gatavs man pa dažām naudiņām nopārdot šo grāmatu angļu vai latviešu valodā, tad būšu ļoti pateicīgs.
  8. Es šobrīd esmu Dānijā, te par to varētu 3 ādas noplēst. Netālu ir bodīte, kur arī veic riteņu remontu, bet nu brīvdienās te nekas nestrādā, tāpēc nevaru iečekot cenas.
  9. Jautājums tiem, kam ir kāda pieredze šajā- ir reāli ritenim pamatīgu astotnieku pašam iztaisnot, lai ritenis būtu lietojams? Vai arī nav nemaz vērts ķēpāties un bez jauna diska pirkšanas neiztikt?
  10. BTW, nedaudz iekrāju naudu un izlēmu, ka jaunnedēļas sākumā visticamāk tiks iegādāts http://www.1a.lv/special/akcijas/dell_vostro_3550_portativais/12969382/ Izskatās, ka tur ir viss, kas man vajadzīgs-15 collas, i3 procis, ne-iebūvētā videokarte, 7,2 rpm cietais un baterija arī normāli tur. Imho labs pirkums
  11. Es ticu, ka jums zajebal šādi topiki, bet es tiešām gribētu dzirdēt jūsu viedokli par mana pēdējā posta datoriem un jautājumiem. Vispār kuras portatīvo firmas ir atstojs un kuras ir cienījamas. Tam acerim iekšas imo labas, bet man tantes māsas meitas brālēna paziņas fitnesa trenera dēls teica, ka Acers ir dranķīga firma, kā arī tie datori daudz karst un plīst.
  12. Rakstot virsrakstu es atcerējos par šo brīnišķīgo arhaismu kompjūters, kuru vēljoprojām izmanto mana vecmāmiņa un pensionētā kaimiņiene, nojautu, ka kāds piepisīsies par to vārdu. Par tām collām aizmirsu pieminēt, ka vēlams ar 15 collām. Anyway šobrīd skatos uz šiem diviem laptopiem: http://emobile.lv/lv/products/2/109/1575 http://www.xnet.lv/index.php?zoomid=304561&kas=Acer-AS5750G-15.6%26quot%3B-HD-LED%2C-Intel-Core-i3-2350M-2.3GHz%2C-4GB-RAM%2C-500GB-HDD Man jau tas Acers liekas labs, ko sakat? Un vispār laptops un AMD iet labi kopā? Par savu dekstopa AMD nesūdzos, nez kā ir ar portatīvajiem?
  13. Ko jūs teiktu par DELL Vostro V131. Izskatās smuks, plāns,viegls un vēl baterija labi tur. Tākā geimošana nav prioritāte vai šis būs normāls variants?
  14. Man ar portatīvajiem nav bijusi īpaša pieredze tāpēc lūdzu jūsu palīdzību laptopa meklējumos. Principā dators domāts priekš studijām, tāpēc man nevajag ūbergaming laptopu, tomēr būtu jauki, ja uz viņa varētu palaist Civilization V vai Bioshock. Kā ir ar tām intel videokartēm? Viņas vispār spēj pavilkt kādu spēli? Skatos uz šiem diviem datoriem: http://www.1a.lv/dat...x54hr/10740791/ http://www.1a.lv/dat...hr_i3/10744525/ Jautājums - vai ir vērts Celerona vietā piemaksāt tos 40 latus priekš i3, ja es netaisos darbināt uz datora nekādas resursprasīgas programmas un jaunākos geimus. Protams, vēl svarīgs ir baterijas darbības laiks, kas augstākminētajos linkos sūkā pimpi (tikai 3 h). Budžets ir ap 320 latiem.
×
×
  • Create New...