Jump to content
GIGN Forum

EDD

Admin
  • Posts

    2380
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by EDD

  1. karoče Ziediņš, pidiņš, kaut kur noziedēja, izskatās, ka ar mani nemīsies pats normāli darbā aizkavējos, tagad izbraucu no mājām. ~80km cauri Bauskai - vajadzētu galā būt ap 22iem. tikai davai PZL kāds atsūta man instrukciju, kā atrast burziņa vietu, braucot caur Bausku - sms 29140308 vai meilā elapins iekš gmail vai tepat forumā PM.
  2. sveiciens fuj1. žēl, ka netiks redzēts, bet kā tik tikko pēc abu kāju salaušanas atguvies cīņu biedrs, vēlu jamam drīzu atlabšanu.
  3. Ok, Ziediņ, tieši cerēju, ka vēl kāds atradīsies, tik man pasūdīgs mountainbaiks (vismaz šaurās riepas, bet tomēr), tā kā nekāds ātrais nebūšu - ap 30 km/h. toties vismaz camelbacks būs uz muguras. bReeTz, tā nu sagadās, ka esmu gan pārliecināts veģetārietis, gan nelietoju grādīgos, pie tam pats vedīšu paiku gan sev, gan, cerams, arī citiem, bet tas mani neapturēja bencikam uzreiz aizripināt tos LVL5, tiklīdz kā izlasīju threadu. ja brauc, tad solidāri piedalies kopējā katlā, punkts. un bencika attieksme ar naudas nevākšanu uz vietas ir 100% pareiza, un to zinās jebkurš, kuram jelkad nācies līdzīgi burziņus rīkot. Ali, ceru, ka būsi, un mūziku liksi, jo esi viens no retajiem, kuri šajā ziņā nepievils
  4. paldies bencik par organizēšanu! braukšu ar velo piektdien vakarpusē no Rīgas, un telti/guļammaisu nevilkšu to gabalu līdzi, tāpēc pretendēju uz pakaļējo sēdekli kādā mašīnā.
  5. EDD

    Man Ir Jauns Elks

    man gan nešķiet, ka tas būtu trollisms, lai gan pirms 2 nedēļām, kad skatījos to lapu, sīkāk nepapētīju.
  6. EDD

    Lūgums

    Neņem vērā tos tirliņus, bet dod vienu konkrētu, pamatotu iemeslu, kāpēc tu vēlies, lai serveri tiek izņemti no saraksta. Patlaban tu esi norādījis iemeslu: "viņus ielika komūns". A kāpēc tas ir slikti, ka tavi serveri ir publiskā sarakstā, pat ja tas nebiji tu, kas tos tur ielika? Tas taču piesaista vairāk spēlētājus - un vai tad jūs tieši to nevēlaties?
  7. Ali deva ziņu, ka viņš piektdien visticamāk nebrauks - laikam sestdien. Tagad ir viens ārkārtīgi svarīgs jautājums - vai kāds jau tagad var pateikt, ka sestdien no rīta brauc uz Rīgu/būs spējīgs mani aizvest līdz Talsiem?
  8. +1. Ja kāds var savākt mani (OK, un mani un r&r) piektdien pēcpusdienā no Rīgas, neaizmigšanu pie stūres garantējam un, pats par sevi saprotams, ar uzviju nokompensēsim savu daļu benzīna.
  9. vairākus gadus, heh, viņš taču tepat '09 vēl bija šķiet, pirms gada ap šo laiku viņš nebija Latvijā, bet vispār jā, es viņam tieši taisījos uzdzindzināt
  10. runājot par paiku, es sev ņemu dārzeņus, augļus u.tml., so if anybody else is into that nasty shit, piesakieties tagad, iepirkšu pavairāk, un norēķināsimies uz vietas. Ja neviens nepieteiksies, tad pērku tikai sev un otrā dienā varēsiet siekaloties par labu ābolu vai gurķi uz pohām
  11. Bencik, dzeramnauda, kas mazāka par 10% no sākotnējās summas, var tikt uztverta par apvainojumu, vismaz saskaņā ar sabiedrībā vispārpieņemtajām publiskās apkalpojošās sfēras atlīdzināšanas normām! Tātad, ja par 3 Ls pamatsummu pārskaitīji Ls 3,03, tad tagad tu esi Kristai parādā vēl vismaz 27 santīmus, tas ir, ja viņa vēl PAPILDUS negrib no tevis kādu sāpju naudu par morālo kaitējumu. Un Krista, tā kā, ņemot vērā, ka jums ar benciku šajā jautājumā bija mutiska vienošanās, iesaku Tev vēl papildus piemērot viņam likumiskos soda procentus 0.5% dienā, saskaņā ar Civillikuma ceturtās daļas septīto apakšnodaļu.
  12. Ali, tā kā man tas pats variants, sestdien pa dienu jābūt atpakaļ, tad, ja tu brauc pats, piesakos ar tevi turp-atpakaļ, līdzīgi kā '09 Ieskaitīju kristai 2 ls. Tā kā vēl viens uz-vietas-maksātājs varēs turpat arī man atdot (Registretais/kāds cits?). tests netiek?
  13. EDD

    Epilācija

    Runājot par skūšanu, atceros, ka sen atpakaļ skatījos dokumentālo raidījumu par negadījumiem ar cilvēku ģenitālijām, ar kuriem ārstiem nācies saskarties, un jau pašā sākumā kāds ķirurgs teica aptuveni: "90% of all genitalia-related accidents can be summed up with the patient telling us "I just wanted to shave down there!""
  14. Misis vēlas uzlikt tetovējumu, diezgan palielu. Vai kāds zinātājs PZLZPZLZLZLZ!!!1!!11!one!11eleventy-one!1!!sin(π/2) var ieteikt pazīstamu, labu mākslinieku Rīgā vai Rīgas apkaimē (vislabāk - kura darbi būtu apskatāmi www)? Jau iepriekš no sirds pateicos.
  15. EDD

    Htc Stuff

    zvana un audio kvalitāte ausī ir pat ļoti laba. Desire skaļrunis gan, atzīstu, nedaudz iesūkā (ir tomēr arī sliktāki dzirdēti). Bet tā kā es neesmu 13-gadīgs āksts, kurš sabiedriskajā transportā vai tusiņos atskaņo telefonā mp3 bez austiņām, tas mani sevišķi nekrata. Savukār par spraugām gan Tev būs pamatīgi saļečījuši, jo nekādas spraugas absolūti nav. Vishermētiskākais telefons no tiem, kuri man vai sievai ir bijuši.
  16. EDD

    Htc Stuff

    pašam kopš maija ir desire parastais, iesaku ņemt HD, ja vien tev nav problēmas ar tā lielo izmēru, kas arī ir lielākā (vienīgā nopietnā) atšķirība. Z jau ir gluži cits zvērs jau formas dēļ vien - bet arī te uzbūve ir lielākā šķirba. Vispār telefonus un Android OSu varu tikai ieteikt - esmu ļoti apmierināts visās ziņās btw, visas telefonu salīdzināšanas un aprakstus iesaku veikt vienuviet: http://www.gsmarena.com/
  17. EDD

    Pornofilmas Ar Sižetu

    Nevaru nespurgt par tiem letiņu nosaukumiem. No "pašmāju ražojuma" esmu redzējis tikai lielisko "zīd, kuce, zīd", bet "štepselētāji" izklausās pēc kvalitatīva produkta. Enivej, no Holivudas repertuāra iesaku Nailin' Paylin (man liekas, ka šim ir nu jau 2 turpinājumi or smth.) http://videosift.com/video/Thandie-Newton-...in-Palin-script
  18. EDD

    Mans Stāsts.

    Es zināju, ka nenožēlošu, ka te šodien iegriezīšos pie reizes jāizmanto izdevība pielietot šo lielisko oldskūl smaidiņu:
  19. EDD

    Apsveicu Gign Forumu

    apsveicu, aplausi jums, aplausi mums. tikai tas ir nevis hamleta, bet gan рrфdingera ciisinjs?
  20. offtopic: vot, ja man kāds kaut simboliski piķotu, es ik dienas vidēji 5 īsus spēļu jaunumus varētu ievietot un vismaz 2 garus nedēļā + visu gan latviski, gan angliski, bet nu tad jārēķinās, ka tas nenormāli piesārņotu galveno lapu. tāpēc es arī gaidu, kad worms uzčiņīs blogu sadaļu, lai tad šinī ziņā varu izvērsties on topic: gign > everything else. nekur citur neesmu vairāk par paciemošanos un izokšķerēšanu apgrozījies kopš... hmm, 04 gada un to nenožēloju.
  21. ja neņem vērā to, ka tieši PATLABAN daudzi skolnieki (jo sevišķi vidusskolas klasēs) piestrādā kad vien var, it sevišķi vasarā - respektīvi, ka krīzes laiks varbūt nav labākais brīdis šādām pārmaiņām, domāju, ka tā ir ļoti, ļoti laba doma. efektivitātes ziņā un ekonomiski ir ļoti labs pamatojums to darīt. savukārt tie čīkstuļi, kas vaimanā(s) par zaudēto vasaras brīvlaiku - lūdzu pakustiniet smadzeni - mājasdarbi ta +/- izlīdzinātos un kopumā ikdiena būtu krietni vieglāka: 20 dienas no 160 ir 1/8 jeb 12.5% - ja pieņemam, ka reforma tiktu ieviesta 100% efektīvi un ceteris paribus, tad par tik procentiem vieglāk būtu mācīties vispār un par tik procentiem brīvā laika jums būtu katru dienu. nemaz nerunājot par lielākām atstarpēm starp eksāmeniem, kas palielinātu iespēju, ka skolēns REĀLI KAUT KO fckin IEMĀCĀS, nevis tikai iezubrās (kas patlaban, šķiet, ir labākajā gadījumā). arī tiem, kas strādā paralēli skolai pat pavasarī/rudenī šī paša iemesla dēļ būtu tikai jāpriecājas. tā kā lūdzu, no vaimanātājiem gaidu kaut vienu pamatotu argumentu, kāpēc tā būtu slikta doma (p.s. nesaku, ka tādu nav).
  22. Peglis ir fsckin klasika, un loģiski, Peggle Nights esmu tuvu pabeigšanai (respektīvi, visu challengu pabeigšanai). diez vai tas kaut kad gan notiks, vairs nav laika ak jā, Nights man ir pirātiskais. Steam versijā moš ir kādi achievementi or smth?
  23. EDD

    Twitter

    http://twitter.com/elapins
×
×
  • Create New...