Jump to content
GIGN Forum

jonass

Mirstīgais
  • Posts

    855
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by jonass

  1. Šodien iegādājos portatīvo datoru, kuram standartā jau ir ieinstalēts Linpux Linux! Ok. Ieslēdzu datoru un pamazām meklēju kādu manuāli kā to Linpus Linux var dabūt pie dzīvības utt, bet nekā - ir tikai disks ar programmatūru i vso, nekāda manuāļa par šo tēmu. Kā man viņu izdzēst ārā ielikt iekšā windowsu?
  2. jonass

    Programmēšana

    a uz 4 par velti nevar?
  3. jonass

    Programmēšana

    Kāds var kautko tādu izpildīt? Nu kautvai pirmos 6. 1. Sastādīt programmu 5 matemātisko darbību (saskaitīšana, atņemšana, reizināšana, dalīšana, kāpināšana) prasmes pārbaudei. Programmai jāizpilda sekojoši nosacījumi: 1) Programma pieprasa rēķināšanas apjomu (piem. līdz 20 vai 100 vai citu), 2) Pieprasa grūtības pakāpi (piem. rēķināt tikai saskaitīšanu un atņemšanu, vai arī klāt reizināšanu vai arī dalīšanu vai arī kāpināšanu), 3) Ņemt vērā sekojošus apstākļus: nedrīkst piedāvāt atņemt no mazāka lielāku skaitli, nedrīkst piedāvāt dalīt skaitli ar skaitli, ja dalījums nav vesels skaitlis, kā arī nepiedāvā dalīšanu skaitli pašu ar sevi un ar 1, kā arī 0, 4) Skaitļus aprēķiniem ģenerē programma kā gadījumskaitļus, ieteicams to organizēt ar funkcijas palīdzību, 5) Nodrošina nekorektu datu ievades pārbaudi, t.n. ja pieprasītā skaitļa vietā ieraksta tekstu vai ko citu, tad par to informē lietotāju un pieprasa ievadīt atkārtoti, 6) Skaita pareizās un nepareizās atbildes un beigās par to paziņo, kā arī dod vērtējumu (Jums vajag izdomāt vērtēšanas sistēmu un realizēt to programmā), 7) Rēķināmo piemēru skaitu var pieprasīt programmas sākumā vai arī viena piemēra beigās programma piedāvā turpināt uzdevumu risināšanu nospiežot kādu taustiņu, piem. ?Y? vai ?y?, ja nospiež kādu citu ? programma beidz darbu, 8) Visas notiekošās darbības, jāreģistrē tā saucamajā LOG failā, piem. failā ?darb-log.txt?, 9) Programmai jābūt ?optimizētai? ? t.n., ka viendabīgu darbību izpildei, pēc vajadzības, jāraksta apakšprogrammas ? funkcijas vai procedūras. Programmā nedrīkstētu atkārtoties līdzīgi programmas bloki vairākas reizes, 10) Pēc iespējas izvairīties no LABEL lietošanas, 11) Pārdomāt - vai dažādu mainīgo nosaukumiem nebūtu lietderīgāk izmantot masīva elementus, 12) Pārējos elementus programmā lietot pēc vajadzības, tas attiecas t.sk. arī uz vizuālo noformējumu (darbs ar grafiskajiem operatoriem), citas programmas papildus iespējas, 13) Radošais uzdevums: izdomāt un realizēt programmā funkcionalitāti vai vairākas funkcionalitātes, kas augstāk nav aprakstītas.
  4. Kad sākās un kad pie velna beigsies Hamaleonu rotaļas?
  5. eju uz sporta zāli, parasti skraidot, trenējoties, visas huiņas aizmirstas
  6. jonass

    Nba Spēle

    http://atdhe.net/5550/watch-boston-celtics...eland-cavaliers atdhe.net vispār baigi laba lapa, khl spēles arī rāda.
  7. ja ārā auksts tad abas kabatās, ja nē, tad tikai 1.
  8. jonass

    Jupis

    viņa mamma droši vien ir viņa tēva māsa.
  9. jonass

    Spēles

    Tākā rīt ir skolotāju diena, tad manai klasei vajag kautko izdomāt kā nodarbināt skoltoājus, varbūt kāds zin kādas spēles vai vispār kautko interesantu un ne pārāk pazemojošu?
  10. jonass

    Lockerz.com

    [email protected] tāpat spams tikai uz to pastu nāk, nekam citam nav derīgs.
  11. Vai kвds kurр labi pвrzin vвcu valodu, varзtu iztulkot man рos 2 dzejoпus? Man uzdeva mвjasdarbu uzrakstоt dzejoli, bet nu es neesmu tik gudrs vвcu valodв un vзl sыdоgвks dzejnieks, tвpзc atradu internetв kautko, bet nu pilnоbв jau nesaprotu, kas tur ir rakstоts. Ferien, Freizeit, Erholung, auch genieЯen kцnnen, ohne Hetze und Druck. Ferien verfliegen schnell. Nur grenzenlse Langeweile lдsst sie ewig dauern. un forрais googles tulkojums.. Brоvdienas Izklaides, atpыtas, var izmantot, bez uzbudinвjums un spiedienu. Brоvdienas iztvaikot вtri. Tikai grenzenlse Garlaicоba Tie varзtu veikt uz visiem laikiem.
  12. jonass

    Bolt

    visiem jau sen zināms ka Bolts ēd vecmammas zapti un tāpēc ātri skrien, lol.
  13. jonass

    Erepublik

    welness 100 skill 4, cik maksāsi?
  14. jonass

    Tv Reklāmas

    un bija vēlviena forša, bet nevaru atrast.
  15. jonass

    Erepublik

    kur var pieteikties tavai armijai?
  16. jonass

    Erepublik

    http://www.erepublik.com/en/referrer/ponijs atdošu tev 2 gold'us !
  17. jonass

    Erepublik

    un rīt atkal būs rīt?
  18. jonass

    Erepublik

    cikos man viņš maizi ēdīs? es atbraucu uz Indonēziju, bet welness nokrita uz 39,3.
  19. es arī labprāt uzspēlētu, itkā meganūbs neesmu, pāris mēnešus jau spēlēju.
  20. jonass

    Erepublik

    eu, kā tur bija, ja reģistrējas caur ielūgumu, tad 5 lvlā dabū 5 goldus? ja tā, tad es savus nedabūju.
  21. jonass

    Erepublik

    āāā, man vajag maizi, atsūtat kāds. niks - ponijs
  22. jonass

    Potītes Fiksators

    cik lasīju par zeķēm, saka ka tie ir kakas un sporta veikalos labāk nepirkt, bet pirkt ortopēdijas lietu veikalā.
×
×
  • Create New...