Jump to content
GIGN Forum

JustMiha

Mirstīgais
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

JustMiha's Achievements

Nūbiņš

Nūbiņš (2/23)

-1

Reputation

  1. JustMiha

    Tusiņu Telpa

    18 Pirti taka negribas,gribas kādā dzīvoklī netalu no Vecrīgas
  2. JustMiha

    Tusiņu Telpa

    khm driz nak taka dzimsanas diena,bet nav telpu kur svinet un uztaisit tusiņu. Varbut kads zin vai Riga ir iespejams kaut kur iziret uz vienu diennakti dzivokli vai ari kadas letas telpas kur varetu svinet? Varbut kads var kadu piedavajumu izteikt? (tad rakstat pm)
  3. [pārdodu] Mājaslapu - www.tavskino.lv Vēlos viņu pārdot kopā ar visu domēnu. Projekts ir pilnībā izstrādāts, pircējs paņem un pelna (protams ja viņš to māk). Vidēji dienas apmeklējums 2500 [brīvdienās sasniedz 3000] Oktobra apmeklējums: 68700 Mājaslapa atbalsta google adsense un pašlaik pelna. Ar Google adsense vidējā peļņa: 100ls mēnesī. (bet peļņu var palielināt) Par lapu: TavsKino - Piedāvā skatīties filmas latviešu valodā online. BEZMAKSAS! Pašam principā nekā nevajag darīt,jo ir augšuplādētāji kas pievieno jaunas filmas. Apmeklētāji var arī reģistrēties un administrācija var nosūtīt visiem masveida vēstules,reklāmu un tt. Caur mājaslapu var sākt tirgot tehniku (piem. video un audio vai filmu diskus un tt). Jo ir mērķauditorija kas uz to balstās. Cena: 1499 (novērtēja programmētāji no php.lv) (var piedāvāt savu un visu sarunāt) Paldies,gaidu uz atsaucību! [/left]
  4. JustMiha

    Viraks

    Okey,Paldies visiem kas ieteica. Pagaidām,pietiks! Sen nēesmu pīpējis šito dranķi,sagribējās bišķu kādu dūmu ievilkt....
  5. JustMiha

    Viraks

    Hei,varbut kadam ir info kura vieta ir tagad jauns "Viraka" veikaliņs atvērts? Cik zinu un redzeju pa BezTabu pie centraltirgus ir aizverts. Kautkur dzirdeju ka lidziga,bet ari loti laba manta ir birznieka upisa ielas? varbut kads var konkretak pateikt kur tas ir.
  6. JustMiha

    Viraka Bodite

    Nu es jau nezinu tas kjip tirgojas,kā vīraks. Uz paciņas ir tāds uzlimets vigņa. Bet tas ir kautkāds augu maisijūms. Istos vīraka kociņus protams,ka pīpēt nevar.
  7. JustMiha

    Viraka Bodite

    Sveiki,visai sen jau seit nebiju iegajis un neka nepostoju. Lidz ar to aizmirsu sava vecaa akounta paroli...tape nacas uztaisit jaunu. Fucking Em,tatad man paradijas jauns jautajums,tātad gribēju uzzināt kadēļ vēl nav aizklapēta ciet Vīraka rūpala pie Centrāltirgus tajā bodītē.? Slimnīcās esmu dzirdējis ir tikusi visai daudzi pīpētāji...un domāju,ka tas ko viņi tur tirgo nav legāls.WtF?
×
×
  • Create New...