Jump to content
GIGN Forum

BaskuSeperatists

Mirstīgais
  • Posts

    241
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Everything posted by BaskuSeperatists

  1. Čau! Kāds varbūt zina, kur Ziepniekkalnā vai tā apkārtnē ir kāda vieta, kur var pavingrot, ķipa calisthenics n' stuff? Pateicības avansā.
  2. BaskuSeperatists

    Citātes

    Paņem Dantes Dievišķo komēdiju un izvēlies, tur par šīm lietām citāti no vienas vietas, būsi krutākais pacans klasē.
  3. Asprātis neesi. Pidarasts esi. buch buch sawlja :*
  4. Vei, uzdāvini viņam šo burvīgo, ergonomisko gumijas pežu.
  5. Mani ļoti tracina, ja cilvēki sarunājoties nepareizi lieto "ka" un "kad". "Ka" ir saiklis, savukārt, "kad" ir apstākļa vārds. Piemērs - Man sāp galva tādēļ, ka vakar buhāju. Man sāp galva tādēļ, kad vakar buhāju.
  6. Walk Hard: The Dewey Cox Story (2007) http://www.imdb.com/title/tt0841046/ John C. Reilly
  7. Nesen aiznesu salabot videokameru uz šo te iestādi http://www.avtmms.lv/ Nesu tur tādēļ, ka ķipa autorizētais serviss. Salaboja tajā pašā dienā, bet man radās jautājums vai par kabelīša, kas savieno LCD displeju ar plati nomaiņu varēja prasīt 38Ls. Visādi citādi apkalpošana ir augstā līmenī, tikai tur mājaslapā nav norādīta viņu adrese centrā - kaut kur maskavas iela.
  8. Jā strādā, bet nepērc to sūdu.
  9. Tu dirs sežot uz poda vāka? Vai arī acīmredzot tu domāji nevis "vāku" bet "brilli"?
  10. Sveiki! Lieta tāda, ka ir nepieciešami 60 USB flašiņi, vēlamais tilpums ir 512mb, jo budžets ir diezgan ierobežots. Varbūt kādam ir bijusi darīšana ar kādu labu vairumtirgotāju?
  11. Tas, ko tu domā ir Satversmes 14.pants un tas attiecas uz gadījumu, ja Saeimas atlaišanu ierosināt vēlas nevis prezidents, bet gan 1/10 daļa vēlētāju. Uz prezidentu attiecas Satversmes 48.pants.
  12. Gadījumā, ja kādu interesē šī lieta par redzes pārbaudi n' stuff pastāstīšu par saviem atklājumiem. Izstaigāju ļoti daudzas optikas bodes un lētākā redzes pārbaude (8 Ls) ir iekš Cobergs Optika. Lēcu un šķirdrumu cenas +/- visur vienādas. Ja ir doma par brillēm, tad Fielmanns ir labs variants, jo ņemot tur brilles var veikt redzes pārbaudi par brīvu un izvēloties no bezmaksas briļļu rāmju klāsta ir jāmaksā tikai par lēcām. Ceru, ka kādam noderēs! P.S. es laikam esmu lēcu cilvēks, jo lēcas rocks!
  13. Paldies, uzmetu aci mājaslapai, rīt aiziešu parunāties uz turieni, bet droši kāds iesakiet vēl variantus, jo vairāk, jo labāk!
  14. Sveiki! Šodien pazaudēju savas brilles (jau piektās divu gadu laikā!) un esmu sagruzīts. Vēlējos pajautāt, varbūt kāds var ieteikt labu optikas veikalu Rīgā (vēlams centra rajonā), kur par saprātīgām cenām varētu pārbaudīt redzi un tikt pie kontaktlēcām un visa vajadzīgā ekipējuma, jo esmu sapratis, ka brilles nav domātas man. Cik es zinu, daudzās iestādēs ir tā, ka pārbaudot redzi pie viņiem un pēc tam tur kaut ko pērkot tiek dotas kaut kādas uberatlaides. Būšu priecīgs, ja padalīsieties pieredzē un varbūt pat sniegsiet ieskatu apmēram visā tajā izcenojumā, ar ko man būtu jārēķinās. P.S. varbūt kāds, kas ir pārgājis no brillēm uz lēcām var padalīties pieredzē par to kā tas ir un kādas ir sajūtas un vai ir grūti pierast.
  15. BaskuSeperatists

    Katana

    Ja nav noslēpums, ko studē? Āzijas studijas @ LU?
  16. Es gan neriskētu un tādam sastrīdeklim akontu neuzticētu. Kas to lai zin, kad čalim atkal uznāks melnie? Paņems vēl visu alianci ar kodolieročiem uzspers gaisā vai arī ar warlocku armiju iznīcinās sabiedroto spēkus, kā rezultātā izcelsies lielākais militārais konflikts kādu visvarenā Ikariam pasaule jebkad ir pieredzējusi.
  17. Es arī aplēju portatīvo ar alu un pēc tam klaviatūra nešancēja. Sākumā mēģināju viņu mazgāt ar ūdeni un kaut kas sāka daļēji strādāt, bet vienalga pisās. Beigās ebejā nopirku jaunu klaviatūru, pats nomainīju un viss strādā ideāli. Iztērēju ~10Ls. Ja tas šķidrums nav sapisis mātesplati tad nekas traks.
  18. Mājaslapā bija rakstīts, ka tas maisījums pieejams arī tinamā veidā, tu tinamos maisījumus netirgo un, ja tirgo, tad cik grami ir tajā tinamajā paciņā?
  19. Laikam tām 8600 kartēm ar tiem ventilatoriem ir kaut kāda slimība, man bija pilnīgi tā pati problēma, sāka nenormāli gaudot un ne sūda nedzesēja, es viņu noņēmu nost un paķēru līdzi uz vietējo datorbodi, tur man iedeva jaunu ventilatoru un noplēsa ~3Ls, esmu priecīgs.
  20. Nekad neesmu rakstījis ZPD tapēc nezinu par vērtēšanas sistēmu, iespējams, ka ir tā kā tu saki un tie kritēriji nav objektīvi un galvenais ir lai kaut kas būtu uzkakāts uz papīra, bet man ir grūti iedomāties kā par kaut ko tādu varētu saņemt sekmīgu atzīmi. P.S. Vērtējot sakarīgus postus, kas ir +/- par tēmu kā "paspīdēšanu" tu sevi nostādi tukša dirsēja un duraka lomā
  21. Lai tavas aptaujas dati korekti reprezentētu pētāmo populāciju respondentu skaitam, jeb izlasei, ir jāsastāda konkrēts procents no pētāmās populācijas, kur vērā ir jāņem arī izlases kļūdas iespējamā robeža, pieļaujamā robeža un vēl citi faktori. Es tev ieteiktu nedaudz konkretizēt tematu un pētīt mājsaimniecības kādā noteiktā reģionā, nevis censties aptvert visu Latviju.
  22. es joprojām lietoju 3.6 un man arī neiet. šoreiz skaips ir sapisies globālā mērogā.
×
×
  • Create New...